Sari la conținut

0790412349

Postări Recomandate

Postat

De super evitat.

Am fost azi la ea. Am sunat am spus daca e libera peste o ora, a zis ca da, Am ajuns fix intr-o ora acolo si imi spune ca nu mai poate acum ca are deja pe cineva, am plecat, m-a sunat peste 10 min daca sa ma intorc.

Ma intorc de curiso sa vad ce e.

Ajung sus, deschide, vad ca e batuta si ca are o mega vanataie la ochiul drept, abia poate sa vorbeasca de cat de bauta si/sau coxata e. Dupa ce m-a intrebat de 3 ori cat vreau sa stau, si i-am repetat de 3 ori, de 2 ori cu banii in mana, ca vreau sa stau o ora a plecat in alta camera undeva la 5 minute in care ma uitam pe pereti ca prostul. 

Oral doar protejat, si sincer imi era si scarba neprotejat. 0/10.

Normal nu vrea decat pe spate sau capra, orice altceva zice nu + moflaie la o guma de mestecat. 0/10

Am terminat o rundasi desi ii dadusem deja banii pt 1 ora, am decis ca nu vreau sa mai stau inca o runda.  In tot timpul asta ii suna telefonul, si spune ca mai este inca unul jos, deci a programat nu 1, nu 2, ci 3 in acelasi timp. Si imi spune dupa nici 20 minute dupa ce am ajuns la ea, ca in 15 minute trebuie sa plec, desi am platit deja o ora. Am mai stat 5 minute in pat si m-am ridicat iar apoi i-am spus ca o vad ca e obosita si ca nu prea intelege pe ce planeta e si i-am spus ca plec, dar sa nu-l cheme inca pe tipul de jos, sa-si ia si ea o pauza de 10-15 min ca pare a fi rupta in doua. In tot timpul asta se uita la mine si nu intelegea si spunea ca nu pot sa plec, ca tre sa vina altcineva. Eu ii tot repetam: nu ma intorc, plec, poti sa tii banii, astea 15 minute cat ai spus ca le mai am, tine-le pt tine si nu chema inca pe tipul de jos. N-a inteles.

In fine, m-am ridicat, m-am imbracat si am spus ca plec si nu ma intorc. 

Experienta 0/10

• Mersi 1
  • Oras:undeva
  • Oras:undeva

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...