Sari la conținut

Iza noua in oras 0736507614

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Iza noua in oras 0736507614
  • Telefon: 0711111111
  • Oras:Romania
  • Telefon: 0711111111
  • Oras:Romania
Postat

Salutare

A fost fratele vostru si pe la ea

Povestea e cam asa. Venit cheful, am dat mesaj pe WhatsApp, a raspuns rapid si am programat o intalnire pentru un singur număr.

Locatia este la blocul nou de langa Kaufland M6, nu am avut probleme sa dau nas in nas cu cineva.

Preturile ei sunt de 150/250, clasic. Masaj doar la ora, oral neprotejat dacă igiena este impecabila, clasica poveste. Accepta sarutari doar corporale si exista posibilitatea de a face dus la ea.

Am inceput cu un oral protejat ce a trezit rapid instrumentul, după care am indemnat-o sa se puna deasupra, nu parea prea implicata. Cerut sa continuam pe la spate, s-a conformat. Am dat asa pana am finalizat in balon. 

Pe parcursul actiunii nu am văzut prea multa implicare, macar vorbește frumos. Nu prea-mi vine să dau note, dar hai sa fiu darnic:

Normal 7

Oral 7

GFE as spune 8

Detalii extra: probabil etnie, mie asa mi s-a parut, nu am avut o problema cu asta. A nascut acum aproximativ un an si cred ca inca alapteaza dupa cum par sanii. Deasupra ochiului stang are ceva punct de grasime, cred.  

De revenit ? Probabil nu a avut chimie cu mine. Atitudinea pare sa fie ok si pozele sunt reale. Recomand sa incercati si vedeti daca va place, eu nu mai merg

Ciocane tari!

• Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...