AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 17, 2023 Postat Decembrie 17, 2023 Buna! Eu sunt Ammy si va astept la masaj! In principiu in fiecare zi dupa ora 17 00 pana la 22 00. Prefer programarea efectuata cu o zi in prealabil. Serviciile mele sunt: masaj de relaxare,body si erotic, finalizare prin masaj. Accept finalizare pe corp si pe sani. Nu ofer contact sexual. Nu accept cunni. Locatia mea este in Titan. Pretul unei sedinte este 300 roni . Raspund doar pe whatsapp la mesaje,nu raspund la apel. Punctele mele forte sunt: masaj somatic sportiv de foarte buna calitate. Se poate si pe masa de masaj. Sanii naturali cupa D. Masaj prostatic de exceptie. Sunt o fire foarte dezinvolta,vorbareata si prietenoasa asa ca nu imi ramane decat sa va invit in compania mea sa ne bucuram impreuna de clipe frumoase. Va astept cu drag 1 1
georgepr Reputație: 1173 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2023 Big booms ar trebui editat 1
mr. oki Reputație: 444 Postat Decembrie 17, 2023 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 17, 2023 Hmmmmmm........big boobs sper, foarte foarte interesant...... 1
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 18, 2023 Autor Postat Decembrie 18, 2023 Right! Tastatura🫠🙃🙂.nu pot edita titlul topicului. Suta la suta reala. sanii suta la suta reali si ei. Fara editari fara pacaleli. Fara filtre! Fara alte emotii! Ce vedeti in poze gasiti si la programare Va astept cu drag sa ma vizitati si sa confirmati. Va garantez masaj de relaxare asa cum trebuie sa fie, profesional, pe masa de masaj daca doriti. Body masaj cu sanii si senzualitate din plin. Masaj prostatic pt cine este interesat si finalizare care sa va faca sa plecati de aici cu genunchii tremurand. Sanii mei se potrivesc pe orice ... mai ales pe... Veniti sa va amintiti cum e sa fii nounascut😁🫠🙃🙂🙃. Promit ca sedintele cu mine sa fie de exceptie. 1 1 1
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 18, 2023 Autor Postat Decembrie 18, 2023 Maine va astept cu drag incepand cu ora 17 00 pana la 22 00. Pentru programari nu ezitati sa imi scrieti pe whatsapp. Pupicei!!!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 19, 2023 Autor Postat Decembrie 19, 2023 Salut! Ajung imediat in locatie si va astept cu drag la masaj. Va pup!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 20, 2023 Autor Postat Decembrie 20, 2023 Hey! Astazi ajung in locatie dupa ora 17 00 si va astept cu drag. Pupici!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 21, 2023 Autor Postat Decembrie 21, 2023 Hey! Astazi ajung in locatie dupa ora 17 30 si va astept cu drag. Pupici!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 22, 2023 Autor Postat Decembrie 22, 2023 Buna! Si maine sunt in locatie pt cine doreste un masaj de calitate. Cu drag, Ammy!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 26, 2023 Autor Postat Decembrie 26, 2023 Buna! Sper ca ati avut parte de sarbatori fericite 🙂. De astazi pana pe 31 decembrie ma gasiti pt programari. Va rog sa tineti cont de faptul ca nu stau in locatie, VIN SPECIAL PT VOI ATUNCI CAND VA FACETI PROGRAMARE tocmai de aceea este important sa va faceti din timp programarea ca sa am timp sa ajung si eu. Si evident este la fel de important sa ma anuntati daca nu ajungeti pt ca vin de departe si imi este extrem de greu sa vin degeaba. Programul este zilnic dupa ora 17 00 pana la ora 21 00. Costul unei sedinte este 300 lei. Sedinta poate include masaj de relaxare somatic sportiv, de foarte buna calitate,inclusiv pe masa de masaj daca doriti,body masaj si erotic masaj si finalizare prin masaj, exclus contact sexual. Nu accept cunni si sarut dar va garantez ca am tehnicile mele prin care sa va fac sedinta sa fie memorabila. Va pup!