Sari la conținut

Corina - 0749393867

Postări Recomandate

• Telefon: 0749393867
  • Oras:Fericirii .
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 14 minute, goforitttt a spus:

Sa mi bag pula in ea de viata, vine dulceata si se duce la pitesti cu locatia😂😂 

Nu vin singura . Vin cu Ana și ne trebuie apartament cu 2 dormitoare...de aceea găsesc doar locații de astea .. în voluntari sincer nu am avut probleme, cine a vrut sa vina a venit 😁  aici la fel ,dacă vreți sa ma cunoașteți veți veni , dacă nu , pun tigaia pe voi 😁😁😁🤣🤣🤣🤣🥰

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Maine am program 15:15-22!🥰 hai pupsssiiiiiiii

Postat
Acum 10 minute, Corinasw a spus:

Maine am program 15:15-22!🥰 hai pupsssiiiiiiii

Imi poti spune cine e colega? Eu stiu doar pe Ana are mere..

• Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 33 minute, goforitttt a spus:

Imi poti spune cine e colega? Eu stiu doar pe Ana are mere..

Renata96 are topic deschis ,și recenzie .

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua.  Astăzi am dispo 18-20!🥰 

• Inimioara 2
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dispo și împreună cu @Renataa96 pana diseară la 23 ! 🥰👋

• Inimioara 3
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Sa aveți pofta 🥰

• Like 1
  • Inimioara 5
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Maine sunt disponibila începând cu ora 12. Voi fi pana la ora 22. .voi mai fi și luni în orașul vostru !🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥰

• Inimioara 4
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua . Disponibila 

Pentru programări pana diseară 😁👋😘 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

😘

• Inimioara 9
Postat

Cunoscut-o ieri dimineata pe Corina

Programare facuta cu o zi inainte pe whatsup, de cand era pe drum, discutat si stabilit ora, cu reconfirmare inainte pentru detalii si locatie. De la primele cuvinte schimbate cu Corina iti dai seama ca e o fire mai nebunatica, dezinvolta si directa. Si, ajuns la locatie, am vazut cum caracterul ei frumos este completat de o aparitie si mai frumoasa: medie de intaltime, simpatica tare la fata, genul de fizionomie care ar arata bine si cu un batic traditional pe cap, dar si cu parul ei brunet desprins si lasat in voie; moldoveanca, vorba aia 😏  Avea pe ea o rochita rosie din latex, insa am rugat-o sa o dea jos pentru ca, dupa parerea mea, nu ii facea cinste corpului ei, care se poate vedea din poze, piele alba, sani frumosi si fund rotund, toate bine proportionate de la natura.

M-a invitat la o tigara si am discutat putin, vorbareata si deschisa, autentica cum rar mai intalnesti in ziua de azi. 

Dupa socializare am trecut prin regulile casei, cu dush, apa de gura, informatii despre ce accepta si ce nu, ea fiind foarte stricta si usor autoritara in privinta aceasta, nimic deranjant, mai degraba lucru care mi s-a parut simpatic si de bun simt pana la urma si pe care si ea il respecta.

Revenita in camera Corina, am inceput sa ne sarutam (ca acum folosisem si apa aia de gura extra-mentolata), sa ne incingem, asa ca am pus-o pe spate in pat si am intrebat-o ce ii place 😅 ... cu sinceritatea-i caracteristica si directa, mi-a spus ca oralul lent si concentrat pe clitoris asa ca am coborat si, cu putin ajutor din partea ei, zic eu ca am facut o treaba cat de cat decenta, cat sa se incinga si ea, sa ma puna pe spate si sa imi administreze, la retur, un oral cu simt de raspundere, priviri constante, scuipat, lins, tot tacamul, urmat de intrebarea: " nu vrei sa ne si distram putin?" ... poi nu vreau eu?! 😅 ... asa ca, cu abilitati de felina s-a urcat pe mine si s-a unduit bine, am schimbat, apoi, in misionar, unde am si finalizat. Igienizat amandoi pentru ca "regulile casei"😁, dupa care am mai stat putin de vorba la o tigara

Ca si concluzie, Corina este o femeie frumoasa si o prezenta placuta, intensa, cu care nu cred ca te-ai plictisi nici o zi intreaga, daca ai sta; aviz colegilor, ca eu am facut "greseala" sa iau doar o ora 🫣

De revenit? Bineinteles! 

Te pup, Corina, o reala placere prezenta ta! 😘

P.S. Corino, nici clatite nu am mancat, nici tocanita nu mi-ai dat 🤣🤣🤣

• Like 5
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 9 minute, bancheru24 a spus:

Cunoscut-o ieri dimineata pe Corina

Programare facuta cu o zi inainte pe whatsup, de cand era pe drum, discutat si stabilit ora, cu reconfirmare inainte pentru detalii si locatie. De la primele cuvinte schimbate cu Corina iti dai seama ca e o fire mai nebunatica, dezinvolta si directa. Si, ajuns la locatie, am vazut cum caracterul ei frumos este completat de o aparitie si mai frumoasa: medie de intaltime, simpatica tare la fata, genul de fizionomie care ar arata bine si cu un batic traditional pe cap, dar si cu parul ei brunet desprins si lasat in voie; moldoveanca, vorba aia 😏  Avea pe ea o rochita rosie din latex, insa am rugat-o sa o dea jos pentru ca, dupa parerea mea, nu ii facea cinste corpului ei, care se poate vedea din poze, piele alba, sani frumosi si fund rotund, toate bine proportionate de la natura.

M-a invitat la o tigara si am discutat putin, vorbareata si deschisa, autentica cum rar mai intalnesti in ziua de azi. 

Dupa socializare am trecut prin regulile casei, cu dush, apa de gura, informatii despre ce accepta si ce nu, ea fiind foarte stricta si usor autoritara in privinta aceasta, nimic deranjant, mai degraba lucru care mi s-a parut simpatic si de bun simt pana la urma si pe care si ea il respecta.

Revenita in camera Corina, am inceput sa ne sarutam (ca acum folosisem si apa aia de gura extra-mentolata), sa ne incingem, asa ca am pus-o pe spate in pat si am intrebat-o ce ii place 😅 ... cu sinceritatea-i caracteristica si directa, mi-a spus ca oralul lent si concentrat pe clitoris asa ca am coborat si, cu putin ajutor din partea ei, zic eu ca am facut o treaba cat de cat decenta, cat sa se incinga si ea, sa ma puna pe spate si sa imi administreze, la retur, un oral cu simt de raspundere, priviri constante, scuipat, lins, tot tacamul, urmat de intrebarea: " nu vrei sa ne si distram putin?" ... poi nu vreau eu?! 😅 ... asa ca, cu abilitati de felina s-a urcat pe mine si s-a unduit bine, am schimbat, apoi, in misionar, unde am si finalizat. Igienizat amandoi pentru ca "regulile casei"😁, dupa care am mai stat putin de vorba la o tigara

Ca si concluzie, Corina este o femeie frumoasa si o prezenta placuta, intensa, cu care nu cred ca te-ai plictisi nici o zi intreaga, daca ai sta; aviz colegilor, ca eu am facut "greseala" sa iau doar o ora 🫣

De revenit? Bineinteles! 

Te pup, Corina, o reala placere prezenta ta! 😘

P.S. Corino, nici clatite nu am mancat, nici tocanita nu mi-ai dat 🤣🤣🤣

Mulțumesc frumos pentru vizita și recenzie ! Mi-a părut bine de cunostinta, ești un om fain !🥰 (te-am întrebat dacă vrei tocăniță, ai refuzaaaaaatttttt🤣🤣🤣)

• Haha 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dragilor, țin sa va anunț faptul ca de mâine ne vom muta din nou în voluntari !(mai buna locația și zona din spusele băieților) și vom mai fi la voi în oraș doar pana miercuri ! După aceasta vizita ne vom revedea probabil anul următor!😁👋😘

• Trist 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Dispo 19-21. 🥰

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua și o săptămână cat mai bună vă doresc ! 
Astăzi voi fi disponibilă începând cu ora 15, voi fi până la 22. 
Sunt ultimele 3 zile la voi în oraș !🥹

Locatia se află în Voluntari !😘 

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

🤧

• Trist 1
  • Inimioara 6
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

🥰

• Like 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat

Mâine sunt disponibilă începând cu ora 12!❤️ 

vă aștept pe whapp pentru programări . 

Reputație: 3326
Postat

salutare colegi de viciu

initial stabilisem o intalnire pt maine, dar nefiind sigur ca pot ajunge am facut o schema si am optat pentru varianta la drum de seara o dama de toba cade la asternut

stiind ca ne paraseste curand meleagurile tineam neaparat sa ma mai vad cu ea si barbosul mi a aprobat dorinta

mai rar asa chimie rapida...

m a intampinat cu ranjetul pe fata, hai sa fumam

dupa fumat, ras, dus si iesit in prosop imi zice: o sa ma tii minte dupa seara asta

mi a sarit in brate, si da i cu pipaieli, saruturi, mai trageam cu ochiul in oglinda de pe perete..... misto rau curul 😇

era jr beton 

ma impinge pe spate, mare scuipat pe jr si da i oral umed, dar umed, cu pofta, cu scheme cu limba, cu lins pe toate partile, vecinii, eram in al 40 lea cer

si a dat interesul, nu gluma

la un momentdat, cu un zambet pervers: nu pleci pana nu ma futi

si mi pune gogosica pe fata, cica s o ud un pic

mama cum geme... cum se vad sanii aia perfecti de jos in sus.... 

intr o fractiune de secunda, de unde dracu a scos balonul, l a montat, asezat in doggy si mi spune sa intru lent

stramta...... pompam lent, gemea frumos, mi a luat mainile si mi le a pus pe sani

totusi jr dadea sa moara si a simtit

a bagat fata noastra o repriza furibunda de saruturi, jr s a facut beton la loc

apoi s a intins pe pat cu fundul in sus, intrat iar lent

nu stiu daca era mai excitant ce vedeam cu proprii mei ochi sau in oglinda cum isi musca buzele si cum infigea unghiile in cearceaf

scos balonul, o runda scurta si energica de oral sanatos, s a intors cu fundul la mine si a inceput sa se masturbeze

las o naibii.... cum ar putea cineva sa reziste imaginii?

am bubuit pe fundul ei, spate, umeri, picioare, parchet... etc

si cand a intrat la dus, proaspat terminat nu puteam sa mi iau ochii de la ea, frumoasa femeie

dupa dus am mai primit o runda de saruturi, bonus sa nu cumva s o uit cica

asa ceva nu se uita 😇

pentru mine, desi ne am vazut de putine ori, e pe podium

o mare frumusete de femeie, si o bomboana de om

te pup @Corinasw 

iti multumesc pt senzatii

ps. pune un praf de piper in ciorba, imi vei multumi 😉

• Like 3
  • Inimioara 1
  • Disponibila
  • Disponibila
Postat
Acum 19 minute, Darth3 a spus:

salutare colegi de viciu

initial stabilisem o intalnire pt maine, dar nefiind sigur ca pot ajunge am facut o schema si am optat pentru varianta la drum de seara o dama de toba cade la asternut

stiind ca ne paraseste curand meleagurile tineam neaparat sa ma mai vad cu ea si barbosul mi a aprobat dorinta

mai rar asa chimie rapida...

m a intampinat cu ranjetul pe fata, hai sa fumam

dupa fumat, ras, dus si iesit in prosop imi zice: o sa ma tii minte dupa seara asta

mi a sarit in brate, si da i cu pipaieli, saruturi, mai trageam cu ochiul in oglinda de pe perete..... misto rau curul 😇

era jr beton 

ma impinge pe spate, mare scuipat pe jr si da i oral umed, dar umed, cu pofta, cu scheme cu limba, cu lins pe toate partile, vecinii, eram in al 40 lea cer

si a dat interesul, nu gluma

la un momentdat, cu un zambet pervers: nu pleci pana nu ma futi

si mi pune gogosica pe fata, cica s o ud un pic

mama cum geme... cum se vad sanii aia perfecti de jos in sus.... 

intr o fractiune de secunda, de unde dracu a scos balonul, l a montat, asezat in doggy si mi spune sa intru lent

stramta...... pompam lent, gemea frumos, mi a luat mainile si mi le a pus pe sani

totusi jr dadea sa moara si a simtit

a bagat fata noastra o repriza furibunda de saruturi, jr s a facut beton la loc

apoi s a intins pe pat cu fundul in sus, intrat iar lent

nu stiu daca era mai excitant ce vedeam cu proprii mei ochi sau in oglinda cum isi musca buzele si cum infigea unghiile in cearceaf

scos balonul, o runda scurta si energica de oral sanatos, s a intors cu fundul la mine si a inceput sa se masturbeze

las o naibii.... cum ar putea cineva sa reziste imaginii?

am bubuit pe fundul ei, spate, umeri, picioare, parchet... etc

si cand a intrat la dus, proaspat terminat nu puteam sa mi iau ochii de la ea, frumoasa femeie

dupa dus am mai primit o runda de saruturi, bonus sa nu cumva s o uit cica

asa ceva nu se uita 😇

pentru mine, desi ne am vazut de putine ori, e pe podium

o mare frumusete de femeie, si o bomboana de om

te pup @Corinasw 

iti multumesc pt senzatii

ps. pune un praf de piper in ciorba, imi vei multumi 😉

Îți mulțumesc tare mult pentru vizita și recenzie ! Ai grija de tine 🥰 sa ne revedem cu bine oricând va fi !

• Inimioara 1

• Disponibila
  • Disponibila
Postat

Bună ziua simpaticilor! Astăzi sunt disponibila începând cu ora 15 , voi fi pana diseară la 22! 

️ultimele 2 zile

Va doresc o zi minunata !🥰

• Inimioara 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.