Suiram91 Reputație: 35 Postat August 30, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat August 30, 2024 Acum 40 minute, Stefan172 a spus: Salut, nu o sa mai vina aici pentru ca a supărat băieții, servicii jalnice, primire rece dacă ai putea sa ii dai banii și sa pleci ar fi perfect, te grăbește, nu se merită. Văd că are anunț activ. eu i'am dat o data msj și i'am scris ca revin cu un msj în funcție de cum ma eliberez.. din păcate nu am reușit și nu i'am mai scris...astăzi ce sa vezi: surpriză..m'a blocat pe whats'app
Stefan172 Reputație: 32 Postat August 30, 2024 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 30, 2024 Acum 4 ore, Suiram91 a spus: Văd că are anunț activ. eu i'am dat o data msj și i'am scris ca revin cu un msj în funcție de cum ma eliberez.. din păcate nu am reușit și nu i'am mai scris...astăzi ce sa vezi: surpriză..m'a blocat pe whats'app Cauta altceva în Slatina îți recomand pe roberta, dar dacă ai drum pe la craiova ai de unde alge, Oana, Anca, Violeta etc sunt destule acolo, în Slatina e sărăcie mare.
Leordeanu Reputație: 32 Postat August 30, 2024 Oras:Slatina Oras:Slatina Postat August 30, 2024 Acum 8 ore, Stefan172 a spus: Cauta altceva în Slatina îți recomand pe roberta, dar dacă ai drum pe la craiova ai de unde alge, Oana, Anca, Violeta etc sunt destule acolo, în Slatina e sărăcie mare. Nu o recomand pe Violeta E Giulia top pe Craiova
Stefan172 Reputație: 32 Postat August 30, 2024 Oras:Peste tot Oras:Peste tot Postat August 30, 2024 Acum 10 minute, Leordeanu a spus: Nu o recomand pe Violeta E Giulia top pe Craiova Salut, eu cu violeta m-am simțit bine, acum depinde nu poate sa mulțumească pe toată lumea, vizitează o mai des și vei vedea ca va fi mai bine, app da giulia este top 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum