Sari la conținut

Valentina - 0726907808

Vizitator

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Valentina - 0726907808
Vizitator
Reputație: 0
Postat
Acum 1 oră, aibelito a spus:

Am citit recenzia si inca vreo  trei, dar vroiam o părere pertinenta din zona noastră. Am observat ca tipa a mai fost prin Alba dar nu a scris nimeni nimic. 

M-ar ajuta daca ati împărtăși din experiența voastră personala.

Zi faina !

Vizitator
Postat
Acum 7 ore, spancioc a spus:

Am citit recenzia si inca vreo  trei, dar vroiam o părere pertinenta din zona noastră. Am observat ca tipa a mai fost prin Alba dar nu a scris nimeni nimic. 

M-ar ajuta daca ati împărtăși din experiența voastră personala.

Zi faina !

Nimeni nimic ? Sa nu ma risc ?

• Oras:Alba
  • Oras:Alba
Postat

Nu recomand deloc, la ea finalizarea înseamnă 15 minute (la 10 deja cam te scoate afară), plus că vorbește una la telefon, în real e alta iar după nu recunoaște că ți a spus asemenea chestii la telefon, mai pe scurt o mincinoasă infectă. Nu vă irosiți banii pe asemenea specimene. Cea mai proastă “investiție”.

• Like 1
Vizitator
Postat
Acum 7 ore, Kopki a spus:

Nu recomand deloc, la ea finalizarea înseamnă 15 minute (la 10 deja cam te scoate afară), plus că vorbește una la telefon, în real e alta iar după nu recunoaște că ți a spus asemenea chestii la telefon, mai pe scurt o mincinoasă infectă. Nu vă irosiți banii pe asemenea specimene. Cea mai proastă “investiție”.

Ok. Multumesc pentru informatii.

Postat
Acum 2 ore, spancioc a spus:

Ok. Multumesc pentru informatii.

nu am vizitat-o, dar au fost alti colegi de încredere. tipa are potential, dar lasa  de dorit la atitudine, plictisita si grabita au caracterizat-o 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...