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 26, 2023 Autor Postat Decembrie 26, 2023 Daca tot am venit degeaba in locatie pt o programare special care tot special m-a anuntat cand eram deja pe drum ca nu mai ajunge dar eu am vazut mesajul fix cand am ajuns in locatie... Am facut si cateva pozici pt voi special. Va imbratisez si va astept la cel mai bun masaj de relaxare ever,va garantez asta. La final promit ca sanii mei sa se joace in cel mai frumos mod cu penisul vostru viteaz. Pupici!! 2
Frenchy84 Reputație: 71 Postat Decembrie 26, 2023 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 26, 2023 A incercat cineva? Din păcate, comunicarea a fost slabă din partea ei pe whatsapp. 🤔 1
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2023 Autor Postat Decembrie 28, 2023 Neataaaa!! Astazi sunt matinala si va anunt ca voi fi toata ziua disponibila. Asa ca va astept sa imi scrieti, sa va programati si sa va bucurati de cel mai intens masaj din viata voastra. Whatsapp me!!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2023 Autor Postat Decembrie 28, 2023 On 12/26/2023 at 10:14 PM, Frenchy84 said: A incercat cineva? Din păcate, comunicarea a fost slabă din partea ei pe whatsapp. 🤔 Cam ce ai dori sa vorbim pe whatsapp? De multe ori imi scrieti cand nu va pot raspunde si nu as vrea sa deranjez cu mesajele dupa mult timp de cand mi-ati scris ca stiu ca nu e frumos din partea mea sa raspund dupa cateva ore sau zile... ma astept sa mai reveniti cu alt mesaj ca sa nu fiu apoi tot eu nesimtita. Despre ce am de oferit,unde si preturi poze am tot scris dar daca doresti mai scriu o data. Eu cred ca numarul de telefon ar trebui sa va fie de folos ca sa va faceti programare,nu ca sa mai scriu inca de 10 ori acelasi lucru si acolo cum scriu si aici. Locatia- Titan Rasarit de Soare. Pret/tarif 300 de lei aprox 50-55 de minute. Nu stau in locatie, vin de departe doar pt programari de aceea este foarte important sa va onorati programarile, sa nu ma puneti aiurea pe drum. Si am nevoie de mai mult timp inainte ca sa stiu,nu prea am cum sa fac programare asa cum incercati unii, vin si eu in jumatate de ora ca eu fac o ora jumate pana la locatie. Program zilnic de la 17 00 la 21 00. Uneori pot face exceptie de la program daca sunt anuntata cu o zi inainte,mai am un job pe timpul zilei. Serviciile: masaj de relaxare somatic sportiv,in forta daca doriti, pe masa de masaj daca doriti. Masajul meu e unul asa cum trebuie,nu doar uns cu ulei. Body si erotic cu sanii. Consider ca ei sunt punctul meu forte. Se poate finalizare pe sani. Finalizare prin tehnici de masaj. Masaj prostatic si stimulare anala(finger,fisting). Nu accept cunni/anni! Nu accept sarut! Nu accept atingeri in zona intima. Nu ofer sex de nici un fel. Deci ofer ce am scris ca ofer,daca nu e scris,nu ofer. Daca mai aveti intrebari ma gasiti pe whatsapp.
mr. oki Reputație: 444 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 28, 2023 Acum 8 ore, AmmyMasaj a spus: Cam ce ai dori sa vorbim pe whatsapp? De multe ori imi scrieti cand nu va pot raspunde si nu as vrea sa deranjez cu mesajele dupa mult timp de cand mi-ati scris ca stiu ca nu e frumos din partea mea sa raspund dupa cateva ore sau zile... ma astept sa mai reveniti cu alt mesaj ca sa nu fiu apoi tot eu nesimtita. Despre ce am de oferit,unde si preturi poze am tot scris dar daca doresti mai scriu o data. Eu cred ca numarul de telefon ar trebui sa va fie de folos ca sa va faceti programare,nu ca sa mai scriu inca de 10 ori acelasi lucru si acolo cum scriu si aici. Locatia- Titan Rasarit de Soare. Pret/tarif 300 de lei aprox 50-55 de minute. Nu stau in locatie, vin de departe doar pt programari de aceea este foarte important sa va onorati programarile, sa nu ma puneti aiurea pe drum. Si am nevoie de mai mult timp inainte ca sa stiu,nu prea am cum sa fac programare asa cum incercati unii, vin si eu in jumatate de ora ca eu fac o ora jumate pana la locatie. Program zilnic de la 17 00 la 21 00. Uneori pot face exceptie de la program daca sunt anuntata cu o zi inainte,mai am un job pe timpul zilei. Serviciile: masaj de relaxare somatic sportiv,in forta daca doriti, pe masa de masaj daca doriti. Masajul meu e unul asa cum trebuie,nu doar uns cu ulei. Body si erotic cu sanii. Consider ca ei sunt punctul meu forte. Se poate finalizare pe sani. Finalizare prin tehnici de masaj. Masaj prostatic si stimulare anala(finger,fisting). Nu accept cunni/anni! Nu accept sarut! Nu accept atingeri in zona intima. Nu ofer sex de nici un fel. Deci ofer ce am scris ca ofer,daca nu e scris,nu ofer. Daca mai aveti intrebari ma gasiti pe whatsapp. Zi-le Loredana....cearta-i! Eh comédie......... 1
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2023 Autor Postat Decembrie 28, 2023 Acum 10 ore, mr. oki a spus: Zi-le Loredana....cearta-i! Eh comédie......... Ii cert ca uite... Fac o ora jumate ca sa vin special si cand ajung..nu mai raspunde. Drept recunostinta primesc block... Si ca el mai multi... O groaza de oameni de tot rahatul. Voi ne determinati sa va triem si sa lucram pe principiul primul sosit primul servit. Nu degeaba va dau altele teapa. Din 5 programari 3 ai fost tepe. Dar aveti pretentia ca noi sa fim serioase ca altfel imediat scrieti ce neserioase suntem. Azi am venit special la programari pt 4 oameni. 3 nu au venit. Va dati seama, 3 din 4 oameni care au dat garantia ca ajung la ora stabilita de comun acord NU AU AJUNS SI NU AU MAI RASPUNS. Spre marele meu noroc au venit alti 2,neprogramati, care au "picat" pt ca "erau prin zona" . RUSINE VOUA!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2023 Autor Postat Decembrie 28, 2023 Acum 10 ore, mr. oki a spus: Zi-le Loredana....cearta-i! Eh comédie......... Si sa iti mai zic una. De ce nu imi place sa repet. Pt ca din zeci de mesaje zilnic 90 la suta sunt cam asa: Am vazut anuntu Sau Si sex nu faci? Nici macar oral? Sau Poze cu p... toti dementii cred ca noi nu avem altceva mai bun de facu decat sa vedem poze cu p... Sau Injuraturi peste injuraturi..ca o fi scump... De asta zic sa cititi si sa faceti programare cand doriti sa veniti. Ca prea multi nebuni exista...nu ma crezi? Ia si tu o poza cu p... poate te face fericit..eu m am saturat de cati bolnavi psihic stau pe whatsapp
mr. oki Reputație: 444 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 28, 2023 Acum 10 ore, AmmyMasaj a spus: Ii cert ca uite... Fac o ora jumate ca sa vin special si cand ajung..nu mai raspunde. Drept recunostinta primesc block... Si ca el mai multi... O groaza de oameni de tot rahatul. Voi ne determinati sa va triem si sa lucram pe principiul primul sosit primul servit. Nu degeaba va dau altele teapa. Din 5 programari 3 ai fost tepe. Dar aveti pretentia ca noi sa fim serioase ca altfel imediat scrieti ce neserioase suntem. Azi am venit special la programari pt 4 oameni. 3 nu au venit. Va dati seama, 3 din 4 oameni care au dat garantia ca ajung la ora stabilita de comun acord NU AU AJUNS SI NU AU MAI RASPUNS. Spre marele meu noroc au venit alti 2,neprogramati, care au "picat" pt ca "erau prin zona" . RUSINE VOUA! Mai fata, ai dreptate si tu.. dar si noi, ai idee de cate ori patim la fel? Nu e vb de razbunare, iti dai seama, doar ca riscul asta il avem toti! Asta e fisa postului si a ta, dar si a noastra!!! Ca idee, esti deja la mine pe lista scurta, dar ce ma tine? Prea multe restrictii! Nu avem voie sa-ti atingem mizoneta, nu avem voie sa o lingem.......sex momentan, cel putin pana te cunosc, nu-mi pasa. Anni si sarut, nu-mi pasa de ele, nici dupa ce te voi cunoaste, scuze....... 1
mr. oki Reputație: 444 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 28, 2023 Acum 10 ore, AmmyMasaj a spus: No comment!!!!!!!!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2023 Autor Postat Decembrie 28, 2023 Just now, mr. oki said: Mai fata, ai dreptate si tu.. dar si noi, ai idee de cate ori patim la fel? Nu e vb de razbunare, iti dai seama, doar ca riscul asta il avem toti! Asta e fisa postului si a ta, dar si a noastra!!! Ca idee, esti deja la mine pe lista scurta, dar ce ma tine? Prea multe restrictii! Nu avem voie sa-ti atingem mizoneta, nu avem voie sa o lingem.......sex momentan, cel putin pana te cunosc, nu-mi pasa. Anni si sarut, nu-mi pasa de ele, nici dupa ce te voi cunoaste, scuze....... Aia e. Eu sunt directa si corecta. Nu va scriu aici ca se poate si la fata locului o fac pe mironosita. De la bun inceput am mentionat ce accept si ce nu accept mai departe ramane dreptul fiecaruia sa aleaga daca doreste sau nu.
mr. oki Reputație: 444 Postat Decembrie 28, 2023 Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Oras:Romania, cum intri de la Arad, cateva sute km si pe dreapta Postat Decembrie 28, 2023 Acum 10 ore, AmmyMasaj a spus: Si sa iti mai zic una. De ce nu imi place sa repet. Pt ca din zeci de mesaje zilnic 90 la suta sunt cam asa: Am vazut anuntu Sau Si sex nu faci? Nici macar oral? Sau Poze cu p... toti dementii cred ca noi nu avem altceva mai bun de facu decat sa vedem poze cu p... Sau Injuraturi peste injuraturi..ca o fi scump... De asta zic sa cititi si sa faceti programare cand doriti sa veniti. Ca prea multi nebuni exista...nu ma crezi? Ia si tu o poza cu p... poate te face fericit..eu m am saturat de cati bolnavi psihic stau pe whatsapp Iar p'asta, pastreaz-o tu.......raman axat pe femei frumoase cu tate mari
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2023 Autor Postat Decembrie 28, 2023 1 minute ago, mr. oki said: Iar p'asta, pastreaz-o tu.......raman axat pe femei frumoase cu tate mari Daca mai vrei mai pun. Am o groaza de tembeli care au trimis poze in p goala...
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 28, 2023 Autor Postat Decembrie 28, 2023 Maine sunt in locatie de la 17 00 la 22 00. Doar cu programare lucrez. Pupici si noapte buna!
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 29, 2023 Autor Postat Decembrie 29, 2023 Hey! Astazi am timp pt programari dupa ora 18 00 pana la 22 00.va astept cu drag.
AmmyMasaj Reputație: 9 Postat Decembrie 30, 2023 Autor Postat Decembrie 30, 2023 Hey! Astazi am timp pt programari in intervalul 17 00-21 00
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum