Mandalo Reputație: -16 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 29, 2024 Acum 2 ore, Anais31 a spus: 𝑯𝒆𝒊 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒊𝒍𝒐𝒓 ! 𝑶 𝒛𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔ă 𝒔𝒂 𝒂𝒗𝒆𝒕𝒊 ! 𝑽𝒐𝒊 𝒊𝒏𝒄𝒆𝒑𝒆 𝒅𝒆 𝒍𝒂 12:30 𝒔𝒊 𝒗𝒐𝒊 î𝒏𝒄𝒉𝒆𝒊𝒂 𝒍𝒂 00:00 .𝑽𝒂 𝒂𝒔𝒕𝒆𝒑𝒕 𝒄𝒖 𝒅𝒓𝒂𝒈❤️ 𝑹𝒐𝒈 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒂𝒏𝒆𝒍𝒆 𝒄𝒂𝒓𝒆 𝒄𝒓𝒆𝒅 𝒄𝒂 𝒐 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒖𝒓𝒆𝒂𝒛𝒂 𝒄𝒂𝒕 𝒗𝒐𝒓 𝒆𝒊 𝒔𝒊 𝒑𝒐𝒕 𝒔𝒂 𝒎𝒂 𝒑𝒖𝒏𝒂 𝒊𝒏 12 15 𝒑𝒐𝒛𝒊𝒕𝒊𝒊 𝒔𝒊 𝒔𝒂 𝒎𝒂 𝒐𝒑𝒓𝒆𝒂𝒔𝒄𝒂 𝒅𝒊𝒏 𝒕𝒓𝒆𝒂𝒃𝒂 𝒄𝒂𝒏𝒅 𝒆 𝒂𝒑𝒓𝒐𝒂𝒑𝒆 𝒅𝒆 𝒇𝒊𝒏𝒂𝒍𝒊𝒛𝒂𝒓𝒆 ....𝒔𝒂 𝒎𝒊 𝒆𝒗𝒊𝒕𝒆 𝒂𝒏𝒖𝒏𝒕𝒖𝒍 , 𝒎𝒖𝒍𝒕𝒖𝒎𝒆𝒔𝒄 ❤️ Deci trb sa futem neap ca niste iepuri sa terminam in 15 min.cam multe pretentii ai.zilnic vii cu cate ceva
Mandalo Reputație: -16 Postat Februarie 29, 2024 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Februarie 29, 2024 1 oră în urmă, Anais31 a spus: Nu sunt răutăcioasa cu nimeni...dar majoritatea ma vad prea ok ca om și zic sa și bata joc...vorbea m de 2 persoane care au avut timp la o finalizare de 42 de min aprox....o grămadă de pozitii schimbate și oprita din treaba când era vorba de finalizare....cred ca atâta timp cât îmi plătesc site ul singura am dreptul sa scriu sau sa postez orice..nu cred ca te ai simțit de mi răspunzi... Timpul este de 30 de min dacă va finalizati mai devreme nu va da nimeni afara din casa...dar nici după 30 de minutele sa spui "Mai am un pic" pana ajungi sa ai o ora pe 150 de lei... Fără supărare spun...cei care ma știu și vin la mine des...vor aproba...dar dacă nu te simți în ecuație nu întra sa citești...sau sa răspunzi...scriu pentru cei care fac anumite chestii...și mi răspund cei care se simt😘 Și app ...n a spus nimeni de 15 min...dar la 30 de minute ....e gata adică nu încă 10 în plus ... Fiecare cu modul lui de lucru...eu lucrez mai ordonat ..nu pot sa stau 10 min în plus ca asa e cazul mna...și sa mi vina cealaltă programare fără sa fac dus ca nu mai apuc...ca mna prelungiți majoritatea timpul pe bunătatea mea🥰 Nu ma simt pt ca nu am fost la tine si nici nu o voi face.da nu trb sa grabesti pe toata lumea cu hai hai mai ai.si daca vreau sa schimb mai multe pozitii care ar fi problema?nu de aia platesc? 1
emysex Reputație: -5 Postat Februarie 29, 2024 Oras:buzau Oras:buzau Postat Februarie 29, 2024 Ai dreptate Anais,stii cum e musca care intra in curu vacii?asa sunt unii pe aici.Nu te supara pe noi restul si mai stai pe la noi sau revin o cat mai curand.
Fitugran Reputație: 2 Postat Martie 1, 2024 Oras:Suceava Oras:Suceava Postat Martie 1, 2024 Salut! Vizitat azi domnișoara arata ca în poze slabuta tatuata cu pirsing în limba și buric par lung ochi frumoși ferească Dumnezeu sa se uite în ochii tai🤣 Ma primit cu o stare vesela dandu mi tot ce am nevoie pentru dus explicându mi care sunt produsele pentru clienți pentru ca baia e plina cu de toate ...prosop curat luat de pe uscător asta mi a plăcut o apa la jumate putina vorba plata la inceput achitat 200 finalizarea mi am dorit sa încep cu Săruturi corporale din partea ei făcute într un mod foarte blând după care coboară spre oral în cazul meu s a făcut deep in functie de lungime destul de bun oralul s a oprit când a simțit ca mi vine n a vrut sa ma termine inafara timpului după trecem la normal în poziția capra dorita de mine unde n am făcut nimic decât am stat sa de a contre care în 6 min maxim m au terminat , nu prea las recenzii dar o știu de când lucra pe publi și de când nu era bună pentru munca asta ...vad ca a mai evoluat datorita vouă presupun ( locația bună garsoniera din zona Crang dragutica dar important ca e dotata cu ce e nevoie ) eu m as întoarce la ea dar știu ca nu mai rămâne mult cel puțin 2 zile dacă o mai găsiți Note nu dau e bunicica dar și frumoasa având în vedere la 80% din fetele de pe buzau sunt fake și te ar da afara în 5 10 min pe 200 de lei 1
Membru Premium Timidu89 Reputație: 5373 Postat Martie 4, 2024 Telefon: - Oras:Buzau Telefon: - Oras:Buzau Membru Premium Postat Martie 4, 2024 Salutare! In weekend am vizitat-o si eu pe Anais. Programarea facuta pe wapp, cu cateva ore inainte, confirmata si respectata de ambele parti. 👌 Ajuns la locatie, am fost intampinat de o fata foarte draguta, cu zambetul pe buze. Era in lenjeria aceea deschisa la culoare (pe care am observat-o in mai multe poze). Am stat un pic de vorba, i-am spus ce-mi doresc, apoi am mers la dus. Mi-a placut vibe-ul ei, este o fire calma si foarte placuta. 😊 Actiunea a inceput cu preludiu, cu sarutari corporale de ambele parti si FK. A scapat usor de haine si am mai continuat un pic rasfatul in pat. Se implica fata si mi-a placut ca saruta hotarat si apasat (chiar daca nu foloseste limba, dar saruta bine, nu e doar pupici pe buze). Oralul a fost neprotejat, nu pot sa zic ca e punctul forte, dar face un oral corect, umed, fara artificii, presiune buna, nu se duce prea deep, dar mai incearca din cand in cand. La normal am schimbat 2 pozitii, mai intai in misionar unde incearca sa se miste si ea, vine la FK, apoi in doggy unde se pozitioneaza bine si da contre. E pe stilul mai silent, nu se exteriorizeaza, un pic timida in pat, as sfatui-o sa incerce sa traiasca mai mult momentul. La final am mai stat un pic de vorba in timp ce ma pregateam sa plec, este destul de sociabila. Ne-am luat la revedere cu o imbratisare si cam asta a fost. Note: Aspect: 9/10 Este micuta pe la 1.62 si slim, foarte draguta la fata desi parca nu era machiata, are un zambet superb, fund micut, talie subtire, sani medii naturali superbi (piesa de rezistenta 😍), pielea fina. Atitudine: 9.5/10 Este o prezenta foarte placuta, sociabila, zambitoare, serioasa cu programarile, nu e pe graba, am scazut un pic doar pt ca mai sta pe telefon (inainte si dupa actiune), dar nu foarte deranjant. ON: 7.5/10 Face un oral ok, corect, umed, fara artificii, cu presiune buna, nu se duce foarte adanc, dar incearca cat de cat, nu te grabeste, nu se opreste pana nu-i zici tu. NP: 8.5/10 Se implica binisor, incearca sa fie activa, da contre in doggy, saruta daca permite pozitia, e pe modul mai silent, nu geme, foloseste lubrifiant. Igiena: 10/10 Curata, epilata, mirosea frumos. Locatie: 8.5/10 In blocul turn de la Crang, o garsoniera ok, curata, am primit prosop curat, baia dotata corespunzator (inclusiv apa de gura). Cadou: 200 lei pt o finalizare cu FK, fara graba, dtd 30 min. In concluzie, mi s-a parut o fata foarte ok, care incearca sa-ti faca pe plac, mi-a placut ca se implica la preludiu si saruta bine, ar avea potential si la GFE daca ar fi mai indrazneata. E de vizitat in special pentru aspect si atitudinea foarte placuta. Anais, mi-a facut placere sa te cunosc! 😘🤗 Spor! 5 1
hamstring Reputație: 510 Postat Martie 4, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 4, 2024 Am vizitat-o si eu pe Anais pe la jumatatea saptamanii trecure. Am luat legatura prin WhatsApp si in jumatate de ora eram prezent la usa ei, in vestitul bloc de la Crang. M-a intampinat in tinuta din poze la ora stabilita. Locatie : 7. Locatie cunoscuta, cu strictul necesar activitatii. Geluri de dus de mai multe feluri si prosop curat. Aspect : 9. Ceea ce vedeti in poze, asta gasiti si la fata locului. Poate mai putin machiaj, dar diferenta este minima. Micuta, supla, frumusica la fata, sani medii, tonifiati. Fundul micut, proportional cu restul corpului, exact cat trebuie. Atitudine : 9. Amabila, punctuala, face eforturi sa te simti bine in compania ei. Poate parea putin mai business-oriented, dar nu in sensul rau al expresiei. Se vede ca e la inceput si ca invata. Nu m-am simtit nici o clipa grabit. Igiena : 10. Proaspat de la dus, fara parfumuri care sa ramana pe hainele celor cu radar. Nimic de reprosat. ON : 7-8. Sustinut, umed, cu alternari de ritm, incercari de deep. Cei care va stiti cu marimi mai peste medie ( 16 cm+), e posibil sa nu reuseasca pentru ca nu ii permite anatomia. Finalizat pe corp dupa ce m-a incalzit bine la oral. Nu face CIM. NP : --. Nu am apucat. Nu pot da note pentru ca la al doilea numar nu m-a mai ajutat instrumentul. A incercat sa il resusciteze vreo 10 minute, dar in zadar. Pur si simplu a refuzat sa functioneze. Asa ca am decis sa mai stau putin, m-am imbracat si am plecat. In total, DTD, vreo 50 de minute. Amenda : 300 de lei Per total, o experienta buna. Daca isi pastreaza atitudinea si mai prinde experienta, va fi de top. Pacat ca nu am fost eu in forma si nu am putut sa ma bucur de toata oferta( aici e problema la mine), poate data viitoare. De revenit : DA 2 1
max.ce.te. Reputație: 1378 Postat Iulie 24, 2024 Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Oras:pe o frunză @Coccinella.sexpunctata Postat Iulie 24, 2024 @cleopatra01 te rog ajuta fata sa.si puna noul nr de tel valabil in titlu. Toate cele bune. 2
lucianpbt Reputație: 1695 Postat Iulie 25, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Iulie 25, 2024 6 hours ago, Anais31 said: Bună dragilor Am ajuns la voi si ca locatie am găsit la "renumitul" bloc turn de la j pizza Strada frasinet bloc c1 (vizavi de mall) disponibila pana la 00:00 Va aștept cu drag ❤️ Poza mea preferata.
senatorul Reputație: 18 Postat Iulie 28, 2024 Oras:braila Oras:braila Postat Iulie 28, 2024 Bună, o vizită la Brăila,nu ai în plan?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum