Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Ianuarie 24 Bună dragii mei, sunt Amalia, am 30 de ani, 1.68 cm, 65 kg, 🥰, sunt o tipa mai cu forme😁, prietenoasa, mereu cu zâmbetul pe buze. Eu activez de ceva timp la voi în oraș (Ploiești), dar pentru prima data pe nimfomane. Va aștept cu drag la mine în locație pe Bulevardul Republicii,pentru a ne cunoaște și a petrece clipe de neuitat. Nu accept persoane in stare de ebrietate sau alte substanțe,dar nici cu accesorii. Serviciile oferite sunt de calitate și fără grabă,pozele îmi aparțin în totalitate. Serviciile mele: 💦Sex normal protejat 💦Sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💦69 💦Sex intre sani 💦Foot fetish 💦Masaj de relaxare 💦Dirtytalk 💦Dominare soft 💦Mângâieri și sărutări corporale 150 lei - 30 min 250 lei - 60 min Programarile se pot face pe WhatsApp sau apel telefonic ( preferabil pe WhatsApp),iar programarea se confirma cu cel puțin 30 min înainte. Daca nu răspund în timp util, va rog să reveniți cu un mesaj,nu vreau sa deranjez😉 2 Link spre comentariu
Rares2022 Reputație: 46 Postat Ianuarie 24 Telefon: 00000000 Oras:PH Telefon: 00000000 Oras:PH Partajează Postat Ianuarie 24 Buna! Ai colega sau esti singura?😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 24 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 24 Acum 43 minute, Rares2022 a spus: Buna! Ai colega sau esti singura?😘 Buna,da am colega pe Andreea86 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 25 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 25 Buna dragilor sunt disponibila astăzi până la ora 22:00. Va aștept 🤗 cu programari pe WhatsApp sau apel telefonic 😘😘 Link spre comentariu
Rares2022 Reputație: 46 Postat Ianuarie 25 Telefon: 00000000 Oras:PH Telefon: 00000000 Oras:PH Partajează Postat Ianuarie 25 Acum 22 ore, Amalia89 a spus: Buna,da am colega pe Andreea86 Multumesc pentru raspuns! 😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 26 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Bună dragilor disponibilă până la ora 22:00 2 Link spre comentariu
JaguarMystik Reputație: 87 Postat Ianuarie 26 Oras:Ploiești Oras:Ploiești Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 2 ore, Amalia89 a spus: Bună dragilor disponibilă până la ora 22:00 Scoate-l și pe celalalt Amalia dragă. 😁 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 26 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 26 Acum 5 ore, JaguarMystik a spus: Scoate-l și pe celalalt Amalia dragă. 😁 😉😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 27 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 27 Buna dimineața dragii mei, disponibila până la ora 22:00🔥😘😘🔥 2 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 28 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 28 Bună dragilor sunt disponibila până la ora 22:00 1 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 29 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 29 Buna dragilor sunt disponibila până la ora 22:00 🔥🔥😘😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Ianuarie 31 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Ianuarie 31 Buna dragilor sunt disponibila până la ora 22:00 😘😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 13 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 13 Bună dragilor,mâine după ora 15 voi fi disponibila la voi în oraș. Va aștept cu programări pe WhatsApp. Pupici😘🔥 Link spre comentariu
istrate96 Reputație: 404 Postat Februarie 14 Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Telefon: [email protected] Oras:ploiesti Partajează Postat Februarie 14 Acum 14 ore, Amalia89 a spus: Bună dragilor,mâine după ora 15 voi fi disponibila la voi în oraș. Va aștept cu programări pe WhatsApp. Pupici😘🔥 Buna ! Te rog frumos detali despre servicii / pret si finalizarea cum se face . Multumesc ! Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 14 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 14 Buna dragii mei sunt disponibila până la ora 22:00 Serviciile mele: 💦Sex normal protejat 💦Sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💦69 💦Sex intre sani 💦Foot fetish 💦Masaj de relaxare 💦Dirtytalk 💦Mângâieri și sărutări corporale 150 lei - 30 min 250 lei - 60 min Programarile se pot face pe WhatsApp sau apel telefonic ( preferabil pe WhatsApp),iar programarea se confirma cu cel puțin 30 min înainte. Daca nu răspund în timp util, va rog să reveniți cu un mesaj,nu vreau sa deranjez😉 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 15 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 15 Bună dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00😘🔥 1 3 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 16 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 16 Bună dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00. Pupici 1 Link spre comentariu
mikatan Reputație: 156 Postat Februarie 16 Partajează Postat Februarie 16 Salutare, Intrigat de faptul ca nu a apărut pana acum nicio recenzia la posesoarea topicului am zis sa vad despre ce e vorba. Pe scurt: not bad, not great. Detalii mai jos: Locatie: pe lângă Mega, pe Republicii. Decent, curat, nimic de reprosat. Prosoape destule la baie. Acțiunea se desfășoară pe o canapea extinsa care nu scârțâie. Aspect: Average chubby girl next door. Punctul forte: sânii mari, naturali pe care se poate si finaliza. Pozele si descrierea reflecta realitatea. E simpatica si la față. Curata si cu pielea fină. ON: nu a fost rău deloc. Incepe lent, folosește limba, alternează adancimea si ritmul din proprie inițiativa pe baza indiciilor non-verbale. NP: nici aici nu a fost rău. Fata a cooperat si a reacționat sonor pe durata actiunii. Doar ca, marimea nepotrivita a prezervativului si cantitatea prea mare de lubrifiant folosita a scăzut din calitatea actului per total. GFE: nu. Fata e amabila, zâmbitoare, încearcă sa se faca plăcută si isi da silința sa pleci satisfăcut. Dar nu se încadrează la categoria "pe love". Sau poate ca nu am făcut noi neapărat click. Concluzie: o experienta average, raport corect calitate-pret. Tind sa cred ca dupa mai multe vizite, exista potențial de îmbunătățire. Pentru ca, personal, prefer fetele care ofera GFE, probabil nu o sa mai revin. Good luck and have fun! 3 2 2 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 16 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 16 Acum 1 oră, mikatan a spus: Salutare, Intrigat de faptul ca nu a apărut pana acum nicio recenzia la posesoarea topicului am zis sa vad despre ce e vorba. Pe scurt: not bad, not great. Detalii mai jos: Locatie: pe lângă Mega, pe Republicii. Decent, curat, nimic de reprosat. Prosoape destule la baie. Acțiunea se desfășoară pe o canapea extinsa care nu scârțâie. Aspect: Average chubby girl next door. Punctul forte: sânii mari, naturali pe care se poate si finaliza. Pozele si descrierea reflecta realitatea. E simpatica si la față. Curata si cu pielea fină. ON: nu a fost rău deloc. Incepe lent, folosește limba, alternează adancimea si ritmul din proprie inițiativa pe baza indiciilor non-verbale. NP: nici aici nu a fost rău. Fata a cooperat si a reacționat sonor pe durata actiunii. Doar ca, marimea nepotrivita a prezervativului si cantitatea prea mare de lubrifiant folosita a scăzut din calitatea actului per total. GFE: nu. Fata e amabila, zâmbitoare, încearcă sa se faca plăcută si isi da silința sa pleci satisfăcut. Dar nu se încadrează la categoria "pe love". Sau poate ca nu am făcut noi neapărat click. Concluzie: o experienta average, raport corect calitate-pret. Tind sa cred ca dupa mai multe vizite, exista potențial de îmbunătățire. Pentru ca, personal, prefer fetele care ofera GFE, probabil nu o sa mai revin. Good luck and have fun! Îmi pare rău că nu m-am încadrat în standardele tale,dar oricum îți mulțumesc frumos 😘 1 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 17 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 17 Bună dimineața dragii mei sunt disponibilă până la ora 22:00 😘😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 18 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 18 Buna dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 19 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 19 Bună dimineața dragii mei sunt disponibilă până la ora 22:00😘🔥 1 2 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 20 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 20 Buna dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00🤗😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 21 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 21 Buna dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Februarie 22 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Februarie 22 Buna dimineața dragii mei,de astăzi nu voi mai fi disponibila la voi în oraș 😘😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum