Sari la conținut

0759472998 nu recomand!!!

Postări Recomandate

Postat

A mai vizitat-o cineva pe doamna?? Am vizitat-o eu odată dar foarte dezamăgit am ieșit de la dansa... Oral nota 2,normal 4 am pus-o doggy un nr o candeală ce avea la cur sa ferească domnu 😂😂😂 la ce mai cer unele 150 lei chiar nustiu bani aruncați pe foc  pentru cei doritori o găsiți pe strada Sucevei 5 la etajul 6 

Postat
Acum 9 minute, Boghianlaur2 a spus:

A mai vizitat-o cineva pe doamna?? Am vizitat-o eu odată dar foarte dezamăgit am ieșit de la dansa... Oral nota 2,normal 4 am pus-o doggy un nr o candeală ce avea la cur sa ferească domnu 😂😂😂 la ce mai cer unele 150 lei chiar nustiu bani aruncați pe foc  pentru cei doritori o găsiți pe strada Sucevei 5 la etajul 6 

Sunt de acord cu tine fratele meu eu am vizitat-o acum 2 săptămâni pot spune dar total dezamăgit. Sta într-o cocioabă de apartament, un pat care la prima strigare se rupe și servicii vai de pizda ei.. Cred ca e din Botoșani bătrânica 😂😂😂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.