Scorpions70 Reputație: 41 Postat 4 ore în urmă Oras:Capitala Oras:Capitala Partajează Postat 4 ore în urmă Câtă ANALliza politica susținută avem pe aici😉,îmi și imaginez, ce discuții sunt in cursul unei întâlniri de sex....ea:- când mă penetrezi adânc,te rog să-mi șoptești la ureche,"Georgescu președinte"; el:- eu te voi asemui D-nei Lasconi....să simt și eu că am fut.t un președinte....🤭😂 Dragilor,ascultați un arhaic fara minte🤭😂....Când dai un vot de încredere unui politician imaginează-ţi că ai dat unei vulpi cheia de la coteţul cu găini. 1 Link spre comentariu
PIkard Reputație: 0 Postat 4 ore în urmă Partajează Postat 4 ore în urmă @Scorpions70ce mai faci? Cum esti prietene😂 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3945 Postat 3 ore în urmă Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat 3 ore în urmă @pisicuts Te vreauuu👀 Ca presedintee😅😍 1 Link spre comentariu
Scorpions70 Reputație: 41 Postat 3 ore în urmă Oras:Capitala Oras:Capitala Partajează Postat 3 ore în urmă Acum 58 minute, PIkard a spus: @Scorpions70ce mai faci? Cum esti prietene😂 Mulțumesc,sunt bine!😉🥂 Acum citesc "presa zilei"....😁 Link spre comentariu
Pottrivitul Reputație: 15 Postat 3 ore în urmă Oras:București Oras:București Partajează Postat 3 ore în urmă Hai că v-ați bătut joc și de acest topic , cu politica voastră 😏 Link spre comentariu
tsexterone Reputație: 536 Postat 3 ore în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Partajează Postat 3 ore în urmă 😄😄😄 Într-un sat în plină campanie electorală, un autocar plin cu politicieni intră frontal într-un copac! Vine un țăran îi scoate din autocar și îi îngroapă pe toți! Când termină, vine și polițiștii să investigheze cazul accidentului: - Bade Gheorghe, cum o fost accidentul, mai era vreunul în viață când ai ajuns aici? - Apăi, ei așa ziceau dar cine-i mai crede taică !!! 😂😂😂 1 Link spre comentariu
Scorpions70 Reputație: 41 Postat 10 minute în urmă Oras:Capitala Oras:Capitala Partajează Postat 10 minute în urmă Să revenim la "meniul principal".... Fetelor,aveți grija la golanii din ziua de azi....multi sunt in stare sa va fure programarea de la salon!🤭 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum