Sari la conținut

Slim,cu forme,sexy și jucausa 0786547899

Postări Recomandate

• Telefon: 0726877066
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 0726877066

Buna seara colegi de breasla….este primul meu coment …de foarte multi ani sant prezent pe acest site si m-am tot ghidat dupa ceva persoane de incredere …putine domnisoare au fost dezamagire pentru mine …La alice merg periodic pentru ca o gasesti pana la ore tarzi…. Nu arata  de top dupa cum au mentionat majoritatea colegilor …dar funduletul ei si corpul sant foarte misto pentru o miniona …offul ei cu sani ( ce zicea ca ii va tuna) o trage in jos pentru unii…dar ca servicii este corecta …..nu este aroganta si mereu foarte curata si docila sa te satisfaca …oralul multumitor pt mine cu variatii si poziti cerute si acceptate fara comentarii…..te calaretse cat doresti si accepta toate poziitile …pacat ca nu saruta….pretul il afiseaja mereu si este o prezenta agreabila ….nu sant peste sau om sa unflu ceva …este strict parerea mea …o seara buna si spor la fete sa va fie pe , plac …distractie placuta in continuare va doresc fara dezamagiri  la domnisoare 

• Like 2
  • Inimioara 2
Link spre comentariu
La 07.09.2024 la 19:39, Aliceeeeee a spus:

IMG-20240831-WA0002.jpg

Alice ești o fără foarte frumoasă, pentru mine numele tău îmi aduce aminte de trecut, și nu pot să îl uit niciodată. 

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...