GuessWho Reputație: 28 Postat Februarie 5 Partajează Postat Februarie 5 10 hours ago, clashroyale said: Salutare! Eu am fost la ea de vreo săptămână dar am zis sa nu fac nici o recenzie că poate îs eu nebun, dar se pare că mai sunt că mine! Ea zice că a lucrat pe afară și poate acolo e totul mecanic, singura interacțiune a fost că m-a întrebat daca vreau apa. Trec direct la note că nu am ce sa detaliez: ON 5 așa doar pentru trezire (2-3 min max) Gfe inexistent Igiena buna Locație super ok NP 5 parca fuți un sloi de gheata, nu tu o contra , o inițiativă, nici măcar sa geamă fals! Daca cineva a avut altă experiența aștept să mă contraziceți! Nu esti nebun, confirm ca asa este. Am vizitat-o acum vreo saptamana si experienta parca e trasa la indigo. Mai degraba imi faceam o laba acasa, zici ca futi o papusa gonflabila 3 Link spre comentariu
Membru Premium florinbidi Reputație: 1619 Postat Februarie 6 Oras:Bacau Disponibila Oras:Bacau Disponibila Membru Premium Partajează Postat Februarie 6 Acum 21 ore, clashroyale a spus: Salutare! Eu am fost la ea de vreo săptămână dar am zis sa nu fac nici o recenzie că poate îs eu nebun, dar se pare că mai sunt că mine! Ea zice că a lucrat pe afară și poate acolo e totul mecanic, singura interacțiune a fost că m-a întrebat daca vreau apa. Trec direct la note că nu am ce sa detaliez: ON 5 așa doar pentru trezire (2-3 min max) Gfe inexistent Igiena buna Locație super ok NP 5 parca fuți un sloi de gheata, nu tu o contra , o inițiativă, nici măcar sa geamă fals! Daca cineva a avut altă experiența aștept să mă contraziceți! Era cazul 🤣🤣🤣 1 Fac ceea ce vocile din lenjeria mea imi spun sa fac 🤪🤪🤪 Link spre comentariu
buzatu123 Reputație: 14 Postat Februarie 6 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 6 Acum 1 oră, florinbidi a spus: Era cazul 🤣🤣🤣 Salut..cu mine a fost OK..mam simțit foarte bine ...eu ii dau un 9 per total 1 Link spre comentariu
buzatu123 Reputație: 14 Postat Februarie 6 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Februarie 6 Acum 3 minute, buzatu123 a spus: Salut..cu mine a fost OK..mam simțit foarte bine ...eu ii dau un 9 per total Acum 3 minute, buzatu123 a spus: Salut..cu mine a fost OK..mam simțit foarte bine ...eu ii dau un 9 Locație 10 ..Atitudinea 10 ..oral 9 ..igiena 10 ..futai 9 ..eu zic ca merita de revizitat . 1 Link spre comentariu
Luiza12 Reputație: 16 Postat Februarie 6 Telefon: 0790092602 Oras:Bacău Disponibila Telefon: 0790092602 Oras:Bacău Disponibila Autor Partajează Postat Februarie 6 Bună dimineața😘 Disponibilă pentru programări până târziu în noapte!! 🥰😘 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum