Sari la conținut

Erika 0731187008 / 0790313140 / 0799660327

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
  • Oras:Unde Vreau Eu
  • Disponibila
Acum 33 minute, mna a spus:

E ce trebuie,se merita?

Ce tarife are?

Am fost odata in iarna , știe meserie , vreau sa merg zilele astea azi mâine din nou, 200/400

• Like 1

SEX & LOVE WORLDWIDE :tittyfuck:maninlove

Link spre comentariu
Reputație: 53
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Acum 56 minute, Badboyinbed a spus:

Am fost odata in iarna , știe meserie , vreau sa merg zilele astea azi mâine din nou, 200/400

Cam marisoare preturile pt Tg jiu,am vb cu ea,pare pusa pe graba,m-a "flituit" repede

Link spre comentariu
  • Oras:Targu Jiu
  • Oras:Targu Jiu

pare interesantă tipa rau de tot, am mai incercat tura trecuta sa ii fac o vizita si era arogantă de fiecare data cand ii dadeam mesaj sau o sunam...azi a fost destul de ok, ma cam tentează sa investesc pt o ora...Mai ales pt futaiul ala de il povestesc toti

Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Acum 9 ore, mna a spus:

Cam marisoare preturile pt Tg jiu,am vb cu ea,pare pusa pe graba,m-a "flituit" repede

Apoi boss nici preturile nu mai sunt cum erau... toate au crescut ! Tu ce vrei sa dai mai puțin ca inainte sau același preț? Și dacă vrei sa stai în fata sa prinzi ceva bun tre sa dai cu banul... cam la tot prețul se rezuma și la calitate ! 

Iar cu flituitul te cred și eu, mai aroganta tipa dar și când isi face treaba....sa vezi atunci ce-ti mai place ! 

Eu unul sunt mulțumit pret calitate raportat la ce fete sunt în oraș! 

Ciocane tari ! Te pup Erika! 

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 161
  • Oras:x
  • Oras:x

Personal nu as mai incerca deși după un fiasco total i-am propus dulcea  împăcare de după ....😇

Nu vreau să mă amestec prea mult însă am o singura curiozitate ...

"mai arogantă tipa dar și când isi face treaba....",

de unde știi când să mergi atunci când chiar își face treaba ?!?...sau e așa  la ghici ...? 😅😅😅

Nu mai intru in detaliile de preț , etc...nu am vrut sa deranjez , doar că întrebarea de mai sus mi se pare de real interes ,

nmb .

Link spre comentariu

Salut baieti, am vizitat-o  pe Erika ieri,discutat pe whatapp, din discuti pare aroganta dar la fata locului chiar este ok, locatie super cu aer condiționata, a inceput cu un oral super fara graba, dupa care a venit deasupra aici a inceput nebunia, se misca într-un mare fel, am mai schimbat o poziție dupa care am finalizat, nu face fk si nu te lasă sa o săruți pe gat ca se gâdila, in rest totul a decurs ok,deasupra este top!  Te pup Erika!

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...