Fab999 Reputație: -3 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:Chiajna Oras:Chiajna Postat Decembrie 14, 2023 Salut,întreb doar din curiozitate daca a încercat cineva la ele,va rog fără hate. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/webcam/anunt/sexweb-sexting-clipuri/hd8d098d0d1g795220003hgi2920291e.html 1
Membru Premium Subteranaa Reputație: 11540 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:under the earth Oras:under the earth Membru Premium Postat Decembrie 14, 2023 La 14.12.2023 la 0:29, Fab999 a spus: Salut,întreb doar din curiozitate daca a încercat cineva la ele,va rog fără hate. Extinde Tu ai citit anunțul? Sau vrei si tu sa le promovezi/dai tepe pe aici? Incearcă in alta parte ca aici nu merge cu așa ceva, am dat deja raport la anunț. Pentru ceilalti…nu accesați degeaba link-ul e vorba despre servicii web si sexting si alte prostii si ar oferi si servicii reale doar după show, cel mai probabil scam. 3
Membru Premium aibelito Reputație: 4540 Postat Decembrie 14, 2023 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Decembrie 14, 2023 La 14.12.2023 la 5:45, Subteranaa a spus: Tu ai citit anunțul? Sau vrei si tu sa le promovezi/dai tepe pe aici? Incearcă in alta parte ca aici nu merge cu așa ceva, am dat deja raport la anunț. Pentru ceilalti…nu accesați degeaba link-ul e vorba de servicii web sexting si alte prostii si ar oferi si servicii reala doar după show cel mai probabil scam. Extinde Am observat metoda folosita si in alte orase... Platesti show web, sa te califici pt. intalnirea ”reala”. scam. 1 bucilescelmaifaincur
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum