inginerul_xxx Reputație: 479 Postat Februarie 1, 2024 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Februarie 1, 2024 Am fost la Lavinia, locatie centrala, gagica este o bruneta miniona cam 1 50- 1 55 h, la corp potrivita ca greutate, nici in plus nici in minus, varsta zice 25 ani, tate frumoase maricile naturale, cur rotund si bombat, piele alba, nu pare sa fie de etnie... arata ca o pustoaica de liceu. Era imbracata in niste blugi mulati ii se vedea frumos curul prin ei, chiar are forme frumoase... poarta ochelari si cu parul prins in 2 codite laterale arata ca o studenta xxx, destul de frumoasa si sexy fata. Dupa ce ne-am urcat in pat incepe actiunea, o initiez cu un preludiu cu pupaturi prin diferite zone, pe la gat, tate si mai jos sa o fac sa relaxeze, imi face si ea oral neprotejat placut de a trezit-o, fara atentie la vecinatati, dupa ce punem balonasul si o mai rasfat cu pupaturile trecem la normal protejat, in pozitia capra sa ii vad privelistea, unde nu rezist mult pana finalizez, se umezeste natural, are piersicuta frumoasa eplilata, igiena foarte buna. De revenit da, a fost experienta placuta cu ea, nu a dat semne ca se grabea, este cam tacuta sau timida, dar vorbeste daca o intrebi, mi-sa parut destul de simpatica si atragatoare. Pretul 150 lei finalizarea. 3 1 1
rapidamore Reputație: 55 Postat Februarie 11, 2024 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Februarie 11, 2024 I am tras și eu o vizita sâmbăta lu Lavinia pe la 15:30, asta după ce o sunasem pe Alexandra dar avea telefonu inchis. Ghidat politicos la locație,am făcut cunoștință, este o fata simpatica, micuta, arata exact cum a zis ingineru. M a întrebat cât vreau sa stau mi a spus cât ma costa un nr, i am dat galbenii și sa apucat cu preludiu neprotejat. O sugea frumos, am oprit-o eu sa pedalez și ceva dacă tot eram acolo.montat prezervativul și ne am futut în câteva poziții, dar eu de la un timp nu mai țin mult și asa ca s a terminaat actul după vreo 5-6min de sex, ea e ok se fute cum vrei tu, te călărește bine. Am finalizat cu ea peste mine. Per ansamblu mie mia plăcut,arata bine și la corp lucrează cu poze adevărate e ok cât de cât. Nu lucrează ea profesionist 100% dar asa sunt unii dintre noi mai pretențioși, vrem și aia vrem și daia ca nu e gel la baie etc. S ar putea sa și facă cont aici pe forum brăileanca asta micuța și drăguță. Mai are și colega dar nu știu cine este, nu am văzut-o. Spor!
rapidamore Reputație: 55 Postat Februarie 11, 2024 Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Telefon: [email protected] Oras:Ploiesti Postat Februarie 11, 2024 Acum 7 minute, rapidamore a spus: I am tras și eu o vizita sâmbăta lu Lavinia pe la 15:30, asta după ce o sunasem pe Alexandra dar avea telefonu inchis. Ghidat politicos la locație,am făcut cunoștință, este o fata simpatica, micuta, arata exact cum a zis ingineru. M a întrebat cât vreau sa stau mi a spus cât ma costa un nr, i am dat galbenii și sa apucat cu preludiu neprotejat. O sugea frumos,lins oute luat de sus pana jos cu limbuta, am oprit-o eu sa pedalez și ceva dacă tot eram acolo.montat prezervativul și ne am futut în câteva poziții, dar eu de la un timp nu mai țin mult și asa ca s a terminaat actul după vreo 5-6min de sex, ea e ok se fute cum vrei tu, te călărește bine. Am finalizat cu ea peste mine. Per ansamblu mie mia plăcut,arata bine și la corp lucrează cu poze adevărate e ok cât de cât. Nu lucrează ea profesionist 100% dar asa sunt unii dintre noi mai pretențioși, vrem și aia vrem și daia ca nu e gel la baie etc. S ar putea sa și facă cont aici pe forum brăileanca asta micuța și drăguță. Mai are și colega dar nu știu cine este, nu am văzut-o. Spor!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum