Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2024 Postat Februarie 28, 2024 1 oră în urmă, Matty22 a spus: You are Simply the Best! Chiar merita 10+ pe linie la toate capitolele. Mulțumesc frumos te mai aștept cu mare drag si data viitoare, asa cum am stabilit . ❤️❤️❤️
extraterestru78 Reputație: 108853 Postat Februarie 28, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 28, 2024 Acum 4 ore, Matty22 a spus: You are Simply the Best! Chiar merita 10+ pe linie la toate capitolele. Ceea ce ai spus aici este egal cu 0... Dacă ai fost poți sa faci o recenzie cum cere regulamentul...daca nu ai fost, mai rău ii faci cu asemenea comentarii pentru ca pare ca și cum și-ar fi scris singura 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 28, 2024 Postat Februarie 28, 2024 Acum 34 minute, extraterestru78 a spus: Ceea ce ai spus aici este egal cu 0... Dacă ai fost poți sa faci o recenzie cum cere regulamentul...daca nu ai fost, mai rău ii faci cu asemenea comentarii pentru ca pare ca și cum și-ar fi scris singura Ai și tu partea ta de dreptate...ori daca îmi scriam eu, crede- mă, o" impachetam" cum trebuie cu fundita. Dacă ții minte, a mai fost un caz asemănător și acum cred că sunteți și amici pe topicuri , tot la fel se specula că mi-aș fi dat singură..Timpul a demonstrat, ori in cazul asta, pot spune acelasi lucru.
abbccc Reputație: 3 Postat Februarie 28, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 28, 2024 Te așteptăm cu drag și în Ploiesti ! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2024 Postat Februarie 29, 2024 Buna dimineața dragilor 🥰 Vă anunț pentru ziua de astăzi nu am disponibilitate pentru programări, am programul full până la terminarea acestuia. Vă aștept cu drag la noi programări pentru ziua de mâine. Mulțumesc ❣️❣️❣️📷
davko Reputație: -26 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Brasov Oras:Brasov Postat Februarie 29, 2024 Buna fartati in ale f...... Intrigat de pozele domnisoarei,am zis sa i imping si eu o vizita. Ce sa vezi pozele sunt ale ei,domnisoara are o frumusete aparte,actiunea nu o sa o detaliez Domnisoara 10 pe linie,frumoasa se pricepe in ceea ce face ,pare sa i placa. De revenit,cu siguranta,mi as face abonament,as lua o acasa daca nu as fi casatorit. Bafta! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 29, 2024 Postat Februarie 29, 2024 Acum 4 minute, davko a spus: Buna fartati in ale f...... Intrigat de pozele domnisoarei,am zis sa i imping si eu o vizita. Ce sa vezi pozele sunt ale ei,domnisoara are o frumusete aparte,actiunea nu o sa o detaliez Domnisoara 10 pe linie,frumoasa se pricepe in ceea ce face ,pare sa i placa. De revenit,cu siguranta,mi as face abonament,as lua o acasa daca nu as fi casatorit. Bafta! Te îmbrățișez cu drag ❣️ Mulțumesc, te aștept 😈😈🥰
petrovky Reputație: 10 Postat Februarie 29, 2024 Postat Februarie 29, 2024 Salutare, vin si eu cu experienta mea dupa vizita domnisoarei :) Contactat pe watzup, stabilit detalii foarte usor, mi-a si trimis un filmulet la care nu aveam acces sa il vad pe forum 😀 Locatie putin mai in state in Tractoru, insa ai discretie maxima acolo, locuri de parcare destule. Apartament nou, gel de dus, prosop curat, all good. Domnisoara m-a intampinat intr-un halat si lenjerie intima, foarte frumoasa la fata si deasemenea sanii sunt punctul forte. Mi-a cerut ea sa merg la dus, oricum mergeam insa mi-a placut initiativa ei. Oralul a fost bun, as merge pe un 7-8, ceva tendinte de deep, fara atentie la sateliti. Am mers pe varianta cu oral protejat 😀 Am schimbat apoi aproximativ 4 pozitii, se implica, te saruta pe corp, pe gat. Nu se grabeste. Per total a fost o experienta placuta, pentru sanii aia m-as intoarce :) Total 300 lasati de cum am intrat. 1 1
Babuinu89 Reputație: 318 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Unde vreau eu Oras:Unde vreau eu Postat Februarie 29, 2024 Ce-mi place mai mult la tine🙈pijamaua cu buline🫣 dar mai mult și mai frumos când dai pijamaua jos 🤭 😂😂 Chiar nu ai și tu vreo pijama mai sexy 😅. Te vizitam și eu, da nu mia intrat ajutorul social, csf nai csf 🤷♂️🤣😂🤣, chiar pe datorie nu merge o ședință 😅mă scrii pe caiet 🤫 Glumesc și eu csf. Măăă ultima recenzie pare mai credibilă față de celelalte 👍așa DA
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2024 Postat Martie 1, 2024 Acum 15 ore, petrovky a spus: Salutare, vin si eu cu experienta mea dupa vizita domnisoarei Contactat pe watzup, stabilit detalii foarte usor, mi-a si trimis un filmulet la care nu aveam acces sa il vad pe forum 😀 Locatie putin mai in state in Tractoru, insa ai discretie maxima acolo, locuri de parcare destule. Apartament nou, gel de dus, prosop curat, all good. Domnisoara m-a intampinat intr-un halat si lenjerie intima, foarte frumoasa la fata si deasemenea sanii sunt punctul forte. Mi-a cerut ea sa merg la dus, oricum mergeam insa mi-a placut initiativa ei. Oralul a fost bun, as merge pe un 7-8, ceva tendinte de deep, fara atentie la sateliti. Am mers pe varianta cu oral protejat 😀 Am schimbat apoi aproximativ 4 pozitii, se implica, te saruta pe corp, pe gat. Nu se grabeste. Per total a fost o experienta placuta, pentru sanii aia m-as intoarce Total 300 lasati de cum am intrat. Te pup . Te aștept cu mare drag. Ne desparte un singur mesaj 😈🥰😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 1, 2024 Postat Martie 1, 2024 Buna dragilor❣️ Ultimele două zile la voi 🏔️💖 Vă aștept la noi programari ❣️❣️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2024 Postat Martie 2, 2024 Buna dimineața ❣️ Ultima zi !!! Vă aștept la noi programări . Un weekend minunat să aveți ♥️♥️♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 2, 2024 Postat Martie 2, 2024 1 oră în urmă, alex912 a spus: Dupa brasov ce urmeaza? Cu siguranță o mica pauza, iar după voi posta următoarea destinație ❣️
johnqwer Reputație: 633 Postat Martie 2, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2024 Acum 3 ore, Alissa69 a spus: Cu siguranță o mica pauza, iar după voi posta următoarea destinație ❣️ Bucuresti?!🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 3, 2024 Postat Martie 3, 2024 Buna seara, dragilor 🥰 Vă anunț că lipsesc pentru câteva zile, voi fi indisponibilă. Voi scrie în topic data de reîntoarcere, vă pup 😘😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 6, 2024 Postat Martie 6, 2024 Buna dragilor❣️ De mâine începând cu ora 16:00 sunt disponibila la noi programari ❣️❣️ pupici 😘😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 8, 2024 Postat Martie 8, 2024 Buna dimineața dragilor 🥰 Vă aștept cu noi programări ❣️❣️❣️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 9, 2024 Postat Martie 9, 2024 O zi de weekend superbă dragilor 🥰♥️ Vă aștept la noi programări 🤗❣️🥰😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 10, 2024 Postat Martie 10, 2024 Buna dimineața ❣️ Ultimele două zile la voi🥰🥰 Va aștept cu programări începând cu ora 12:00 .♥️♥️♥️
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2024 Postat Martie 11, 2024 Ultima zi ♥️ Buna dimineața. ❣️❣️ Vă aștept la noi programări 🤗
graywind Reputație: 3 Postat Martie 11, 2024 Postat Martie 11, 2024 Salutare, Vin si eu cu mai multe recenzii. Mi.a atras atentia pozele, descrierea, recenziile si nu in ultimul rand, frumusetea domnisoarei. Am luat legatura cu ea pe whatsapp saptamana trecuta pentru o programare, am stabilit toate detaliile foarte usor. Locatia de asemenea, simplu de gasit. Eu am mers cu masina si punand adresa pe Waze, o gasesti fara probleme. Locuri de parcare sunt usor de gasit in zona. Am ajuns, am primit detaliile si am sunat. Cand am ajuns si mi.a deschis usa, pot sa zic ca am fost foarte surprins, pentru ca domnisoara e mai frumoasa decat in poze. Asta e parerea mea sincera. M.a intampinat intr.un halat, si cu lenjerie intima. Foarte frumoasa la fata (pentru mine este un aspect important si asta) si nu puteam sa nu observ sanii mari si frumosi si corpul ei. Foarte placuta si la voce. I.am lasat banii la intrare. Mi.a cerut sa merg la dus, mi.a inmanat un prosop, foarte profi si acest aspect. Apartamentul de asemenea, curat si frumos, ai gel de dus la dispozitie, cum am mentionat, foarte profi. Dupa dus, m.a asteptat in lenjerie intima in camera. Am mers pentru oralul neprotejat, am schimbat 6 pozitii. Ce mi.a placut la ea, este faptul ca se implica, te mangaie, te saruta pe corp, pe gat, si nu se grabeste si e atenta la detalii. Comunicarea e sfanta ca stie cum sa te excite la maxim. Eu personal ii dau 10 pe linie pentru toate aspectele (oral, normal, GFE, aspect, frumusete, voce, felul ei de a se comporta) Era de revizitat, si asta am si facut. Am mai fost dupa aceea la domnisoara de inca doua ori si recenzia mea ramane 10 pe linie si pentru celelalte doua intalniri. Cea mai recenta vizita a fost azi, fiind ultima zi in Brasov, am intampinat.o si cu un buchet de flori. @Alissa69 - multumesc si cu siguranta o sa ne mai revedem cand mai vii la Brasov. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 11, 2024 Postat Martie 11, 2024 Mulțumesc frumos. Te pup și ne revedem când voi mai fi în Brașov . Mulțumesc de flori 🤗
nickwills28 Reputație: 0 Postat Martie 13, 2024 Oras:Miami, BV Oras:Miami, BV Postat Martie 13, 2024 Salut Am ajuns si eu la Alissa in ultimele ei zile la Bv, si o sa las cateva randuri. De obicei nu prea las recenzii, dar Alissa m-a impresionat. Comunicativa cu programarea, am facut si o confirmare video inainte de intalnire. La intrare m-a asteptat pe niste tocuti inalte, in lenjerie intima si foarte zambitoare. Cam atat am reusit sa vad in afara de sanii aia mari si rotunzi 😍 M-a invitat politicos la dus, mi-a dat un prosop curat (mi-as fi dorit niste papuci de casa la momentul asta), si am trecut la actiune. Johnny era cam timid la inceput, dar Alissa l-a convins printr-un oral minunat. Am ales varianta protejata. Nu a trebuit sa ii spun sa trecem la NP, a trecut la LOT exact cand imi doream. Dupa, LOT un mama iezilor, si vreau sa spun ca e un view spectaculos de deasupra. Pisi foarte stramta, nu am rezistat mult si am terminat in balon. Mai aveam timp de un numar, dar ne-am conectat atat de bine si am trecut la un chat fara sa imi dau seama cum a zburat timpul... time's up! Pentru mine un 10 pe linie comparat cu restul experientelor de pana acum. De revenit cu siguranta daca ne mai nimerim amandoi prin Bv.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum