andrei003 Reputație: 937 Postat Ianuarie 16 Postat Ianuarie 16 Salutare la toata lumea! A incercat cineva vecinele unguroaice la ele acasa? Stiu ca exista topic special pentru Ungaria, insa acolo nu scrie nimeni. Ma gandeam ca, la cat de bine arata tipa asta, as putea sa fac o plimbare pana la Szeged. Am sunat-o saptamana trecuta si mi-a zis (in engleza) ca e 70 de euro finalizarea si 100 ora. Sunt preturile obisnuite pentru Ungaria, sau sunt preturile pentru romani? Ce preturi au fetele in general in Ungaria? Cum sunt fetele de obicei? Merita plimbarea? De site-ul asta, rosszlanyok.hu ce sititi? Multumesc anticipat tuturor celor care vin cu informatii concludente! https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?lang=eng&pid=szexpartner-data&id=132544 1
Vizitator unsuflet Reputație: 0 Postat Ianuarie 17 Postat Ianuarie 17 Acum 2 ore, andrei003 a spus: Salutare la toata lumea! A incercat cineva vecinele unguroaice la ele acasa? Stiu ca exista topic special pentru Ungaria, insa acolo nu scrie nimeni. Ma gandeam ca, la cat de bine arata tipa asta, as putea sa fac o plimbare pana la Szeged. Am sunat-o saptamana trecuta si mi-a zis (in engleza) ca e 70 de euro finalizarea si 100 ora. Sunt preturile obisnuite pentru Ungaria, sau sunt preturile pentru romani? Ce preturi au fetele in general in Ungaria? Cum sunt fetele de obicei? Merita plimbarea? De site-ul asta, rosszlanyok.hu ce sititi? Multumesc anticipat tuturor celor care vin cu informatii concludente! https://rosszlanyok.hu/rosszlanyok.php?lang=eng&pid=szexpartner-data&id=132544 Site-ul rosszlanyok e ok. Cu linkul trimis de tine mi s-a deschis o fată, Kitti, dar din Veszprem, nu din Szeged. Nu am fost niciodată in Ungaria la fete (decât pe marginea drumului😇), dar din câte știam, prețurile erau mai mici decât la noi. Poate au mai crescut și la ei sau poate ti-a făcut un pret '"special" când ai vorbit in engleză. Mai incearcă și la altele.
bluecarfick Reputație: 282 Postat Ianuarie 17 Postat Ianuarie 17 tarifele standard sunt: 15000 ft/finalizarea 20000 ft/ora 10000 ft in plus pt deplasarea la hotel (dar nu e nevoie pt ca gasesti lejer locatia cu gps) sunt multe fete frumoase, nu te opri la una care umfa tariful. Am lasat si ceva numere de telefon pe forum (nu mai stiu exact unde). Daca nu vorbesti maghiara, iti foloseste sigur germana, mai putine vorbesc engleza. Forumul cu recenziile lor pt. gagici este beszamolok.hu 1
ianis40 Reputație: 5 Postat Ianuarie 17 Telefon: 0770895179 Oras:Timișoara Telefon: 0770895179 Oras:Timișoara Postat Ianuarie 17 Bună colegi, Mai stau în Ungaria undeva fete la strada cum stăteau cu ani în urma? Dacă știți dați și voi locațiile unde le putem găsi! Mulțumesc frumos!
robert78 Reputație: 160 Postat Ianuarie 18 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 18 videkilany.hu Găsești la Gyula, Bekescsaba, Szeged ..,și peste tot. Preturi de la 8000-10000ft
ianis40 Reputație: 5 Postat Ianuarie 19 Telefon: 0770895179 Oras:Timișoara Telefon: 0770895179 Oras:Timișoara Postat Ianuarie 19 Acum 19 ore, robert78 a spus: videkilany.hu Găsești la Gyula, Bekescsaba, Szeged ..,și peste tot. Preturi de la 8000-10000ft Ma refeream dacă mai găsim fete la strada pe teritoriul Ungariei prin parcări sau pe centurile orașelor!
robert78 Reputație: 160 Postat Ianuarie 19 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 19 Acum 1 oră, ianis40 a spus: Ma refeream dacă mai găsim fete la strada pe teritoriul Ungariei prin parcări sau pe centurile orașelor! Pe strada nu știu, nu am experiență.
Semakone Reputație: 1573 Postat Ianuarie 19 Oras:Arad Oras:Arad Postat Ianuarie 19 Acum 3 minute, robert78 a spus: Pe strada nu știu, nu am experiență. Așa mergeți și futeti pe astea 😎 de prin parcări ..
robert78 Reputație: 160 Postat Ianuarie 19 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 19 Acum 1 minut, Semakone a spus: Așa mergeți și futeti pe astea 😎 de prin parcări .. Strada sau parcări consider egale, nu frecventez. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum