Sari la conținut

0732391821

Postări Recomandate

• Oras:Unde vreau eu
  • Oras:Unde vreau eu
Postat

Sa mai discutat despre ea, uni ziceau că este ok, @superbetbvdu-te și testeazo și ne povestești și nouă dacă e ok sau nu. 

• Oras:Brasov
Postat
Acum 14 ore, superbetbv a spus:

Salut. Am fost eu. E o femeie pe la 50 si ceva de ani,are locatia pe Mircea cel batran. Nu face cim si anal. Daca iti plac maturele  si femeile mai plinute poti sa te duci din punctul meu de vedere este ok. Pozele sunt reale. Spor la ciocane.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 14 ore, duhovnicul a spus:

Ai rabdare sa se trezeasca @JamesHunt. Iti va spune el...:foame

Mulțumesc Andreea, am preluat legătura. Asadar am fost. De cum am întrat an apartament am zis woooow!!! Asa ka am optat pentru o noapte antreaga. Am fakut de toate. Anal protejat la greu, facefuck, ON, NP și tot ce vezi în filme. Ba chiar a mai kemat 2 kolege și am fakut-o an 4. Senzație belea. Ma simțeam un Rocco Siffredi an plm. La final, pe dimineața, kand toții eram obosiTZ am băut cafeaua și pentru ca fata s-o simțit asa de bine cu mine, mi-a dat și banii înapoi. A zis ca rar se găsește un bărbat care o are de 7cm sculata care o poate satisface. Dar uite ca eo am reușit. Deci nu contează mărimea. Recomand sa mergeTZ doar cei cu pulile mici și sa optat pt minim 4h. Dacă futeTZ bine, primit banii a apoi, exact cum am primit și eo. Trist e ca ma keama de zilnic sa o vizitez ca sunt mulți care nu o satisfac. Dsr nah...ma sacrific. 

Postat
Acum 14 ore, JamesHunt a spus:

Mulțumesc Andreea, am preluat legătura. Asadar am fost. De cum am întrat an apartament am zis woooow!!! Asa ka am optat pentru o noapte antreaga. Am fakut de toate. Anal protejat la greu, facefuck, ON, NP și tot ce vezi în filme. Ba chiar a mai kemat 2 kolege și am fakut-o an 4. Senzație belea. Ma simțeam un Rocco Siffredi an plm. La final, pe dimineața, kand toții eram obosiTZ am băut cafeaua și pentru ca fata s-o simțit asa de bine cu mine, mi-a dat și banii înapoi. A zis ca rar se găsește un bărbat care o are de 7cm sculata care o poate satisface. Dar uite ca eo am reușit. Deci nu contează mărimea. Recomand sa mergeTZ doar cei cu pulile mici și sa optat pt minim 4h. Dacă futeTZ bine, primit banii a apoi, exact cum am primit și eo. Trist e ca ma keama de zilnic sa o vizitez ca sunt mulți care nu o satisfac. Dsr nah...ma sacrific. 

De mult nu am mai ras asa pe site-ul asta🤣🤣🤣

Postat
Acum 14 ore, JamesHunt a spus:

Felicitări JamesHunt, i-ai dat o lecție lui superbetbv.

Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 22 minute, Iepurila84 a spus:

De mult nu am mai ras asa pe site-ul asta🤣🤣🤣

Acum 1 minut, iuliuscezare a spus:

Felicitări JamesHunt, i-ai dat o lecție lui superbetbv.

Eu va provoc ca de acum înainte sa le răspundem cu asemenea răspunsuri. Ca eu sunt sătul de asemenea topice. Și asa voi răspunde și pe viitor. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...