Sari la conținut

Alina blonda tzepara 0736570890

Postări Recomandate

• Oras:Ploiesti
Postat

Nesimțita are locația langa cofetăria Andrei, și e colega cu o colorată, la fel de japitza ca ea. 

Am ajuns în locația,am stabilit meniul, făcusem dus de acasa(în locație para de la dus demontata, nici vorba de prosop sau hârtie igienica), ma dezbrac, la care ea vine și spune ca nu are prezervative. Îi propun sa terminam oral, la care ea spune ca dacă vreau sa îmi facă  ea o lână. Am refuzat. I am spus ca nu am plătit pt asta. S - a dus la magazin după prezervative. Și am stat dezbrăcat după ea mai bine de 10 minute. Când vine, îmi spune sa ma grăbesc, ca și asa am stat prea mult de 100 de lei. Eu eram de vina ca nu avea ea prezervative. După un oral stil masina de cusat, am trecut la normal. S a pus capra, și i am dat cu toți nervii ca Surdu în toba. 

Sper sa nu pățiți ca mine,. O sa o urmăresc, în ce oraș se mută, apar și eu cu recenzia. 

Spor la futut. Ciocane tari.! 👍

• Like 2
  • Haha 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Frate ce intamplare de kkt. Este prima data cand aud asa tratment de saracie lucie - e bine de stiut pentru colegi sa evite asa ceva. Doaamne fereste de boli si alte mizerii. Multumesc colegu @kiukiuvea ptr feedback.

Sarbatori frumoase si un an nou mai bun cu FSN plin si putere in ciokan 🙏🫡!

Postat
1 oră în urmă, kiukiuvea a spus:

Nesimțita are locația langa cofetăria Andrei, și e colega cu o colorată, la fel de japitza ca ea. 

Am ajuns în locația,am stabilit meniul, făcusem dus de acasa(în locație para de la dus demontata, nici vorba de prosop sau hârtie igienica), ma dezbrac, la care ea vine și spune ca nu are prezervative. Îi propun sa terminam oral, la care ea spune ca dacă vreau sa îmi facă  ea o lână. Am refuzat. I am spus ca nu am plătit pt asta. S - a dus la magazin după prezervative. Și am stat dezbrăcat după ea mai bine de 10 minute. Când vine, îmi spune sa ma grăbesc, ca și asa am stat prea mult de 100 de lei. Eu eram de vina ca nu avea ea prezervative. După un oral stil masina de cusat, am trecut la normal. S a pus capra, și i am dat cu toți nervii ca Surdu în toba. 

Sper sa nu pățiți ca mine,. O sa o urmăresc, în ce oraș se mută, apar și eu cu recenzia. 

Spor la futut. Ciocane tari.! 👍

Sincer de asta prefer sa mă duc din ce in ce mai rar și atunci când o fac mă duca cunoscute. Am avut și eu parte de nesimțite și încerc să evit...

• Like 2
  • Oras:Pussy land
  • Oras:Pussy land

Postat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...