Sari la conținut

Claudia❤️💋 0731139750

Postări Recomandate

• Oras:Constanta

Am fost la domnișoara de curând și scriu aste pentru ca nu vreau sa întru în polemici cu nimeni.....deci o sa încerc sa fiu punctual dar nu știu cât de bine îmi va ieși....

Pe scurt vorbit......înțeles....am confirmat cu jumate de ora ca ajung. Fără probleme ajuns la locație față în față cu Aqua magic urc pe scări ca nu am observat liftul decât la plecare ....îmi deschide o față frumoasa.....ochioasă. și cu un decolteu generos fain tare.....deabia așteptăm ma bag între ei....

Ajung în camera de acțiune toate bune, dau bănuții...și după începe fain se dezbracă, am vrut eu sa am parte de aceasta acțiune dar nu s-a putut...pana m-am dezbrăcat deja dameza era goală....ma așez în pat....eram proaspăt luat și la bijoo-uri și la prietene cu pricina ....vine și pune un prezervativ...nush din ce plm era făcut că era gros zici ca era nailonu ala de punea tataia strugurii ai începe un oral semimecanic maxim 2 minute....am.zis fie...hăi 69 dar dameza era sceptică....dar a acceptat...după am vrut sa pap savarina.... un miros suspect.....nush exact ce dar era suspect și instant mj'a murit cheful, am vrut sa fiu politicos și sa dau vina pe căcatul ala de prezervativ și tona de gen ce o dăduse pe el....am mai încercat sa trezim mortu dar era deja rece.....îmi pierde cheful.... asta e...se mai poate întâmpla...am zis sa nu fiu bădăran și sa ii zic " duduie îți miroase fofoloanca".... dar se para ca bunul.meu simt exagerat nu a fost ce trebuie.... sânii sunt faini dar ii da asa cu porția doar sa ii pupi umpic sa nu zici ca nu ii vezi....ok nu o fi fost chimia aia...zic și eu....ba da vine omu la tine îți dă 200 de lei și după 5 -8 minute iese pe ușa și nefutut și enervat și cu coatele pline și tu " sper ca ne mai vedem" sau ceva de genu......nu mai țin exact minte expresia....ba dute în plm și dar înapoi măcar din bun simt jumate...ca pretenții sunt, servicii nema.....și nesimțirea.....la cote maxime..... concluzia mea...cred ca ma las de sportul asa ușor ușor...ca nu mai ține... concluzia ce o vreți voi sa o trageți...e a voastră.... doar atât menționez nu le mai pupați în cur atat și o sa fie mai bine......

PS acu în retrospectiva mirosul ala nu era prea ok.....nush ce sa zic dar cred ca a fost mai bine ca juniorul a zis pas....uneori poate gândim mai bine cu pula decât cu creierul....

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Telefon: 0731139750
  • Oras:Constanța
  • Disponibila
  • Disponibila
3 hours ago, leonard21 said:

Am fost la domnișoara de curând și scriu aste pentru ca nu vreau sa întru în polemici cu nimeni.....deci o sa încerc sa fiu punctual dar nu știu cât de bine îmi va ieși....

Pe scurt vorbit......înțeles....am confirmat cu jumate de ora ca ajung. Fără probleme ajuns la locație față în față cu Aqua magic urc pe scări ca nu am observat liftul decât la plecare ....îmi deschide o față frumoasa.....ochioasă. și cu un decolteu generos fain tare.....deabia așteptăm ma bag între ei....

