badmadafaka Reputație: 1429 Postat Iulie 7 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Partajează Postat Iulie 7 10 minutes ago, reptilozaurusrex said: Ai facut ditamai drumul pana acolo si nu ai bagat si tu pula-n pizda. Data viitoare daca va mai vedeti n-o mai ierta! Am zis eu ca n am facut sex cu ea? Ai inteles gresit.Doar ca n am vrut sa mentionez ca nu mi s a parut nimic wow adica ea arata cat de cat are cur si la fata e frumusica. Dar nu prea stia meserie.A avut un iubit toata viata si ultimii 3 ani mai mult a stat in casa si asta se vede.E cam varza in pat.Ca sa intelegeti natura dezastrului cred ca am facut o de vreo 5-6 ori neprotejat si nu m am terminat niciodata decat din laba lol.In mod normal mai ales nep in cateva minute esti gata.Yo dadeam ca surdu in clopo juma de ora si degeaba.Am plecat cam nesatisfacut sexual din Philipines pe partea de sex.Daca stiam mai bine luam niste curve la hotel(Manila Courtesans inainte sa ma vad cu ea ca dupa aia n am mai putut sa fac nimic lol. 1 2 Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1339 Postat Iulie 9 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat Iulie 9 La 07.07.2024 la 21:36, badmadafaka a spus: Am zis eu ca n am facut sex cu ea? Ai inteles gresit.Doar ca n am vrut sa mentionez ca nu mi s a parut nimic wow adica ea arata cat de cat are cur si la fata e frumusica. Dar nu prea stia meserie.A avut un iubit toata viata si ultimii 3 ani mai mult a stat in casa si asta se vede.E cam varza in pat.Ca sa intelegeti natura dezastrului cred ca am facut o de vreo 5-6 ori neprotejat si nu m am terminat niciodata decat din laba lol.In mod normal mai ales nep in cateva minute esti gata.Yo dadeam ca surdu in clopo juma de ora si degeaba.Am plecat cam nesatisfacut sexual din Philipines pe partea de sex.Daca stiam mai bine luam niste curve la hotel(Manila Courtesans inainte sa ma vad cu ea ca dupa aia n am mai putut sa fac nimic lol. ori minti cu nerusinare ori esti dereglat :)))) 2 Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Iulie 9 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Partajează Postat Iulie 9 1 hour ago, the_big_man said: ori minti cu nerusinare ori esti dereglat :)))) Posibil dereglat de mintit nu mint. 1 Link spre comentariu
the_big_man Reputație: 1339 Postat Iulie 9 Oras:here,there,everywhere Oras:here,there,everywhere Partajează Postat Iulie 9 Acum 2 ore, badmadafaka a spus: Posibil dereglat de mintit nu mint. Ciudat specimen mai ești 😄 Link spre comentariu
badmadafaka Reputație: 1429 Postat Iulie 10 Oras:Middle of Nowhere Oras:Middle of Nowhere Autor Partajează Postat Iulie 10 15 hours ago, the_big_man said: Ciudat specimen mai ești 😄 La 37 de ani sa nu stii sa sugi pl mi se pare grava treaba...Prea multi dinti si cand lua coaiele in gura parca ma lovea ,i- am zis hoo mai usor ca is sensibile in plm nu-s fructe sa le mananci.I-am dat cu ciuda pe la spate in ultima zi.A zis ca o doare dar ii si placea in acelasi timp 😄.Nu m-am oprit decat cand am obosit fizic.Si tot n-am terminat.Am zis.In 7 zile ne am tras o de vreo 5-6 ori si m am terminat doar o data sau de 2 ori din laba.Mai poate fi si din cauza oboselii ca nu ma lasa sa dorm noaptea tot ma calarea 🙄.In general fata faina,partener bun de vacanta,dar in pat trebuie lucrat cu ea ca nu este cizelata si nu m-a satisfacut 😄 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iulie 10 Partajează Postat Iulie 10 La 07.07.2024 la 12:15, badmadafaka a spus: Glume de santier. Pai la asemenea povestiri... Link spre comentariu
1Gebun Reputație: 44 Postat August 11 Partajează Postat August 11 Trolling excelent. Link spre comentariu
hotose Reputație: 4 Postat August 15 Oras:Paris Oras:Paris Partajează Postat August 15 Nu cred ca minte. Dar nici nu mi se pare o chestie inteligenta ce a făcut el. Sa te duci în Filipine sa te alegi cu o experienta mediocra la futai de la una trecuta care nu știe sa suga și sa nu pleci de acolo însurat mi se pare bani, timp si nervi irosiți. Mai bine cheltuiai banii la un bordel din Elveția sau Germania, ieșeai mai bine futand niște romance, ucrainence, columbience sau filipineze intr-o noapte. Link spre comentariu
ZeroTolerans Reputație: 13 Postat August 15 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat August 15 5 hours ago, hotose said: Nu cred ca minte. Dar nici nu mi se pare o chestie inteligenta ce a făcut el. Sa te duci în Filipine sa te alegi cu o experienta mediocra la futai de la una trecuta care nu știe sa suga și sa nu pleci de acolo însurat mi se pare bani, timp si nervi irosiți. Mai bine cheltuiai banii la un bordel din Elveția sau Germania, ieșeai mai bine futand niște romance, ucrainence, columbience sau filipineze intr-o noapte. Depresivule, pe pagina 4 a topicului elucubrant marca incelului Dumbmadăfakă, n-ai (încă) nicio dungă. Ai în schimb 3 dungi pe pagina precedentă... Bagă mareee! Nu te dezminții defel :))) Depresivule, tu nu ești deloc prost, dar poate dementezi. Te încearcă un Alzheimer timpuriu de la repetat excesiv aceleași idei puține și bolnave, alături de onanismul tău exacerbat? Sau ești doar un troll scrintit cerșind tușeu rectal odată cu fiecare nouă înscriere într-un spațiu unde știi prea bine că ești la fel de welcome ca o gaură în cap??? Doamne apără și păzește, rar vezi atâta abnegație, stoicism și determinare cu care te umpli în plen de rahat la gură again and again... Nicolae81 -> BilboBaggins -> OnanBarbarul -> Suleiman1566-> allientes știi cine-s, nu-i așa, Depresivule? Cu noul tău user @Hotose vânezi următoarea zebră, eternule plângăcios cu probleme majore la mansardă? Ai văzut filmul 50 First Dates cu Drew Barrymore și Adam Sandler în rolurile principale? Neapărat să-l vizionezi! Link spre comentariu
ray00012 Reputație: 0 Postat August 16 Partajează Postat August 16 On 8/15/2024 at 5:25 PM, ZeroTolerans said: Depresivule, pe pagina 4 a topicului elucubrant marca incelului Dumbmadăfakă, n-ai (încă) nicio dungă. Ai în schimb 3 dungi pe pagina precedentă... Bagă mareee! Nu te dezminții defel :))) Depresivule, tu nu ești deloc prost, dar poate dementezi. Te încearcă un Alzheimer timpuriu de la repetat excesiv aceleași idei puține și bolnave, alături de onanismul tău exacerbat? Sau ești doar un troll scrintit cerșind tușeu rectal odată cu fiecare nouă înscriere într-un spațiu unde știi prea bine că ești la fel de welcome ca o gaură în cap??? Doamne apără și păzește, rar vezi atâta abnegație, stoicism și determinare cu care te umpli în plen de rahat la gură again and again... Nicolae81 -> BilboBaggins -> OnanBarbarul -> Suleiman1566-> allientes știi cine-s, nu-i așa, Depresivule? Cu noul tău user @Hotose vânezi următoarea zebră, eternule plângăcios cu probleme majore la mansardă? Ai văzut filmul 50 First Dates cu Drew Barrymore și Adam Sandler în rolurile principale? Neapărat să-l vizionezi! Here comes trouble and make it double, ZeroTrans! M-am uitat eu la filmul ala, pe OLEDu meu LG de 55 inch si la sistemul Atmos dupa recievierul ONKYO, unde doresti sa bati la apropouri? Ca avem memoria unui pestisor de aur, si ca ne sabotam pe noi insisi zilnic? Tu pe cine vanezi mai iubirea mea, ca de 6 ani de zile te gandesti numa la pula mea si a deprimatului si cum sa ne dai replica aia mai taioasa de tot o asteptam sa o dai, ca ne-am plictisit noi, la cat de neamuzant ai ajuns! Link spre comentariu
ZeroTolerans Reputație: 13 Postat August 17 Oras:Ping 3 Ms Oras:Ping 3 Ms Partajează Postat August 17 19 hours ago, ray00012 said: Here comes trouble and make it double, ZeroTrans! M-am uitat eu la filmul ala, pe OLEDu meu LG de 55 inch si la sistemul Atmos dupa recievierul ONKYO, unde doresti sa bati la apropouri? Ca avem memoria unui pestisor de aur, si ca ne sabotam pe noi insisi zilnic? Tu pe cine vanezi mai iubirea mea, ca de 6 ani de zile te gandesti numa la pula mea si a deprimatului si cum sa ne dai replica aia mai taioasa de tot o asteptam sa o dai, ca ne-am plictisit noi, la cat de neamuzant ai ajuns! Cei patru evangheliști ai trollingului iritant pe nimfo sunt de fapt trei : Alexqwerty și Depresivul. Ambii cu dungă pe pagina a 4-a topicului fratelui lor de suferință, distinsul sociopat @Badmadăfakă' Cu timpul o să fie easy-peasy, doamnă @Cleopatra să-i depistați, ptr că sunt Don Quijote și Sancho Panza moderni, sau poate ca Stan și Bran, unde Laurel e bustuleț dezgolit (într-o poză de profil de-a 'mnealui din trecut pe nimfo), alias "bogătașul" Qwerty-Almighty, iar Hardy este fără dubii sinistrul godac fetișist Depresivul, la fel de crybaby și el... Acești doi venerabili virtuozi flautiști își cam cântă mai mereu în tandem pozitivitatea, intelectul și energia superioară! Apar episodic și se complinesc în poveștile lor aiuristice precum Tanda și cu Manda, se completează reciproc precum hârbul cu oala spartă. Că vorba 'ceea, o catastrofă nu vine niciodată singură ! Ce-i drept, Qwerty e în tandem și cu sine însuși uneori, sau cu multiplele lui personalități ce ies la suprafață ca uleiul peste apă când e concomitent și beat și drogat... Judecând după cum dialoghează de pe mai mulți useri ce-i aparțin, omulețul este un monument schizoid cabotin care trebuia de cam multișor să se apuce serios de studiat regie film/teatru (la Bălăceanca)... Din păcate, cei doi băieței, printre lacunele inerente ale memoriei și micile defecte ale activității lor neuronale, nu prea au nici imaginație Folosesc mereu aceeași partitură sforăitoare, același repertoriu banal și registru vocal boring as hell!! Pe undeva e și normal, ptr că-s închistați și blocați la nivel de neurotransmițători în dramoleta minusculă ce le zădărnicește speranța ca un taifun, în fapt o simplă furtună într-un pahar cu apă la nivel de grup de lucru psihiatric..., e de înțeles că nu mai au loc în cortexul lor microcefal și de gânduri cu impact motivațional ca "worry is a misuse of imagination", sau ca "it's time to let it go" - vorbă interpretată recent oarecum greșit visavis de Jurământul lui Hipocrate de către doamnele cosașe din Pantelimon... Btw, Legea Claeys - Leonetti se va implementa oare vreodată și la Miorița? Sau măcar Drion's pill, pe care să și-l poată procura teminalii paliativi pe sub mână, la fel și terminații psihici incurabili ce NU VOR să se mai trezească la realitate, deși le stă în puteri să facă asta...? Wake up boys, life is beautiful! 💋😍 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum