Sari la conținut

Ce folositi pt rezistenta ?

Postări Recomandate

Postat

Salut. Din pacate rezistenta mea pt finalizare este foarte slaba...ma gandesc ca exista ceva produse farmaceutice pt rezistenta la finalizare, stiti ceva despre asa ceava ?

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Identifica cauza! 
Poti folosi:

-prezervative cu niscaiva ameteala pentru capul cariciului;

-ginseng, polen, leacuri din batrani. 

Nu te repezi la 💊, vezi si psihicul cum este. 

Postat
Acum 9 ore, AdrianPOP47 a spus:

Salut. Din pacate rezistenta mea pt finalizare este foarte slaba...ma gandesc ca exista ceva produse farmaceutice pt rezistenta la finalizare, stiti ceva despre asa ceava ?

Totul ține de psihicul tău, nu te-aș sfătui să recurgi la fel și fel de metode care î-ți pot daună cu timpul, spor la ciocane !!! 

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Fute fratele @anthonio tot ce misca.😂

@AdrianPOP47, cand simti ca iti vine sa-ti dai drumul, schimba pozitia si astfel amani momentul ejacularii.

Lasa pastilele si alte rahaturi, ales de multe ori fac mai mult rau decat bine.

• Oras:București.
  • Oras:București.
Postat

E psihic garantat. Cât durează? Sub un minut ? Dacă durează câteva minute e ok, trebuie antrenament. Poți încerca să nu mai ejaculezi, e nasol știu dar ăsta ar fi un antrenament foarte ...potent. Practic te oprești și închei actul sexual înainte de momentul "prea târziu " acolo ar fi exercițiul...Frustrant dar te-ar putea ajuta foarte mult.

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

tehnici de respirație(cu relaxarea zonei dintre anus și genitale) metode de relaxare psihică,focusarea ,alimentația,activitatea fizică.

Mentalul cum spuneau și colegii e cel mai important..

• Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86
  • Oras:goo.gl/maps/jxf46HKSrFxLVgi86
Postat
La 03.02.2024 la 18:23, AdrianPOP47 a spus:

Voia lu Cristi de sus, fac o rugaciune inainte și de obicei functioneaza.

Mersul la doctor e singura optiune valida. In rest, evita Titan Gel, orice alt gel, pastile, pompe, produse farmeceutice — asta dacă vrei să mai fii în stare să fuți și nu te-a lovit deja disfuncția erectilă, de la folosirea lor.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...