Sari la conținut

0750650894 Elena

Postări Recomandate

Postat
Acum 2 ore, stanciuco16 a spus:

de asta am si deschis topic 😇

E frumușică, fata e din Pitești..gfe..e ok..nu sunt adeptul de știm însă a fost ok.. am stat doar o finalizare..a mai fost în oraș. Cred ca are însoțitor, dar nu ne-am intersectat. De revenit..carne tare, geme frumos..

Succes!

• Oras:Singapore
  • Oras:Singapore
Postat
30 minutes ago, OXOXO said:

E frumușică, fata e din Pitești..gfe..e ok..nu sunt adeptul de știm însă a fost ok.. am stat doar o finalizare..a mai fost în oraș. Cred ca are însoțitor, dar nu ne-am intersectat. De revenit..carne tare, geme frumos..

Succes!

Vin si eu cu un review aici.

Din pacate nu pot confirma, o fi vorba si de toane si de chimie, dar pentru mine nu e deloc ce trebuie.

Fizic arata destul de bine, miniona, bine proportionata, nu wow la fata, étnica binenteles.

In primul rand tarífele sunt dupa cum bate vantul, mie mi-a cerut 200 / 300 ; CIM +100 (trebuie sa fi nebun).

Servicii de Rahat:

ON – facut mecanic fara nici un artificiu, fara vreo atentie, fara deep, doar asa pe varf si ajutat de mana.

NP – ea deasupra 2 minute ca oboseste, misionar mai mult dar sa dai usor si cu grija ca o doare, capra nu sta ca are ea niste experiente proaste ….

Am incercat de dragul diversitatii o tura, dar nu merita din punctul meu de vedere, m-am straduit sa termin.

Vorbareata dar cam atat. Concluzie dpmdv nu merita ever.

• Like 1
  • Inimioara 1

Postat

Dpmv am fost dimineața la prima ora, oral protejat..si se cam spala cu ea pe dinti..treaba cu deasupra asa este..oboseste dar da bine..și o cam doare..la mine s-a abținut, sau poate o fi și după sportul asta cumai mulți parteneri (e CV normal..)..mie nu mi s-a părut de etnie..e tatuata ca în poze cu o meduza..acum de..Despre CIM nu am întrebat..nu sunt adeptul..

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...