Larisssaaaa Reputație: 1785 Postat Iunie 11 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 11 Buna! Din pacate trebuie sa plec din Timisoara. Probleme personale. NE VEDEM CURAND. IMI PARE RAU! 2 Link spre comentariu
georgez8 Reputație: 151 Postat Iunie 11 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Partajează Postat Iunie 11 Am fost si eu pe la ea. Sta la Iris. Ap fain, curat. Ai tot ce e necesar. Te serveste cu suc etc. pe baza pozelor are corp fain, si in realitate chiar e placuta. Imi place ca are pielea fina. Are privire pervesrsa, si e sigura pe ea. (in sensul pozitiv) OP facea pe placul meu, 8,5 la NP am pus-o pe spate ce ma excita privirea ei 8,5 Corp 9 Tarif 150/finalizare. Recomand si o sa mai vin pe la ea. 2 Link spre comentariu
Larisssaaaa Reputație: 1785 Postat Iunie 11 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 11 Acum 2 ore, georgez8 a spus: Am fost si eu pe la ea. Sta la Iris. Ap fain, curat. Ai tot ce e necesar. Te serveste cu suc etc. pe baza pozelor are corp fain, si in realitate chiar e placuta. Imi place ca are pielea fina. Are privire pervesrsa, si e sigura pe ea. (in sensul pozitiv) OP facea pe placul meu, 8,5 la NP am pus-o pe spate ce ma excita privirea ei 8,5 Corp 9 Tarif 150/finalizare. Recomand si o sa mai vin pe la ea. Multumesc 🩷te pup Link spre comentariu
alionescu Reputație: 227 Postat Iunie 12 Oras:Timis Oras:Timis Partajează Postat Iunie 12 Buna,cand revii la Timisoara?ce sa intamplat de ai plecat asa repede? Link spre comentariu
Larisssaaaa Reputație: 1785 Postat Iunie 12 Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0743415935 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Partajează Postat Iunie 12 Acum 22 minute, alionescu a spus: Buna,cand revii la Timisoara?ce sa intamplat de ai plecat asa repede? Bunaa! Mi s a imbolnavit copilul. Nu stiu deocamdata nimic. 🥺 5 Link spre comentariu
caudallure Reputație: 350 Postat Iunie 12 Oras:Earth Oras:Earth Partajează Postat Iunie 12 15 hours ago, Larisssaaaa said: Bunaa! Mi s a imbolnavit copilul. Nu stiu deocamdata nimic. 🥺 Însănătoșire grabnică 🤗! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum