bujorel Reputație: 13 Postat Aprilie 20 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 20 Am fost azi la Tania, locația este curată, duș inainte și după acțiune. Tanie este sexy, frumoasă, acțiunea mi-a plăcut 😃 O să revin. Link spre comentariu
mefisto_802 Reputație: -14 Postat Aprilie 21 Partajează Postat Aprilie 21 Cu o vizita la Sibiu nu ne-ai incanta? 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21 Partajează Postat Aprilie 21 Acum 57 minute, mefisto_802 a spus: Cu o vizita la Sibiu nu ne-ai incanta? Dute-n pula noastră! Link spre comentariu
davko Reputație: -28 Postat Aprilie 22 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 22 Salut confrati futaci, Fiind in concediu astazi,cu vremea asta ploiasa zic, dis de dimineata sa beau un vin pelin si sa f.... ceva strain,😂 Ceva ma atragea catre Tania,nu pot sa zic ce ,ca nu prea are multe pareri din zona Brasov. Zis si facut,contactat Tania pe wp, purced la dansa pentru o finalizare ca pentru o ora nu mai era loc,la ora care vroiam. Ajung in zona binecunoscuta,(Coresi) imi da adresa ,urc. Dupa usa ma astepta Tania,cand am vazut-o soldatelul deja s-a ridicat ,vrand parca sa-i dea onorul. O doamna blonda ,foarte apetisanta,silicoane super bine aranjate,fata draguta,parca ar fi profa mea de chimie din liceu. In concluzie ,o doamna bine de tot,vecina de vis a vis,pe care vrei s-o futi de ceva vreme,dar vecinul e mereu in preajma. Mers la dusul de rigoare,intors in dormitor,Tania isi masa veverita.O priveliste de zile mari. Continuat cu un ON foarte foarte bine facut,unul dintre cele mai bune de cand practic acest sport. Terminat CIM , De revenit,cu siguranta! 1 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22 Partajează Postat Aprilie 22 Salutare frati intr-ale pacatelor! Aceasta nu va fi o recenzie, ci o poveste despre "Frau Tania", o doamna in adevaratul sens al cuvantului, dovedind asta atat prin infatisare cat si prin atitudine. Am bifat doua vizite la ea de cand a revenit la noi in oras, ceea ce poate spune mult celor care imi urmaresc recenziile. Tania reprezinta din punctul meu de vedere imaginea amantei perfecte. Vorbinm aici despre aspect, blonda, inalta, chip frumos care incadreaza niste ochi verzi, trup bine proportionat, asortat cu niste sani siliconati potriviti ca marime. Te primeste cu zambetul pe buze, rade mai tot timpul, ii place sa socializeze in limita timpului disponibil. Are un grad foarte ridicat de GFE(aici cred ca este vorba si de chimie) si in momentul in care te invita in alcovul ei se dezlantuie pur si simplu. Ii place sa faca dragoste, nu sex. Se implica si chiar ii place sa aiba initiativa, face un oral foarte bun, fiind atenta si la sateliti, se intoarce brusc si te invita sa-i gusti pasarica fara sa-i ceri acest lucru,apoi, dupa ce iti monteaza balonasul, incepe si te fute de nu mai stii de tine, in toate pozitiile posibile, doggie fiind favorita ei pentru ca asa are si ea orgasm. In tot acest timp te face sa te simti bine condimentand actiunea cu gemete si dirty talk. Sincer, mi-as dori ca vizitele ei la Brasov sa fie mai dese si v-o recomand. Sincer. Tania, ❤️❤️❤️ Dixit. Link spre comentariu
bujorel Reputație: 13 Postat Aprilie 24 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 24 Am revenit, cum am promis, la Tania. Acțiunea a fost, din nou, foarte plăcută, cum mă așteptam 😃 Link spre comentariu
Nicedice Reputație: 4 Postat Aprilie 26 Oras:Bv Oras:Bv Partajează Postat Aprilie 26 Bună ziua. Îmi las și eu părerea aici pentru cine mai dorește să experimenteze. 1.programare făcută prin apel(vina mea ca a fost din scurt) 2.locatie curata(dus, prosop…) 3.actiune doar 25min DTD(on foarte bine executat și cu mângâieri la sateliți, np implicată cu mișcări, finalizare corporală ) aspect exact ca în poza(milf) 4.de revenit dar cu timp pentru a te bucura de experienta. T Link spre comentariu
Ciucas123 Reputație: 13 Postat Aprilie 29 Oras:Brasov Oras:Brasov Partajează Postat Aprilie 29 Am reusit sa o vizitez astazi pe Tania. Recenzie nu o sa las(din cauza unei neintelegeri am petrecut mai putin timp decat as fi vrut )promit ca o sa scriu mai mult in iulie cand o sa se intoarca la Brasov. Pe scurt o femeie ce exeleaza la tot ceeace face ce trebuie vizitata macar o data. Multumesc Tania pentru scurtul timp pentrecut impreuna dar fantastic. Ne vedem cu siguranta cand te intorci la Brasov Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 29 Partajează Postat Aprilie 29 6 hours ago, -TANIA- said: Dragilor astăzi sunt până în jurul orei 18 la voi.Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru vizitele voastre, sunteți minunați, oameni faini.🥰 Si noi iti multumim pentru vizita. Ai adus soare prin prezenta ta in peisajul brasovean. Te rog sa introduci mai des vizite in calendar cu destinatia Brasov. Spor sa ai in continuare acolo unde te va duce GPS-ul!🥰😘😘 Link spre comentariu
salmurian Reputație: -4 Postat Aprilie 30 Partajează Postat Aprilie 30 Putem să vedem și noi o poză cu tina? 2 Link spre comentariu
mihailct Reputație: -2 Postat Mai 6 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Mai 6 Hai și pe litoral scumpă doamnă 🥳🥳☀️☀️☀️☀️☀️💐😘😘😘 1 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum