Sari la conținut

Cristina Caraiman Tgv 0752702203 / 0756579236

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Bună seara am fost si eu la doamna și am rămas dezamăgit de ce am găsit 

Locație undeva pe lângă Caraiman, stație autobuz/taxi

Locația este o garsonieră decentă dar curat 8

Ca aspect doamna arată jalnic nici de cum 45 de ani, mai degrabă 60+ sâni mici, burtă uriașă și cam grasă bbw nota 5

Preț și servicii 100 fin cu 150 ora, un preț bun pentru 2024 și nu te grăbește dar nu acceptă doar 2 poziții capră și umeri-craci, oral protejat nomal protejat

Nu recomand doar dacă vă plac femeile gilf bbw

• Like 2
Link spre comentariu
  • cleopatra01 a schimbat titlul în Cristina Caraiman Tgv 0752702203 / 0756579236

Va salut,

Acum am plecat de la doamna aceasta, e o comedie mai mare decat filmele cu Stan si Bran. 

Vorbeste super atragator la telefon, cand ajungi in locatie, se dezbraca repede, si zice "mirosi bine, hai sa ne apucam!", nu te mai spala. Incepe cu op, parca e un tonomat si ai bagat fisa si incepe programul. La NP, sta efectiv pe spate, cu telefonul in mana, si nu misca, uneori mai misti de ea sa te asiguri ca nu s-a intamplat ceva cu ea. Dupa  ce am finalizat corporal, a plecat sa isi aprinda o tigara pe balcon, cu zeama pe ea, varsandu-se prin casa pe unde calca. A mai raspuns la un apel, iar cand am iesit pe usa, a zis decat la revedere. 

Nu dau note, dar din punctul meu de vedere, mai bine o laba sanatoasa, si de aia 100 de lei, cumparati ce va face placere, ca aici nu e placere deloc.

Spor la ciocane!

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...