biganswer Reputație: -1 Postat Februarie 25, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 25, 2024 Ceva poze domnița? Sunt nou prin București și îmi caut o regina stabila în ale masajului ? Cu ce îți cucerești noi clienți ? Băieți o recenzie recentă ? Ce spuneți ? 2 1
biganswer Reputație: -1 Postat Februarie 27, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 27, 2024 La 25.02.2024 la 20:40, biganswer a spus: Ceva poze domnița? Sunt nou prin București și îmi caut o regina stabila în ale masajului ? Cu ce îți cucerești noi clienți ? Băieți o recenzie recentă ? Ce spuneți ? Draga mea de ce dislike cu ce ți am greșit ?
deeadya Reputație: 35 Postat Februarie 27, 2024 Autor Postat Februarie 27, 2024 Acum 1 oră, biganswer a spus: Draga mea de ce dislike cu ce ți am greșit ? Iarta-ma,din greseala!. Like am vrut sa dau. Sunt pozici mai sus daca doresti. Sunt si detaliile. Daca doresti o programare imi poti scrie pe whatsapp. Pupici!
biganswer Reputație: -1 Postat Februarie 28, 2024 Oras:București Oras:București Postat Februarie 28, 2024 La 27.02.2024 la 14:07, deeadya a spus: Iarta-ma,din greseala!. Like am vrut sa dau. Sunt pozici mai sus daca doresti. Sunt si detaliile. Daca doresti o programare imi poti scrie pe whatsapp. Pupici! Ehhh drăguță mea pe WhatsApp nu răspunzi nu știu cum să dau de tine
biganswer Reputație: -1 Postat Martie 11, 2024 Oras:București Oras:București Postat Martie 11, 2024 Eu nu înțeleg de ce va postați că oferiți masaj daca oricum nu răspundeți,🤔🤷
slvadr Reputație: 13 Postat Martie 18, 2024 Oras:București Oras:București Postat Martie 18, 2024 Fetelor unde sunteți? Ba eu zic asa din respect pentru clienti voștri ar trebuii sa răspundeți,mai sunteți pe fir sau nu ?ca eu vreau masajjjjjj
biganswer Reputație: -1 Postat Aprilie 9, 2024 Oras:București Oras:București Postat Aprilie 9, 2024 Buna seara dragi tovarăși,ce mai știți de dânsa? A mai vizitat-o careva ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum