Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14 Postat Septembrie 14 19 hours ago, Lick88 said: Forumul asta s a incarcat de psihopati. Nici nu mai intru jur! Ce e asa misto la sanii lu asta? Vomit! Oribili! F urat sa te iei de aspectul fetei, mai ales ca e gravidă Nu iti place treci peste, nu o jigni
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 14 Postat Septembrie 14 1 hour ago, DarthRana said: F urat sa te iei de aspectul fetei, mai ales ca e gravidă Nu iti place treci peste, nu o jigni Nici nu are rost sa ne punem la mintea lui…
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 16 Postat Septembrie 16 Dragilor, trebuie să plec de la “birou” așa ca voi anula programările pe ziua de azi… Multumesc pentru înțelegere și voi revenii mai târziu cu detalii exacte despre perioada mea de activitate ❣️
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Postat Septembrie 17 Dragilor, eu îmi voi încheia activitatea aici❤️Vă mulțumesc tuturor celor ce mi ați călcat pragul și sper ca am lăsat o impresie bună în urma mea❣️ ma veți mai găsii activă pe OF❗️
disolubil Reputație: 97 Postat Septembrie 17 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 17 Toate cele bune la cel mic( sau cea mica). Multa sănătate va doresc!! Pup pentru tot.
alexzal35 Reputație: 428 Postat Septembrie 17 Postat Septembrie 17 Succese pe toate planurile. Ai grijă de tine și de cel mic!
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 17 Postat Septembrie 17 Eu iti urez sănătate si naștere ușoară fara sa iti fi călcat pragul 😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 18 Postat Septembrie 18 15 hours ago, DarthRana said: Eu iti urez sănătate si naștere ușoară fara sa iti fi călcat pragul 😉 Multumesc frumos ❤️Toate cele bune îți urez🥰
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum