nastycock505 Reputație: 9 Postat Septembrie 12 Postat Septembrie 12 Acum 9 minute, XAlinaX a spus: 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 12 Postat Septembrie 12 1 hour ago, nastycock505 said: 😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗 ❤️❤️❤️
jurgen11 Reputație: -1 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 Acum 19 ore, XAlinaX a spus: Bună dimineața. O poza cu sânii mai primim și noi? 🤩😘 Ps:sarcina ușoară 🥳🙏
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 4 hours ago, jurgen11 said: Bună dimineața. O poza cu sânii mai primim și noi? 🤩😘 Ps:sarcina ușoară 🥳🙏 Hello❤️Primiți, primiți🥰 Multumesc frumos ❤️
jurgen11 Reputație: -1 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 Acum 4 ore, XAlinaX a spus: Absolut bestiali🤩🤩🤩 Mai vrem🙏🙏🤩🤩🤗 1
Lick88 Reputație: 212 Postat Septembrie 13 Oras:Prajiturica Oras:Prajiturica Postat Septembrie 13 Forumul asta s a incarcat de psihopati. Nici nu mai intru jur! Ce e asa misto la sanii lu asta? Vomit! Oribili! 4 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 1 minute ago, Lick88 said: Forumul asta s a incarcat de psihopati. Nici nu mai intru jur! Ce e asa misto la sanii lu asta? Vomit! Oribili! Draga, daca nu iti place tie asta nu înseamnă ca nu trebuie sa placă nimănui, iar printre psihopați cred ca tu esti primul😘 ”Asta” sa ii spui celei care te a educata atat de bine, nu mie 😇
jurgen11 Reputație: -1 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 Acum 5 minute, XAlinaX a spus: Draga, daca nu iti place tie asta nu înseamnă ca nu trebuie sa placă nimănui, iar printre psihopați cred ca tu esti primul😘 ”Asta” sa ii spui celei care te a educata atat de bine, nu mie 😇 Abia aștept sa vad ce mai are de spus la următoarea poza🤣 Ps:nu te stresa, nu face bine la sarcină 🤗🙏
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 4 minutes ago, jurgen11 said: Abia aștept sa vad ce mai are de spus la următoarea poza🤣 Ps:nu te stresa, nu face bine la sarcină 🤗🙏 Nici nu îmi bat capul cu toți marlanii ce au mămăligă în loc de creier😀
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 17 minutes ago, Lick88 said: Forumul asta s a incarcat de psihopati. Nici nu mai intru jur! Ce e asa misto la sanii lu asta? Vomit! Oribili! Mai bine te ai duce și ai fute ceva ca la istoricul tău de activitate observ numai comentarii, recenzii 0🤨 Nu știu ce cauți să stai pe topicul meu din moment ce nu sunt genul tău, asta în primul rând, iar în al doilea rând, pentru a oxigena puțin strugurele numit creier, culoarea mameloanelor mele este modificată datorită faptului ca sunt însărcinată…
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 Pentru încă puțin timp împreună ❗️❗️❗️
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13 Postat Septembrie 13 Dragilor, am decis să mai stau alături de voi până pe data de 17 octombrie, după care mă voi retrage DEFINITIV❗️❤️
daniel2012 Reputație: 808 Postat Septembrie 14 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Septembrie 14 18 hours ago, XAlinaX said: Ce frumosi.... sunt
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14 Postat Septembrie 14 Neata ❤️ Astazi voi fii disponibilă doar până la 17❤️
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum