Sari la conținut

0727102351 Anna sector 6

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:București
  • Oras:București
Postat

Verifica și tu pozele cu google / Yandex și poate o suni☺️🤗😉

• Oras:Buc
Postat

Am abordat femeia si are o paleta de preturi atractiva. Are si unele extra de te lasa in pula goala. E locata in chiajna MR.

Great success...

Vizitator
Reputație: 0
Postat
16 minutes ago, stanilla said:

Am abordat femeia si are o paleta de preturi atractiva. Are si unele extra de te lasa in pula goala. E locata in chiajna MR.

Great success...

Am citit pe undeva ca ofera normal neprotejat. Ai grija.

• Oras:outcall
  • Oras:outcall
Postat
Acum 17 minute, lotekfun a spus:

Păi și ce preț are ce oferă 

Poti sa iei cupoane de la ea. Dupa 2 mui, a treia e gratis cica

Vizitator
Postat
Acum 26 minute, stanilla a spus:

Great success...

Am ieșit 10 min in urma de la ea, e o fetișcană de 18-19 ani, pozele nu sunt reale, am întrebat dacă se poate sărutări, preludiu, a zis că nu, dar după 2 secunde a zis că da se poate, deci este clar pe primul venit primul servit, mașinărie de bani pentru pești nenorociti, am zis că nu rămân, dar a zis că i-am stricat programarea, însă eu am ieșit repede pe ușă și dus am fost. Și am zis că pe publi sunt în mare parte tepe, cel puțin bine că am ieșit repede și nu am rămas,  astfel am economist cateva sute de lei, și plus că dacă face neprotejat cum zice un Coleg sigur este bomba biologică.

Postat
16 minutes ago, SpeishX said:

Am citit pe undeva ca ofera normal neprotejat. Ai grija.

Stiu bro, mersi pt avertisment oricum. De asta ziceam de extra-uri :)). Nu pun pe aici ce mi a zis ca nu-s promoterul ei. 

• Oras:Bucuresti
Postat

Am primit eu pe whatsapp meniul. Clar de evitat.

🏠LOCAȚIE:Strada Rezervelor 54 bl.2 SC.1,punct de reper: de la🍕 Presto pizza a doua barieră!! blocul este în scara cu Băcănia Anișoara!🍱

🌊Squirt-100 de lei 
👅finalizarea orală-50 lei
1 Finalizare -100 lei
Ora-250 de lei 
🍑Anal-150 de lei
Anal Neprotejat 100 extra!
🔞Sex Neprotejat-150

• Like 1
Postat
Acum 28 minute, fumf a spus:

Am primit eu pe whatsapp meniul. Clar de evitat.

🏠LOCAȚIE:Strada Rezervelor 54 bl.2 SC.1,punct de reper: de la🍕 Presto pizza a doua barieră!! blocul este în scara cu Băcănia Anișoara!🍱

🌊Squirt-100 de lei 
👅finalizarea orală-50 lei
1 Finalizare -100 lei
Ora-250 de lei 
🍑Anal-150 de lei
Anal Neprotejat 100 extra!
🔞Sex Neprotejat-150

Odihneasca-se in pace.

• Haha 1
Postat
1 hour ago, Baiatbun10 said:

Am ieșit 10 min in urma de la ea, e o fetișcană de 18-19 ani, pozele nu sunt reale, am întrebat dacă se poate sărutări, preludiu, a zis că nu, dar după 2 secunde a zis că da se poate, deci este clar pe primul venit primul servit, mașinărie de bani pentru pești nenorociti, am zis că nu rămân, dar a zis că i-am stricat programarea, însă eu am ieșit repede pe ușă și dus am fost. Și am zis că pe publi sunt în mare parte tepe, cel puțin bine că am ieșit repede și nu am rămas,  astfel am economist cateva sute de lei, și plus că dacă face neprotejat cum zice un Coleg sigur este bomba biologică.

Ce nota i-ai da la fizionomie ? E tiganca ? Ms anticipat.

Vizitator
Postat
Acum 51 minute, stanilla a spus:

Ce nota i-ai da la fizionomie ? E tiganca ? Ms anticipat.

Nu mi sa părut țigancă, că aspect nimic deosebit, mica de statura, cei drept la fața nu este chiar nasoala, dar când i-am propus sa stăm 2-3 min  pentru a ne cunoaște și pentru a stabili ce vom face, ea a zis că nu are timp pentru așa ceva, și am înțeles atunci că am luat țeapă, respectiv am fugit de acolo cat de repede am putut. Nu recomand nicidecum. Nu mai am ce caută pe publi, este saitul pescarilor (nu am cuvinte legat de ei - cele mai mari jeguri, ). Fete ok de pe publi  sunt câteva numărate pe degete, eu o știu pe Andra de la Rond Alba Iulia și cam atât care se promovează pe publi. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...