Membru Premium Badboyinbed Reputație: 1848 Postat Iunie 25 Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Oras:Unde Vreau Eu Disponibila Autor Membru Premium Partajează Postat Iunie 25 Acum 33 minute, mna a spus: E ce trebuie,se merita? Ce tarife are? Am fost odata in iarna , știe meserie , vreau sa merg zilele astea azi mâine din nou, 200/400 1 SEX & LOVE WORLDWIDE Link spre comentariu
mna Reputație: 53 Postat Iunie 25 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 25 Acum 56 minute, Badboyinbed a spus: Am fost odata in iarna , știe meserie , vreau sa merg zilele astea azi mâine din nou, 200/400 Cam marisoare preturile pt Tg jiu,am vb cu ea,pare pusa pe graba,m-a "flituit" repede Link spre comentariu
ganicius2 Reputație: 62 Postat Iunie 25 Oras:Targu Jiu Oras:Targu Jiu Partajează Postat Iunie 25 pare interesantă tipa rau de tot, am mai incercat tura trecuta sa ii fac o vizita si era arogantă de fiecare data cand ii dadeam mesaj sau o sunam...azi a fost destul de ok, ma cam tentează sa investesc pt o ora...Mai ales pt futaiul ala de il povestesc toti Link spre comentariu
ZeusMonaco Reputație: 267 Postat Iunie 25 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 25 Din punctul meu de vedere a revenit in oras “telefonul fara fir “ :))) Link spre comentariu
Kinderull Reputație: 482 Postat Iunie 25 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Partajează Postat Iunie 25 Acum 9 ore, mna a spus: Cam marisoare preturile pt Tg jiu,am vb cu ea,pare pusa pe graba,m-a "flituit" repede Apoi boss nici preturile nu mai sunt cum erau... toate au crescut ! Tu ce vrei sa dai mai puțin ca inainte sau același preț? Și dacă vrei sa stai în fata sa prinzi ceva bun tre sa dai cu banul... cam la tot prețul se rezuma și la calitate ! Iar cu flituitul te cred și eu, mai aroganta tipa dar și când isi face treaba....sa vezi atunci ce-ti mai place ! Eu unul sunt mulțumit pret calitate raportat la ce fete sunt în oraș! Ciocane tari ! Te pup Erika! 1 Link spre comentariu
Pullon Reputație: 161 Postat Iunie 25 Oras:x Oras:x Partajează Postat Iunie 25 Personal nu as mai incerca deși după un fiasco total i-am propus dulcea împăcare de după ....😇 Nu vreau să mă amestec prea mult însă am o singura curiozitate ... "mai arogantă tipa dar și când isi face treaba....", de unde știi când să mergi atunci când chiar își face treaba ?!?...sau e așa la ghici ...? 😅😅😅 Nu mai intru in detaliile de preț , etc...nu am vrut sa deranjez , doar că întrebarea de mai sus mi se pare de real interes , nmb . Link spre comentariu
Sorin2480 Reputație: 41 Postat Iunie 26 Partajează Postat Iunie 26 Salut baieti, am vizitat-o pe Erika ieri,discutat pe whatapp, din discuti pare aroganta dar la fata locului chiar este ok, locatie super cu aer condiționata, a inceput cu un oral super fara graba, dupa care a venit deasupra aici a inceput nebunia, se misca într-un mare fel, am mai schimbat o poziție dupa care am finalizat, nu face fk si nu te lasă sa o săruți pe gat ca se gâdila, in rest totul a decurs ok,deasupra este top! Te pup Erika! 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum