deltatulcea Reputație: 14 Postat Martie 27 Oras:Tulcea Oras:Tulcea Partajează Postat Martie 27 Superbă domnișoara Link spre comentariu
Membru Premium talibanu Reputație: 9657 Postat Martie 27 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Membru Premium Partajează Postat Martie 27 Acum 2 ore, deltatulcea a spus: Superbă domnișoara Ai dat limbi la savarina? 4 Link spre comentariu
novice2018 Reputație: 886 Postat Martie 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 27 Acum 1 oră, talibanu a spus: Ai dat limbi la savarina? Dezvolta subiectu 🤣😅😂 Link spre comentariu
StRyK3R Reputație: 320 Postat Martie 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 27 Acum 4 ore, deltatulcea a spus: Superbă domnișoara Bănuiesc că o vrei la Tulcea? Din pacate va trebui să ajungi pe aici deoarece a declarat că nu pleaca din constanta niciodata 2 Link spre comentariu
little_john Reputație: 8 Postat Martie 27 Partajează Postat Martie 27 am vizitat domnisoara azi si am avut o experienta foarte placuta. dupa ce am sunat timp de 2 ore toate domnisoarele din top si nu a raspuns nici una, am decis sa o incerc pe Claudia... si sunt foarte fericit ca am facut-o. ostilitatile au decurs asa: 1. dus din partea mea, am venit dupa un drum lung 2. poftit in dormitor, inceput cu un ON de nota 9 facut cu o foarte mare placere... rezerv 10 pentru altcineva 3. dupa ce micutul s-a facut mare, am incercat "savarina" NP in pozitia mama-iedului si pentru ca era in oferta si AP unde am si finalizat 4. dupa improspatare, am mai ramas la un masaj, dar eram mult prea obosit pentru orice altceva DtD: 1h10m Halat: decartat cu placere 100e. Claudia imi pare rau ca n-am avut suficienti lei, dar te asigur ca euroii sunt valabili. Accept orice test, erau condusi de o babuta la piata, doar in weekend 😀 Cu siguranta revin cand mai trec prin Constanta. Te pup! P.S. Am testat Hanul cu Peste si mi-a placut. Multumesc pentru recomandare. 2 1 1 Link spre comentariu
Stoiean Reputație: 48 Postat Martie 27 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 27 1 oră în urmă, little_john a spus: am vizitat domnisoara azi si am avut o experienta foarte placuta. dupa ce am sunat timp de 2 ore toate domnisoarele din top si nu a raspuns nici una, am decis sa o incerc pe Claudia... si sunt foarte fericit ca am facut-o. ostilitatile au decurs asa: 1. dus din partea mea, am venit dupa un drum lung 2. poftit in dormitor, inceput cu un ON de nota 9 facut cu o foarte mare placere... rezerv 10 pentru altcineva 3. dupa ce micutul s-a facut mare, am incercat "savarina" NP in pozitia mama-iedului si pentru ca era in oferta si AP unde am si finalizat 4. dupa improspatare, am mai ramas la un masaj, dar eram mult prea obosit pentru orice altceva DtD: 1h10m Halat: decartat cu placere 100e. Claudia imi pare rau ca n-am avut suficienti lei, dar te asigur ca euroii sunt valabili. Accept orice test, erau condusi de o babuta la piata, doar in weekend 😀 Cu siguranta revin cand mai trec prin Constanta. Te pup! P.S. Am testat Hanul cu Peste si mi-a placut. Multumesc pentru recomandare. Mersi pentru recenzie la hanul cu peste😂 1 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 27 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 27 2 hours ago, little_john said: am vizitat domnisoara azi si am avut o experienta foarte placuta. dupa ce am sunat timp de 2 ore toate domnisoarele din top si nu a raspuns nici una, am decis sa o incerc pe Claudia... si sunt foarte fericit ca am facut-o. ostilitatile au decurs asa: 1. dus din partea mea, am venit dupa un drum lung 2. poftit in dormitor, inceput cu un ON de nota 9 facut cu o foarte mare placere... rezerv 10 pentru altcineva 3. dupa ce micutul s-a facut mare, am incercat "savarina" NP in pozitia mama-iedului si pentru ca era in oferta si AP unde am si finalizat 4. dupa improspatare, am mai ramas la un masaj, dar eram mult prea obosit pentru orice altceva DtD: 1h10m Halat: decartat cu placere 100e. Claudia imi pare rau ca n-am avut suficienti lei, dar te asigur ca euroii sunt valabili. Accept orice test, erau condusi de o babuta la piata, doar in weekend 😀 Cu siguranta revin cand mai trec prin Constanta. Te pup! P.S. Am testat Hanul cu Peste si mi-a placut. Multumesc pentru recomandare. Ma bucur ca ți a plăcut! Și de mine și de Hanul cu Peste😂💗💗 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 28 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 28 heyyy💗 Bună tuturor 🤟 Incep programările după ora 16.30 🥰🥰🥰🥰 0731139750 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 28 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 28 Dacă vreti o programare, va rog frumos sa imi scrieți pe whatsapp. Ne putem organiza mai usor. Mulțumesc de înțelegere!😇 Link spre comentariu
Stoiean Reputație: 48 Postat Martie 28 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 28 Acum 38 minute, ClaudiaAQ a spus: Dacă vreti o programare, va rog frumos sa imi scrieți pe whatsapp. Ne putem organiza mai usor. Mulțumesc de înțelegere!😇 Fk faci? vorba lui Mihăiță Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 28 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 28 23 minutes ago, Stoiean said: Fk faci? vorba lui Mihăiță Nu fac 😊 1 Link spre comentariu
babaiu32 Reputație: 37 Postat Martie 28 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 28 Claudia ma bucur ca te-am cunoscut,esti o fata frumoasa si foarte simpatica!😘 Pentru colegii mei: Claudia este o fata frumoasa,simpatica,arata foarte bine,pielea fina iar sanii ii vin perfect pe frumosul corp.Se vede ca are grija de ea si ca este foarte ingrijita etc.Eu ii dau 9,5/10,nota maxima o am rezervata 😁. Locatia curata,ajungi usor,facut dush de improspatare,are tot ce ii trebuie dar nu prea m-a interesat prea mult 10/10 Oralul a fost de 9/10 insa frumusica ei de jos m-a rezolvat cum trebuie,sex 10/10. De revenit:Mereu cand voi putea! Halatul 200 Sunt de parere ca atat timp cat te porti frumos cu orice femeie aceasta iti raspunde la fel,in afara de unele pe care le observi din prima ca nu au ce cauta in bransa aceasta.Sper ca v-am fost de ajutor cumva!Va pup spor la ciocane! 2 2 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 28 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 28 20 minutes ago, babaiu32 said: Claudia ma bucur ca te-am cunoscut,esti o fata frumoasa si foarte simpatica!😘 Pentru colegii mei: Claudia este o fata frumoasa,simpatica,arata foarte bine,pielea fina iar sanii ii vin perfect pe frumosul corp.Se vede ca are grija de ea si ca este foarte ingrijita etc.Eu ii dau 9,5/10,nota maxima o am rezervata 😁. Locatia curata,ajungi usor,facut dush de improspatare,are tot ce ii trebuie dar nu prea m-a interesat prea mult 10/10 Oralul a fost de 9/10 insa frumusica ei de jos m-a rezolvat cum trebuie,sex 10/10. De revenit:Mereu cand voi putea! Halatul 200 Sunt de parere ca atat timp cat te porti frumos cu orice femeie aceasta iti raspunde la fel,in afara de unele pe care le observi din prima ca nu au ce cauta in bransa aceasta.Sper ca v-am fost de ajutor cumva!Va pup spor la ciocane! Te mai aștept 💋💋💋 Ma bucur ca te ai bucurat de timpul petrecut impreuna . Link spre comentariu
User840 Reputație: 7 Postat Martie 28 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Martie 28 Claudia.... Nota 10 Prima mea experienta(in acest context de cadou pentru nunta😅), au intervenit la mine emotiile fiind ceva nou pentru mine insa Claudia a fost o fata de nota 10(rabdatoare, amuzanta, zambetul de nota 10, un corp de nota 10, comunicativa). M-a ajutat sa trec si eu de aceasta faza de emotii. Am stat o ora si o singura finalizare (din cauza ca ne-am lungit la tiktokuri, conversatii si tigari pentru a ma obisnui si eu cu atmosfera) cadou 400(in plic ca la nunta)😂 Actiunea: Inceput cu ON pentru a trezi colegul de sub banca(am stat ceva pentru ca era timorat colegul)😅, si continuat dupa doar in pozitia mama iedului (o priveliste tot de nota 10) unde am si explodat. -Tatisoarele (nota 10) -Posteriorul(nota 10) -Veverița parca ti-l strange in brate la perfectie(nota 10) -Gropițele din zona lombară (nota 10) -Aspect fizic(mai frumos in realitate decat in poze) -Maini si picioare aranjate(nota 10) am boală pe partea asta:) -Curata, aranjata, apartament curat si modern(nota 10) RECOMAND Multumesc mult pentru această seară si pentru că mi l-ai arătat pe Toni de la Brasov(ma bag sa il ascult acum😂). 1 2 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 29 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 29 14 hours ago, User840 said: Claudia.... Nota 10 Prima mea experienta(in acest context de cadou pentru nunta😅), au intervenit la mine emotiile fiind ceva nou pentru mine insa Claudia a fost o fata de nota 10(rabdatoare, amuzanta, zambetul de nota 10, un corp de nota 10, comunicativa). M-a ajutat sa trec si eu de aceasta faza de emotii. Am stat o ora si o singura finalizare (din cauza ca ne-am lungit la tiktokuri, conversatii si tigari pentru a ma obisnui si eu cu atmosfera) cadou 400(in plic ca la nunta)😂 Actiunea: Inceput cu ON pentru a trezi colegul de sub banca(am stat ceva pentru ca era timorat colegul)😅, si continuat dupa doar in pozitia mama iedului (o priveliste tot de nota 10) unde am si explodat. -Tatisoarele (nota 10) -Posteriorul(nota 10) -Veverița parca ti-l strange in brate la perfectie(nota 10) -Gropițele din zona lombară (nota 10) -Aspect fizic(mai frumos in realitate decat in poze) -Maini si picioare aranjate(nota 10) am boală pe partea asta:) -Curata, aranjata, apartament curat si modern(nota 10) RECOMAND Multumesc mult pentru această seară si pentru că mi l-ai arătat pe Toni de la Brasov(ma bag sa il ascult acum😂). 💋💋💋te pup. Hai ca ne am distrat 😅😇 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 29 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 29 Heyyy😚 O sa iau programări pe whatsapp începând cu ora 17. 0731139750 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 29 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 29 Sunt disponibila 💦🍆💋 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 30 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 30 Bună! 😇 Ma numesc Claudia, am 24 de ani. Sunt o fire extrovertita, cu pofta de viata, cu experienta și cu dorința de a experimenta lucruri noi. Sunt o fire sociabila, nu te vei plictisi alaturi de mine. 🙂 Ma găsești în zona AquaMagic ( intrarea în Mamaia) Serviciile mele sunt: Oral (protejat/neprotejat) Normal(doar protejat) Anal(doar protejat)-in functie de dimensiunea ta 🍆 Masaj de relaxare 🤭 Footfetish Uro 69 Fantezii (în limitele bunului simt si a aptitudinilor mele😅) *Mai multe discutam pe whatsapp* ❤️ 0731139750 ❤️ ❤️Fac și deplasari la hotel sau domiciliu (în functie de distanta) 200 lei / 400 lei *disponibila incepand cu ora 13* TE PUP CU DRAG ❤️❤️❤️ 2 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 30 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 30 Sunt disponibila între 19:30 și 20:30 🥰💗 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4205 Postat Martie 30 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Martie 30 1 oră în urmă, ClaudiaAQ a spus: Sunt disponibila între 19:30 și 20:30 🥰💗 Mai esti ca 1 min? Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 30 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 30 15 minutes ago, scarlxxrd said: Mai esti ca 1 min? Scuza-ma. Nu am înțeles. Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 30 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 30 Mai am loc liber la 22 💋 Link spre comentariu
Membru Premium scarlxxrd Reputație: 4205 Postat Martie 30 Telefon: 1234567890 Oras:constanta Telefon: 1234567890 Oras:constanta Membru Premium Partajează Postat Martie 30 Acum 1 minut, ClaudiaAQ a spus: Mai am loc liber la 22 💋 Nu vin sunt acasa in pijama 1 1 Link spre comentariu
Membru Premium jerry84 Reputație: 1680 Postat Martie 30 Oras:Constanța Disponibila Oras:Constanța Disponibila Membru Premium Partajează Postat Martie 30 Acum 2 minute, ClaudiaAQ a spus: Mai am loc liber la 22 💋 Ca aseară ? 😂 Link spre comentariu
ClaudiaAQ Reputație: 165 Postat Martie 30 Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Telefon: 0731139750 Oras:Constanța Disponibila Partajează Postat Martie 30 50 minutes ago, jerry84 said: Ca aseară ? 😂 De data asta nu mai plec de acasă 🙈 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum