Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 5 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 5 Buna dimineața dragii mei,de astăzi după ora 14 voi fi disponibila la voi în oraș 😘 i Link spre comentariu
priaprist Reputație: 7 Postat Martie 5 Partajează Postat Martie 5 Bună dimineața,ne poți da și detalii de ofertă? Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 5 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 5 Acum 2 ore, priaprist a spus: Bună dimineața,ne poți da și detalii de ofertă? Bună dragii mei, sunt Amalia, am 30 de ani, 1.68 cm, 65 kg, 🥰, sunt o tipa mai cu forme😁, prietenoasa, mereu cu zâmbetul pe buze. Eu activez de ceva timp la voi în oraș (Ploiești), dar pentru prima data pe nimfomane. Va aștept cu drag la mine în locație pe Bulevardul Republicii,pentru a ne cunoaște și a petrece clipe de neuitat. Nu accept persoane in stare de ebrietate sau alte substanțe,dar nici cu accesorii. Serviciile oferite sunt de calitate și fără grabă,pozele îmi aparțin în totalitate. Serviciile mele: 💦Sex normal protejat 💦Sex oral protejat/neprotejat (in funcție de igiena) 💦69 💦Sex intre sani 💦Foot fetish 💦Masaj de relaxare 💦Dirtytalk 💦Dominare soft 💦Mângâieri și sărutări corporale 150 lei - 30 min 250 lei - 60 min Programarile se pot face pe WhatsApp sau apel telefonic ( preferabil pe WhatsApp),iar programarea se confirma cu cel puțin 30 min înainte. Daca nu răspund în timp util, va rog să reveniți cu un mesaj,nu vreau sa deranjez😉 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 6 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 6 Bună dimineața dragii mei sunt disponibilă până la ora 22:00.😘😘😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 6 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 6 Acum 4 ore, Amalia89 a spus: Bună dimineața dragii mei sunt disponibilă până la ora 22:00.😘😘😘 1 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 7 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 7 Buna dimineața dragilor disponibila de la 10:00-22:00. 😘😘😘😘 2 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 9 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 9 Buna dragilor sunt disponibila până la ora 22:00 😘😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 10 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 10 Buna dragii mei sunt disponibilă la ora 22:00 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 11 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 11 Buna dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00😘🔥 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 12 Bună dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 12 😘🔥😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 12 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 12 Disponibila până la ora 22:00 1 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 13 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 13 Buna dimineața dragilor azi voi fi disponibilă după ora 17 😘😘😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 14 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 14 Buna dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 14 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 14 😘😘 1 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 15 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 15 Buna dimineața dragii mei, sunt disponibilă până la ora 22::00 1 2 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 16 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 16 Buna dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00😘😘 Link spre comentariu
Amalia89 Reputație: 41 Postat Martie 17 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Partajează Postat Martie 17 Buna dimineața dragilor sunt disponibila până la ora 22:00😘😘😘 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum