Sari la conținut

Sibel top🔝🔞💋 0799381269

Sibel00

Postări Recomandate

• Oras:Slatina
Postat
Acum 40 minute, Stefan172 a spus:

Salut, nu o sa mai vina aici pentru ca a supărat băieții, servicii jalnice, primire rece dacă ai putea sa ii dai banii și sa pleci ar fi perfect, te grăbește, nu se merită. 

Văd că are anunț activ. eu i'am dat o data msj și i'am scris ca revin cu un msj în funcție de cum ma eliberez.. din păcate nu am reușit și nu i'am mai scris...astăzi ce sa vezi: surpriză..m'a blocat pe whats'app 

• Oras:Peste tot
Postat
Acum 4 ore, Suiram91 a spus:

Văd că are anunț activ. eu i'am dat o data msj și i'am scris ca revin cu un msj în funcție de cum ma eliberez.. din păcate nu am reușit și nu i'am mai scris...astăzi ce sa vezi: surpriză..m'a blocat pe whats'app 

Cauta altceva în Slatina îți recomand pe roberta, dar dacă ai drum pe la craiova ai de unde alge, Oana, Anca, Violeta etc sunt destule acolo, în Slatina e sărăcie mare. 

Postat
Acum 8 ore, Stefan172 a spus:

Cauta altceva în Slatina îți recomand pe roberta, dar dacă ai drum pe la craiova ai de unde alge, Oana, Anca, Violeta etc sunt destule acolo, în Slatina e sărăcie mare. 

Nu o recomand pe Violeta 

E Giulia top pe Craiova 

Postat
Acum 10 minute, Leordeanu a spus:

Nu o recomand pe Violeta 

E Giulia top pe Craiova 

Salut, eu cu violeta m-am simțit bine, acum depinde nu poate sa mulțumească pe toată lumea, vizitează o mai des și vei vedea ca va fi mai bine, app da giulia este top 

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...