Membru Premium derwall Reputație: 652 Postat Ianuarie 3 Oras:București Oras:București Membru Premium Postat Ianuarie 3 NOUA PE SITE. Masaj total ! Sector 3 - Matrimoniale - Publi24.ro Pare noua, nu am gasit referinte despre ea.
aurel004 Reputație: 38 Postat Ianuarie 3 Oras:Urziceni Disponibila Oras:Urziceni Disponibila Postat Ianuarie 3 Am fost eu . Pozele o avantajează , este miniona , sânii mici , oralul cam de nota 6 . Punctul forte este analul , sta cum o pui , nu comentează , nota 9 , normal nu am incercat!!! Tariful pt o finalizare este de 150 lei parca !!! Eu zic că merita odată incercat !!! 2 1
Saracu Reputație: 162 Postat Ianuarie 3 Oras:Pula mea Oras:Pula mea Postat Ianuarie 3 Pe la ce vârstă o încadrezi?
aurel004 Reputație: 38 Postat Ianuarie 3 Oras:Urziceni Disponibila Oras:Urziceni Disponibila Postat Ianuarie 3 45-50 !!!!
akos Reputație: 127 Postat Ianuarie 3 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 3 Acum 7 ore, derwall a spus: NOUA PE SITE. Masaj total ! Sector 3 - Matrimoniale - Publi24.ro Pare noua, nu am gasit referinte despre ea. Si de ce o pui la testate? Cine a testat?
Membru Premium derwall Reputație: 652 Postat Ianuarie 3 Oras:București Oras:București Autor Membru Premium Postat Ianuarie 3 Simplu de explicat, nu mai exista de ceva timp rubrica de "Orientare, consiliere, informare ". 😉🤗😋
informatorii Reputație: 36 Postat Februarie 5 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 5 La 03.01.2024 la 15:37, aurel004 a spus: Am fost eu . Pozele o avantajează , este miniona , sânii mici , oralul cam de nota 6 . Punctul forte este analul , sta cum o pui , nu comentează , nota 9 , normal nu am incercat!!! Tariful pt o finalizare este de 150 lei parca !!! Eu zic că merita odată incercat !!! Confirm! I-am dat muie si am futut-o in cur. Colaboreaza foarte bine, nu face figuri, merita vizitata! 1
aurel004 Reputație: 38 Postat Februarie 5 Oras:Urziceni Disponibila Oras:Urziceni Disponibila Postat Februarie 5 Acum 2 ore, papy44 a spus: Pe unde are locația? Moruzzi Voievod 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum