Sari la conținut

🌸Bianca🌸 ‪- 0791407345

Postări Recomandate

• Telefon: ‪+40 791 407 345‬
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunaa iubitii, de maine revin in Constanta pentru 2-3 zile 💋

• Like 1
  • Inimioara 2
  • pisicuts a resetat ca important acest topic
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bunaa seara💋, imi pare rau tuturor cei carora mi au scris zilele acestea si nu am apucat sa raspund, am avut un program scurt limitat de lucru , de maine revin program normal toata ziua si voi incerca sa va raspund tuturor , va rog ca mesajele sa fie cat mai scurte si la obiect doar pentru programare , locatia este aceasi pentru cei care m- au vizitat si in trecut 💋 pupicei 💋

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Disponibila ❤️

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

Nu se supără nimeni daca nu ai ajuns in CT-ta,sau nu ai găsit locație.Ar fi fost  fairplay să răspunzi celor care ar vrea sa te viziteze.Stim stilul smuls a unor fete,își anunță venirea cu trâmbițe și dacă pluoia cu programări,iau un charter și sunt direct pe scena.Nu va mai plângeți că nu va vizitează doar băieții buni.Cine seamănă vânt culege ploaia 🔨🔨🔨🔨🔨 multe îți doresc

• Like 1
  • Mersi 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
1 oră în urmă, Pylate1 a spus:

Nu se supără nimeni daca nu ai ajuns in CT-ta,sau nu ai găsit locație.Ar fi fost  fairplay să răspunzi celor care ar vrea sa te viziteze.Stim stilul smuls a unor fete,își anunță venirea cu trâmbițe și dacă pluoia cu programări,iau un charter și sunt direct pe scena.Nu va mai plângeți că nu va vizitează doar băieții buni.Cine seamănă vânt culege ploaia 🔨🔨🔨🔨🔨 multe îți doresc

Dragul meu tu cred ca confuzi borcanele cu stilul smuls al tau, eu nu imi anunt venirea cu trâmbite daca ai fi vizualizat anuntul ai fi observat si 2 la mana si cand lucrez raspund cui pot si daca are rost sa ii mai raspund caci multi dintre voi scrie ti ca vreti programare cu o ora inainte  ( nu stau sa raspund la oameni dupa ore intregi cand  vad eu mesajul ) si vezi ca nu se plange nimeni de nimic !

• Like 1
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...