Ajung în camera de acțiune toate bune, dau bănuții...și după începe fain se dezbracă, am vrut eu sa am parte de aceasta acțiune dar nu s-a putut...pana m-am dezbrăcat deja dameza era goală....ma așez în pat....eram proaspăt luat și la bijoo-uri și la prietene cu pricina ....vine și pune un prezervativ...nush din ce plm era făcut că era gros zici ca era nailonu ala de punea tataia strugurii ai începe un oral semimecanic maxim 2 minute....am.zis fie...hăi 69 dar dameza era sceptică....dar a acceptat...după am vrut sa pap savarina.... un miros suspect.....nush exact ce dar era suspect și instant mj'a murit cheful, am vrut sa fiu politicos și sa dau vina pe căcatul ala de prezervativ și tona de gen ce o dăduse pe el....am mai încercat sa trezim mortu dar era deja rece.....îmi pierde cheful.... asta e...se mai poate întâmpla...am zis sa nu fiu bădăran și sa ii zic " duduie îți miroase fofoloanca".... dar se para ca bunul.meu simt exagerat nu a fost ce trebuie.... sânii sunt faini dar ii da asa cu porția doar sa ii pupi umpic sa nu zici ca nu ii vezi....ok nu o fi fost chimia aia...zic și eu....ba da vine omu la tine îți dă 200 de lei și după 5 -8 minute iese pe ușa și nefutut și enervat și cu coatele pline și tu " sper ca ne mai vedem" sau ceva de genu......nu mai țin exact minte expresia....ba dute în plm și dar înapoi măcar din bun simt jumate...ca pretenții sunt, servicii nema.....și nesimțirea.....la cote maxime..... concluzia mea...cred ca ma las de sportul asa ușor ușor...ca nu mai ține... concluzia ce o vreți voi sa o trageți...e a voastră.... doar atât menționez nu le mai pupați în cur atat și o sa fie mai bine......

PS acu în retrospectiva mirosul ala nu era prea ok.....nush ce sa zic dar cred ca a fost mai bine ca juniorul a zis pas....uneori poate gândim mai bine cu pula decât cu creierul....

Bună. Îmi pare rau pentru experienta de astăzi. Sper ca data viitoare vom fi amândoi mult mai ok.

Dacă vei mai dori sa revii te aștept cu drag🤗

• Haha 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Prin genul asta de replica doar ai confirmat ce am scris mai sus..... atât... mai dacă îmi murea de când te vedeam mai.ziceam ca na.....dar am explicat cât am putut de detaliat și nu cred ca mai are rost sa întru în discuții inutile.....cine vrea sa tina cont de sfatul meu bine cine nu iară bine..... asta e scopul forumului....cred ca dacă ai dat un răspuns de ghetou și ai dat un dislike nu mai dorm eu la noapte......

Fa ceva la serviciile alea și după sa te lamentezi....

• Like 1
  • Confuz 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
49 minutes ago, leonard21 said:

Prin genul asta de replica doar ai confirmat ce am scris mai sus..... atât... mai dacă îmi murea de când te vedeam mai.ziceam ca na.....dar am explicat cât am putut de detaliat și nu cred ca mai are rost sa întru în discuții inutile.....cine vrea sa tina cont de sfatul meu bine cine nu iară bine..... asta e scopul forumului....cred ca dacă ai dat un răspuns de ghetou și ai dat un dislike nu mai dorm eu la noapte......

Îmi pare rău dacă mi ai luat-o în nume de rău. Nu a fost intenția mea . 

Eu gazduiesc pe toată lumea , îndiferent de vârstă sau alte criterii, atâta timp cât exista respect reciproc . Ceea ce nu mi se pare corect este sa aruncam cu pietre în alții doar pentru ca avem noi o zi mai proasta. 

Eu consider ca respect pe toată lumea în mod egal și nu am dat afara pe nimeni pentru ca nu am putut duce la capăt o acțiune.  

Dacă ție ți s a părut ca m-am purtat urat cu tine, îmi cer scuze.

Și eu sunt om și ma mai supăr câteodată când vad astfel de comentarii care știu ca nu ma reprezinta .

Asta este, nu suntem cu toții compatibili, dar nu este capăt de lume.

Va doresc o zi frumoasa tuturor😊😁

• Inimioara 1
Link spre comentariu
1 oră în urmă, leonard21 a spus:

Cu ocazia asta taiat-o și eu de.pe lista mea, aia scurta.

Merci colegu!!

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Mamaia
  • Oras:Mamaia
Acum 4 ore, leonard21 a spus:

Cocosel eu nu te cred despre ce  scrii tu aici în legătură cu  igiena d-rei,nu te crede nimeni dintre cei care au viztat-o.Ai scris asa de igiena ca sa atragi privirea si se vede ca vrei sa-i faci rau intentionat.Am 3 intilniri cu ea,mereu a fost impecabila aranjata și făcut dus înainte.Ca nu s-a sculat podoaba,este alta discuție.Si mie mi sa întâmplat în viata,nu este o mare pacoste.Nu mai urca 3 etaje cind stai rau cu condiția fizica,sau cu corasonul.In alta ordine de idei,daca ti-ai luat inima în dinți și te-ai hotărât sa scrii recenzii,sa știi ca mulți îți apreciem curajul,dar fi sincer.Claudia are igiena nota 10 este cu mult bun simt.Isi merita cu succes locul aici printre noi ❤

• Like 1
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 2 ore, sava.nicol a spus:

Cocosel eu nu te cred despre ce  scrii tu aici în legătură cu  igiena d-rei,nu te crede nimeni dintre cei care au viztat-o.Ai scris asa de igiena ca sa atragi privirea si se vede ca vrei sa-i faci rau intentionat.Am 3 intilniri cu ea,mereu a fost impecabila aranjata și făcut dus înainte.Ca nu s-a sculat podoaba,este alta discuție.Si mie mi sa întâmplat în viata,nu este o mare pacoste.Nu mai urca 3 etaje cind stai rau cu condiția fizica,sau cu corasonul.In alta ordine de idei,daca ti-ai luat inima în dinți și te-ai hotărât sa scrii recenzii,sa știi ca mulți îți apreciem curajul,dar fi sincer.Claudia are igiena nota 10 este cu mult bun simt.Isi merita cu succes locul aici printre noi ❤

Nu ma interesează dacă tu ma crezi sau nu....in primul rand rog un modelator sa vadă dacă voi sunteți niște chori ca duduia a șters postarea inițială după ce am lăsat recenzia și a modificat răspunsul inițial.....care era unul în barjocura..... asta primul argument.....al doilea e simplu nu sunt aici sa am discuții cu tine sau cu altcineva, am fost am împărtășit experienta și aia e.....ma doare în banana ca ma crezi tu sau nu...... când femeia a  fost ok am lăsat recenzii pozitive când am avut parte de bataie de joc pe banii mei...nu am trecut cu vederea și aia e..... dacă unii dintre voi a-ti avut experiente mai bune cu dânsa ma bucur pentru voi eu nu am avut și am zis cu subiect și predicat ce și cum.. nu ca să ma crezi tu sau nu.

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Acum 13 minute, Aurcarpatin a spus:

Pai nu stiți că mai apar si mâncători de rahat pe aici?Astia care au la păstorit mioare?

Cine plm te-a băgat și pe tine în seama... am observa ca ai dat replica la toți care au zis de rău de doamna hop apari și tu ca ciuperca după ploaie.....uitate la tine în gradina ca nu e forumu lu mă-ta fiecare scrie ce experiente are..  dacă aveam la păstorit mioare nu scriam aici aveam lucruri mai bune de făcut.....da când te duci și tu sa te "desprinzi" si ai parte de servicii de kkt la preturi de lux..logic ca e normal sa atenționezi și pe alții (care spre deosebire de tine care poate ai bani și nu te uiți la ei ca.....) muncesc pe banii lor și vor și ei sa scape de stresul acumulat sa nu pățească chestii de genu..

• Haha 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
Reputație: 437
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta
Acum 1 oră, leonard21 a spus:

Nu ma interesează dacă tu ma crezi sau nu....in primul rand rog un modelator sa vadă dacă voi sunteți niște chori ca duduia a șters postarea inițială după ce am lăsat recenzia și a modificat răspunsul inițial.....care era unul în barjocura..... asta primul argument.....al doilea e simplu nu sunt aici sa am discuții cu tine sau cu altcineva, am fost am împărtășit experienta și aia e.....ma doare în banana ca ma crezi tu sau nu...... când femeia a  fost ok am lăsat recenzii pozitive când am avut parte de bataie de joc pe banii mei...nu am trecut cu vederea și aia e..... dacă unii dintre voi a-ti avut experiente mai bune cu dânsa ma bucur pentru voi eu nu am avut și am zis cu subiect și predicat ce și cum.. nu ca să ma crezi tu sau nu.

Nu ai cum sa zici ca duduia nu e curata,cind scriu 10 ca are igiena impecabila.Vii tu al 21-lea sa spui ca nu e asa și ca de fapt,exact cind ai fost tu,ea nu se spălase jos.Esti moharit ca nu ai ridicat ștafeta și ca ai plecat cu banii dați.Ai văzut ce a scris ea,capul sus și fi băiat

• Inimioara 1
Link spre comentariu
Acum 12 ore, leonard21 a spus:

Cine plm te-a băgat și pe tine în seama... am observa ca ai dat replica la toți care au zis de rău de doamna hop apari și tu ca ciuperca după ploaie.....uitate la tine în gradina ca nu e forumu lu mă-ta fiecare scrie ce experiente are..  dacă aveam la păstorit mioare nu scriam aici aveam lucruri mai bune de făcut.....da când te duci și tu sa te "desprinzi" si ai parte de servicii de kkt la preturi de lux..logic ca e normal sa atenționezi și pe alții (care spre deosebire de tine care poate ai bani și nu te uiți la ei ca.....) muncesc pe banii lor și vor și ei sa scape de stresul acumulat sa nu pățească chestii de genu..

Sa iti bag pula in suflet,eu am fost la ea si stiu cum e,date-n plm de pripas.Stiu ca mi-o iau acum dar deja m-ai enervat.Toti mancătorii de kkt care nu au erectie,gata gasesc motive din astea.Stai dracu in banca ta ca miroși a kkt

• Like 1
  • Haha 1
Link spre comentariu
Acum 11 ore, artur.86 a spus:

Nu ai cum sa zici ca duduia nu e curata,cind scriu 10 ca are igiena impecabila.Vii tu al 21-lea sa spui ca nu e asa și ca de fapt,exact cind ai fost tu,ea nu se spălase jos.Esti moharit ca nu ai ridicat ștafeta și ca ai plecat cu banii dați.Ai văzut ce a scris ea,capul sus și fi băiat

Si apropo...ma injuri pe mine,nu te iei de mama,ai inteles?Muistule

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 598

Unii,nu știu cum să facă...

Ei cred că dacă plătesc,fetele trebuie sa stea drepți

Mai ai de învățat moș Leonard, nu așa se procedează.. !!!

La anii tai, avem pretenții sa fii un om înțelept

Spun asta ptr că și eu am fost la această Claudia și o să mai merg, ptr că este ceea ce trebuie. 

Luni o am in program, atunci voi scrie o recenzie completă.

Să fiți iubiți !

• Like 2
  • Inimioara 1
Link spre comentariu
Reputație: 322
Acum 20 ore, leonard21 a spus:

Eu cred ca o sa tin cont de unul din "sfaturile" tale si o scot din lista dacă este adevărat că da sânii la joacă cu "portia" ca pe timpul de dinainte de anii 90 dar dacă spune Claudia contrariul 

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
32 minutes ago, StRyK3R said:

Eu cred ca o sa tin cont de unul din "sfaturile" tale si o scot din lista dacă este adevărat că da sânii la joacă cu "portia" ca pe timpul de dinainte de anii 90 dar dacă spune Claudia contrariul 

Nu îți fa griji😂 ai voie sa te joci ✌️

• Haha 1
Link spre comentariu
  • Disponibila
  • Disponibila
44 minutes ago, mihaita2020 said:

Ai voie sa le și molfăi și sa le tragi un pic, sau sa muști de sfârcul? Asta ca să fie stabilită dinainte o treaba.😁

Sa le musti nu, sa nu explodeze siliconul 😂

Link spre comentariu
Acum 4 ore, Aurcarpatin a spus:

Si apropo...ma injuri pe mine,nu te iei de mama,ai inteles?Muistule

Ești prost sau te faci daca am zis ca nu e forumu lu marcata nu înseamnă ca te-am înjurat....da plm dacă va ofuscat doar din atat cacat..asta spune multe...

Și pentru voi ăștia înțelepții care sunteți aici cu alde "serious contributor" mai duceți-vă unde m-ati trimis și voi și care v-a cacat.... va credeți mari bărbați și mari moguli da aveți abonament la curve cum au moșii la tramvaie. Auzi tu...am fost de n ori la ea....asta înseamnă că nu ești in stare sa găsești o femeie sau deja moravul tău ușor a prins greutate....

Va duceți ca sclavii și depărtați zeci și sute de milioane logic ca aceste dameze vă ling și în cur....dar când vine unu ca mine care nu contribuie ca voi mari "măhari" își bate pula și baga servicii de mana a 2-a ca na.....am dat recenzia și gagica a răspuns zeflemist...după a-ti venit voi "the avengers" și gata a șters și răspunsu a băgat unu asa "de lux"  sunteți niște chiori și ce va îmbătați cu apa plata sau niște naufragiați ce beți apa de mare..... cat despre doamna în cauză nu am nimic personal cu femeia își face treaba bravo ei....mi-am luat teapa aia e dar acum nu am voie sa îmi scriu părerea sau experienta de unii care sunt privilegiați.... bravo voua ca sunteți bine văzuți de dameze de companie ....dar le jignesc pe alea adevărate.... cu afirmația asta..... 

Oricum dacă va uitați pe topic nu sunt singurul ce ma plâng de dânsa.... dar na va înțeleg frustrarea ca am avut tupeul sa zic nu la fel de bine de "gaurica" voastră.... 

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 4 ore, felix001 a spus:

Unii,nu știu cum să facă...

Ei cred că dacă plătesc,fetele trebuie sa stea drepți

Mai ai de învățat moș Leonard, nu așa se procedează.. !!!

La anii tai, avem pretenții sa fii un om înțelept

Spun asta ptr că și eu am fost la această Claudia și o să mai merg, ptr că este ceea ce trebuie. 

Luni o am in program, atunci voi scrie o recenzie completă.

Să fiți iubiți !

Ma omul lu Dumnezeu ma cert cu idioții aia 2 aiurea....am fost la femeia în cauză am scris ce și cum nu am băgat de la mine nimic....ideea e ca fata de mine și alt coleg de acu 3 pagini mai în spate a avut servicii diferite fata de cum a avut de ceilalți care se duc de 3, 4 ,7 ,100 de ori...  ce treaba are înțelepciunea aici..... era vorba strict de niște servicii ce doamna de da "preferential" și cu asta basta dacă nu am dreptul sa îmi mai exprim părerea de acești "soldați ai dreptatii" îmi bag în el de forum și gata...  

Nu sunt adeptul ca femeia sa sa stea dreapta pentru 100 200 500 de lei... dar nici.... dar nici sa fiu luat de prost pe banii mei și sa mai fiu acuzat ca sunt peste și alte cacaturi mai ales de unii care se lauda ca se duc de n ori la femei....nu am ce învață de la astfel de specimene....

Femeia prestează servicii bravo ei dar nu presta la cine cotizează mai mult și la proști altfel.....asta m-a deranjat.....pe lângă oralul mediocru și calitatea prezervativelor foarte slaba.... și țâtele date cu porția .... se comporta zici ca aveam lepră.....logic ca m-am simțit deranjat.... și colac peste pupăză eram luat si doar ce făcusem duș cu 15 minute.... coaie nu e chimia aia ok....zi și gata ma duc plec caut în alta parte dar nu face chestii deastea.... asta am atras eu atenția.... și faptul ca si-a șters postarea imediat după asta zice multe..

• Confuz 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, Aurcarpatin a spus:

Sa iti bag pula in suflet,eu am fost la ea si stiu cum e,date-n plm de pripas.Stiu ca mi-o iau acum dar deja m-ai enervat.Toti mancătorii de kkt care nu au erectie,gata gasesc motive din astea.Stai dracu in banca ta ca miroși a kkt

Dacă futi cum vorbești și cum scrii.... se subînțelege de ce dai bani la curve..... erectie am când vine una și-mi pune pe peleu un nailon de înfășurat cadavre...se duce și mama erecției....dar mersi de grija....

• Minus 1
Link spre comentariu
Acum 9 minute, leonard21 a spus:

Dacă futi cum vorbești și cum scrii.... se subînțelege de ce dai bani la curve..... erectie am când vine una și-mi pune pe peleu un nailon de înfășurat cadavre...se duce și mama erecției....dar mersi de grija....

Frate ti-am vb urat ca te-ai luat de mama,injura-ma pe mine dar pe ea las-o in pace,ok?Si stai cuminte...stim sa futem toti,nu e operatie pe creier sa dai o muie si sa fuți,ok?Hai...ciocanul sus

Link spre comentariu

Acum 1 minut, Aurcarpatin a spus:

Frate ti-am vb urat ca te-ai luat de mama,injura-ma pe mine dar pe ea las-o in pace,ok?Si stai cuminte...stim sa futem toti,nu e operatie pe creier sa dai o muie si sa fuți,ok?Hai...ciocanul sus

Ok reformulez ca am văzut ce te-a deranjat fii atent "nu e forumul mamei tale" acu îmi explici și mie unde e înjurătură? Dacă zic casa mamei tale sau casa mă-tii.. e același sens lexical doar exprimarea e mai de ghena..... scuze...prost eu....

• Mersi 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...