Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 21, 2024 Postat Ianuarie 21, 2024 Buna,ma numesc Ramona, sunt o persoană comunicativă, deschisă, discretă și cu bun simț, pun foarte mult accent pe igienă,la fel mi-aș dori să fi și tu. Atâta timp cat ne respectăm reciproc întâlnirea va fi de succes și îți garantez ca nu vei regreta alegerea și timpul petrecut cu mine. Te aștept să ne simțim bine împreună și să ai parte de o experiență plăcută cu servicii de calitate ce ți le pot oferi cu drag, la domiciliul meu într-o ambianta plăcută . ❗️Nu accept persoane în stare de ebrietate și care dețin accesorii. Pentru mai multe detalii voi reveni mâine cu o postare
Membru Premium aibelito Reputație: 4129 Postat Ianuarie 21, 2024 Oras:Mârgu-Tureș Oras:Mârgu-Tureș Membru Premium Postat Ianuarie 21, 2024 5 bucilescelmaifaincur
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 22, 2024 Postat Ianuarie 22, 2024 Bună dragilor,astăzi voi fii disponibilă de la ora 15:00 până la ora 23:00 locația este Doamna Stanca toate programările se confirmă cu 60 min înainte! serviciile mele: ▶️Finalizarea 200:contact sexual și oral protejat sau ne in funcție de igiena(decid la fata locului,epilat la zi,curat etc) ▶️Masaj body to body cu finalizare prin tehnici de masaj 200/30 min ▶️Masaj body to body cu finalizarea prin contact sexual 300/30 min ▶️Ora 400 unde include 2 finalizări sau 1 finalizare+ masaj body to body Exclus: CIM,anal,finalizare facială. Micile fantezii se discută la fața locului.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 23, 2024 Postat Ianuarie 23, 2024 Bună dragilor,astăzi voi fii disponibilă de la ora 10:00 până la ora 23:00 locația este Doamna Stanca toate programările se confirmă cu 60 min înainte! serviciile mele: ▶️Finalizarea 200:contact sexual și oral protejat sau ne in funcție de igiena(decid la fata locului,epilat la zi,curat etc) ▶️Masaj body to body cu finalizare prin tehnici de masaj 200/30 min ▶️Masaj body to body cu finalizarea prin contact sexual 300/30 min ▶️Ora 400 unde include 2 finalizări si masaj body to body Exclus: CIM,anal,finalizare facială. Micile fantezii se discută la fața locului.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum