NOMADE Reputație: 37 Postat Noiembrie 17, 2024 Oras:EARTH Oras:EARTH Autor Postat Noiembrie 17, 2024 ,,Învață – mă’’ Învață-mă ,să nu te mai iubesc! Cum pot să te dau uitării? Învață-mă , cum fără tine să trăiesc. Măcar de seara până-n zorii zilei Te port în gândurile mele , Destinul parcă, e împotriva mea! Chiar dacă stiu, c-ai fost un praf de stele! Ai fost și steaua mea cândva. Învață-mă să sting, din suflet dorul, Ce ma cuprinde zi de zi. Învață-mă să uit fiorul. Unei ,,iubirii’’ce nu va fii ! Prin amintiri, te pot ascunde, Dar prea puțin pentru a uita. Din suflet însă nu pot sterge. Că te-am ,,iubit’’prea mult cândva! Învață-mă, cum să mă mint? Învață-mă, sa nu am suflet! Învață-mă, iubirea cum sa sting? Și daca vrei , ,,NU MA ÎNVĂȚA NIMIC’’ Cu drag N.M.D. 02 11
cesterstrong Reputație: 4 Postat Noiembrie 17, 2024 Postat Noiembrie 17, 2024 Incepe cu una Un lucru, nu stiu de ce Nu conteaza cat de mult incerci Tine minte asta, am facut textul asta Ca sa explic cand va veni timpul, tot ce stiu Este ca timpul este valoros Il privesti in timp ce pendula se misca Te uiti la el cand curge pana la sfarsitul zilei Ceasul ticaie sfarsitul vietii, este atat de ireal Nu m-am uitat in jos Sa ma muit cum timpul trece pe geam Incercand sa resist, nici nu am stiut Cat de mult am irosit privindu-te plecand Am tinut totul in mine Si oricat de mult am incercat, totul s-a destramat Cat de mult a insemnat va ramane eventual O memorie a timpului cand am incercat atat de mult Am incercat atat de mult si am ajuns atat de departe Dar pana la urma, nici macar nu mai conteaza A trebuit sa cad, pentru a pierde totul Dar pana la urma, nici nu mai conteaza Un lucru, nu stiu de ce Nu conteaza cat de mult incerci Tine minte asta, am facut textul asta Ca sa imi amintesc cat de mult am incercat In ciuda faptului ca tu iti bateai joc de mine De parca eram parte din proprietatea ta Tinand minte toate vremurile cand te certain cu mine Sunt surprins ca a ajuns atat de departe Lucruile nu sunt ca inainte Nici macar nu ma mai recunosti Nu ca m-ai fi cunoscut inainte Dar totul ajunge sa ma muste, in finaaal Ai tinut totul in tine Si oricat de mult am incercat, totul s-a destramat Cat de mult a insemnat va ramane eventual O memorie a timpului cand am incercat atat de mult Am incercat atat de mult si am ajuns atat de departe Dar pana la urma, nici macar nu mai conteaza A trebuit sa cad, pentru a pierde totul Dar pana la urma, nici nu mai conteaza Mi-am pus increderea in tine Am impins-o cat de mult am putut Pentru toate acestea, este un singur lucru pe care vreau sa il stii Mi-am pus increderea in TINE! Am impins-o cat de mult am putut! Pentru toate acestea, este un singur lucru pe care vreau sa il stii! Am incercat atat de mult si am ajuns atat de departe Dar pana la urma, nici macar nu mai conteaza A trebuit sa cad, pentru a pierde totul Dar pana la urma, nici nu mai conteaza!
NOMADE Reputație: 37 Postat Decembrie 24, 2024 Oras:EARTH Oras:EARTH Autor Postat Decembrie 24, 2024 ,,Într-o zi,, Aștept fulgi de zăpadă, Printre ei să te zăresc. Florea mea de gheată calda, De dorul tău mă topesc. Aștept zorii dimineții, Și privesc spre răsărit. Poate am să-ți zăresc pașii, Pe unde ai călătorit. Tu povestea mea nescrisă, Te păstrez în amintire. Ca pe o flacără, nestinsă Cu un ocean, de ,, iubire’’ Voi păstra mereu în suflet, Anotimpuri ce-au trecut, Și voi trai cu speranța , Că încă nu te-am pierdut. Nu vreau dorul să mă ajungă, Chiar dacă am să astept. Viața nu-i atât de lungă, Nici destinul nu-i perfect. cu drag NMD 24 12 24 PS !! ,EV , Sărbători pline de iubire! si vouă tuturor!
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 7 Postat Ianuarie 7 Hai lamultzani! Sa ancepem anu cu forta si putere mentala pentru a ne lupta si invinge lupta cu demonii nostri interiori, creati de catre anumite persoane! Vreau sa stii Ca ma bucur pentru tine Nu imi doresc nimic mai mult decat Tot ce este mai bun pentru amandoi O varianta mai veche de a mea Dar este la fel de pervers ca si mine? Te-ar linge in timpul preludiului? Vorbeste cizelat? Ti-ar oferi un copil? Sunt sigur ca o sa fie un tata minunat Pentru ca dragostea pe care mi-ai dat-o pe care am facut-o Nu a fost destula pentru a fi cinstita cu mine Nu, si de fiecare data cand ii ziceai numele in somn Stie cand tu imi ziceai Ca imi vei fi alaturi pana vei muri? Pana vei muri, dar inca esti vie Si sunt aici, sa iti amintesc De toata mizeria pe care ai lasat-o cand ai plecat Nu este cinstit, sa imi negi Crucea pe care o port din partea ta Tu ar trebui sa stii Pari foarte bine Lucrurile par pasnice Eu nu sunt la fel de bine M-am gandit ca ar trebui sa stii Ai uitat de mine Madam Duplicitara? Nu support sa va deranjez in timpul cinei Dar a fost o palma peste fata Cand am realizat ce repede am fost inlocut Si te gandesti la mine in timp ce te fute Pentru ca dragostea pe care mi-ai dat-o pe care am facut-o Nu a fost destula pentru a fi cinstita cu mine Nu, si de fiecare data cand ii ziceai numele in somn Stie cand tu imi ziceai Ca imi vei fi alaturi pana vei muri? Pana vei muri, dar inca esti vie Si sunt aici, sa iti amintesc De toata mizeria pe care ai lasat-o cand ai plecat Nu este cinstit, sa imi negi Crucea pe care o port din partea ta Tu ar trebui sa stii Pentru ca gluma a fost cand stateai in pat langa mine Ca nu voi disparea atunci cand iti vei inchide ochii Si asta o stii Si de fiecare data cand musc gatul cuiva, sper sa vei simti Acuma simti? Pentru sunt aici, sa iti amintesc De toata mizeria pe care ai lasat-o cand ai plecat Nu este cinstit, sa ma negi De crucea ce o port data de tine Tu ar trebui sa stii De faptul ca sunt aici, sa iti amintesc De toata mizeria pe care ai lasat-o cand ai plecat Nu este cinstit, sa imi negi Crucea pe care o port din partea ta Tu ar trebui sa stii
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 8 Postat Ianuarie 8 Oare MariQ se gândea la voi când a făcut piesa asta?🤔
baiatpicant Reputație: 2 Postat Februarie 3 Postat Februarie 3 Mai tii minte cum obisnuiam sa fim? Simtindu-ne impreuna, crezand in orice Asta mi-a zis dragostea mea Amandoi eram visatori Dragoste tanara in soare Ma simteam salvatoarea ei, Spiritul ei mi l-a dat, abia incepusem Hasta mañana, intotdeauna ramai a mea Viva pentru totdeauna, te voi astepta Vesnic, precum soarele Traieste pentru totdeauna, pentru moment Cautandu-ne la nesfarsit alesii Da, inca imi amintesc fiecare cuvant soptit Atingerea pielii tale, dandu-mi viata din interior Ca o melodie de dragoste neauzita vreodata Alunecand intre degetele noastre, ca nisipurile timpului Promisiuni facute, fiecare amintire pastrata Ca reflexii in mintea mea Hasta mañana, intotdeauna ramai a mea Viva pentru totdeauna, te voi astepta Vesnic, precum soarele Traieste pentru totdeauna, pentru moment Cautandu-ne la nesfarsit alesii Inapoi unde apartin acum, a fost doar un vis? Sentimentele se deesfasoara, nu vor fii vandute vreodata Si secretele raman sigure cu mine Viva pentru totdeauna, te voi astepta Vesnic, precum soarele Traieste pentru totdeauna, pentru moment Cautandu-ne la nesfarsit alesii Viva pentru totdeauna, te voi astepta Vesnic, precum soarele Traieste pentru totdeauna, pentru moment Cautandu-ne la nesfarsit alesii
NOMADE Reputație: 37 Postat Februarie 13 Oras:EARTH Oras:EARTH Autor Postat Februarie 13 UN ,,ASTRU’’ Pe cerul nopții plin de stele, Apare deodată Luna, Mult mai aproape ,decât ele Tu mi-ai fost întotdeauna! Sub ale Ei raze străvezii, Amintiri frumoase , leg într-o cununa. Atunci când dor de tine îmi va fi, Să le dezleg pe rând, privind la Luna! În taina nopții mă întreb, De ce ești Tu ,atât de luminoasă , Și aștept cu dor , ca pasul să-mi îndrept, Spre tine iar , a mea ,,frumoasă’’ Povești nescrise si tainice dorințe, În astă viată toți trăim, Tu vei rămâne acolo veșnic printre stele. Iar noi pe rând , în univers ne risipim! N.M.D 13 02 25
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 15 Postat Februarie 15 ce facem cu baiatu asta cum il aducem pe calea cea dreapta?
inkaddict Reputație: 156 Postat Sâmbătă la 18:16 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Sâmbătă la 18:16 A fost odata ca.n povesti A fost la o adica Din rude mari imparatesti O prea misto gagica Si era una la babaci Si mandra haimanaua Avea un cur si niste craci De te. apuca damblaua!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum