neluadrian Reputație: 1 Postat Decembrie 23, 2023 Oras:natal Oras:natal Partajează Postat Decembrie 23, 2023 Dragilor Ma iertati daca nu cunosc termeni corecti. Sunt un calator obosit care se va opri in Oradea pentru o zi. Avend in vedere ca am luat 3 tepe in westul europei (nici una dintr-e doamnele vizitate in Germania / ungaria au fost cele din poze), as dori sa va cer ajutorul. In Oradea, imi puteti recomanda o domnisoara mai slabuta asa, cu care se poate face un GF6 senzual(sunt curat, si politicos)? Nu am timp sa le verific pe toate aici, asa ca v-as multumi mult!! 1 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Decembrie 24, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Avand in vedere ca suntem in 24 deja, nu prea mai e nimeni disponibila..😐dar speranta moare ultima😉! Teoretic Miruna si Crysstyn inca sunt active din cate am vazut🤔. 3 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3820 Postat Decembrie 24, 2023 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Decembrie 24, 2023 Acum 2 ore, nickname90 a spus: Avand in vedere ca suntem in 24 deja, nu prea mai e nimeni disponibila..😐dar speranta moare ultima😉! Teoretic Miruna si Crysstyn inca sunt active din cate am vazut🤔. Salut Nick! Scrie-i @Crysstyn-ei pe Wapp, nu vei regreta! Spune-i cine ești, te va primi cu drag. Să aveți o oră de vis și un Crăciun fericit! Dacă nu vei fi mulțumit, plătesc eu ora! Știi cum să mă găsești! 🎄🍾 1 1 Link spre comentariu
nickname90 Reputație: 2925 Postat Decembrie 24, 2023 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 24, 2023 8 minutes ago, ursuletulpanda said: Salut Nick! Scrie-i @Crysstyn-ei pe Wapp, nu vei regreta! Spune-i cine ești, te va primi cu drag. Să aveți o oră de vis și un Crăciun fericit! Dacă nu vei fi mulțumit, plătesc eu ora! Știi cum să mă găsești! 🎄🍾 Eu inca nu is acasa din pacate😟.. Poate sapt ce vine daca reusesc sa ma sincronizez cu ea🤭.. Ms oricum si spor sa ai la mandre😉! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum