Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28 5 minutes ago, Laris said: Pai vezi ca data trecuta nu prea m-ai omorat 🤭😝🤣🤣🤣 App Iepurash ala nu e tipul care zicea ca a sarit gardul la mine? Mincinosu? https://ibb.co/Njbzc4N Pai vezi ca data trecuta nu prea m-ai omorat 🤭😝🤣🤣🤣-🤣---- n au intrat zilele in sac 😂😂😂😂 vezi ca intru si zic ca esti de etnie 😂😂😂 App Iepurash ala nu e tipul care zicea ca a sarit gardul la mine?--the one and only🤬🤬🤬 1 Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Mai 28 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Mai 28 Acum 5 minute, Laris a spus: Neata neata 💋 Neata☕️😊 Acum 22 ore, goodboy11 a spus: Neața bună sau bună ziua! 😁😅 Graba era cam mare și la tine, nu ești singurul că și eu am luat o amendă de viteză recent. 😅😅 Lasa colegu mai cotizam la Buget😅😅 dupa mor de foame ..(eu am pana acu 7 pct🤫😅) Link spre comentariu
Laris Reputație: 3927 Postat Mai 28 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 28 Acum 2 minute, Yellowstone a spus: https://ibb.co/Njbzc4N Pai vezi ca data trecuta nu prea m-ai omorat 🤭😝🤣🤣🤣-🤣---- n au intrat zilele in sac 😂😂😂😂 vezi ca intru si zic ca esti de etnie 😂😂😂 App Iepurash ala nu e tipul care zicea ca a sarit gardul la mine?--the one and only🤬🤬🤬 Saracu, mi-e mila de el 🤣🤣 cred ca are probleme graveee🥺 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28 2 minutes ago, Laris said: Saracu, mi-e mila de el 🤣🤣 cred ca are probleme graveee🥺 Multi nebuni au sarit gardul pe forum 😔😔 Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Mai 28 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Mai 28 Acum 6 ore, th3und3ad a spus: Vi s-a întâmplat? 😅😅 😅🤣😂 LOL ......Daca spuneam asta "darcu" mai avea permis de conducere pana acu 😅🤣 ...eram aruncat de la volan daca auzea cuvantu burta😂 Sa sti ca la tote categorile p care leam dat+ atestat marfa 1 singur avea burta😁...restu erau ok ..deci puteau sa ma alerge daca comentam😂<<glumesc>> Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28 @Laris am uitat sa mentionez ca m ai indulcit cu MaxiKing 😅😅😅 pfff... Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Mai 28 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Mai 28 @Iulyan20 ai primit berea trimisa ?😅😂 sau sa pierdut p drum ....ca io am livrat.o (glovo personal done mission ) 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6472 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 10 minute, Laris a spus: App Iepurash ala nu e tipul care zicea ca a sarit gardul la mine? Mincinosu? A sarit gardu' ca leopardu' si a ramas infipt in gard, s-a dezvirginat anal. Zilele trecute ma intreba pe topicul unei fete dupa ce ii facusem recenzie cum arata fata, daca e slim sau bbw, de parca nu am spus in recenzie cum arata. Te doare mintea cu unii. 😐 1 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28 Am vazut o intrebare tare, care mi a dat ko : ce rol are motzul de la fes? 😂😂😂 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3415 Postat Mai 28 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Mai 28 Acum 6 minute, D4nSt3F4N92 a spus: @Iulyan20 ai primit berea trimisa ?😅😂 sau sa pierdut p drum ....ca io am livrat.o (glovo personal done mission ) A băut-o de mult🤦♂️ . Trebuie sa mai iau eu ca mor de sete cu Alexa 😂😂 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3927 Postat Mai 28 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 28 Acum 5 minute, reptilozaurusrex a spus: A sarit gardu' ca leopardu' si a ramas infipt in gard, s-a dezvirginat anal. Zilele trecute ma intreba pe topicul unei fete dupa ce ii facusem recenzie cum arata fata, daca e slim sau bbw, de parca nu am spus in recenzie cum arata. Te doare mintea cu unii. 😐 Nu dar el chiar are probleme la mansarda sau cauta atentie aiurea 🤷🏽♀️ Link spre comentariu
Laris Reputație: 3927 Postat Mai 28 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 28 Acum 6 minute, Yellowstone a spus: Am vazut o intrebare tare, care mi a dat ko : ce rol are motzul de la fes? 😂😂😂 Ce motz ce fes ? 🤣🤣🤠 Link spre comentariu
Iulyan20 Reputație: 3415 Postat Mai 28 Oras:Slatina Oras:Slatina Partajează Postat Mai 28 Acum 6 minute, reptilozaurusrex a spus: A sarit gardu' ca leopardu' si a ramas infipt in gard, s-a dezvirginat anal. Zilele trecute ma intreba pe topicul unei fete dupa ce ii facusem recenzie cum arata fata, daca e slim sau bbw, de parca nu am spus in recenzie cum arata. Te doare mintea cu unii. 😐 Ai putea și tu sa începi da desenezi cum sunt fetele,ca @armando77 le face romane 😂😂 2 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6472 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 1 minut, Laris a spus: Nu dar el chiar are probleme la mansarda sau cauta atentie aiurea 🤷🏽♀️ Troll 😄 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6472 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 1 minut, Iulyan20 a spus: Ai putea și tu sa începi da desenezi cum sunt fetele,ca @armando77 le face romane 😂😂 Nu cred ca mi-ai citit recenziile, nici eu nu le fac asa scurte. Link spre comentariu
natoporus Reputație: 4956 Postat Mai 28 Oras:* Oras:* Partajează Postat Mai 28 Buna dimineata in curte. 🙂 Am uitat sa urez noapte buna asta-seara. 😕 1 Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Mai 28 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Mai 28 Acum 9 minute, Yellowstone a spus: Am vazut o intrebare tare, care mi a dat ko : ce rol are motzul de la fes? 😂😂😂 😅😂🤣 ma uit acu p google si iti sp😅😅 Acum 4 minute, Iulyan20 a spus: A băut-o de mult🤦♂️ . Trebuie sa mai iau eu ca mor de sete cu Alexa 😂😂 😂🤣😅😅 ....deci na ajuns la destinatine nici macar 1 picatura 😂.....asta e😁😋 1 Link spre comentariu
Laris Reputație: 3927 Postat Mai 28 Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0725153420 Oras:Bucuresti Disponibila Partajează Postat Mai 28 Chiar acum, reptilozaurusrex a spus: Troll 😄 Citez: Ai putea raspunde cu ”da” sau ”nu” ca sa stim daca batem drumul pana acolo si tu sa nu iti blochezi agenda inutil daca informatiile nu corespund realitastii. Da-i nota si fa-i si media🤣 daca informatile nu corespund realitatii🤣 wtf man, ce informatie si ce realitati, aici nu m-am prins, nu are legatura cuvintele astea in context, deplasat total omu 🤣 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6472 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 3 minute, natoporus a spus: Buna dimineata in curte. 🙂 Am uitat sa urez noapte buna asta-seara. 😕 S-a prescris. 😄 2 Link spre comentariu
mistral23 Reputație: 3198 Postat Mai 28 Oras:Constangeles Oras:Constangeles Partajează Postat Mai 28 Acum 1 minut, Laris a spus: Citez: Ai putea raspunde cu ”da” sau ”nu” ca sa stim daca batem drumul pana acolo si tu sa nu iti blochezi agenda inutil daca informatiile nu corespund realitastii. Da-i nota si fa-i si media🤣 daca informatile nu corespund realitatii🤣 wtf man, ce informatie si ce realitati, aici nu m-am prins, nu are legatura cuvintele astea in context, deplasat total omu 🤣 Un nebun arunca o piatra și……..( urmați linia punctată)…..😇 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6472 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 2 minute, Laris a spus: Citez: Ai putea raspunde cu ”da” sau ”nu” ca sa stim daca batem drumul pana acolo si tu sa nu iti blochezi agenda inutil daca informatiile nu corespund realitastii. Da-i nota si fa-i si media🤣 daca informatile nu corespund realitatii🤣 wtf man, ce informatie si ce realitati, aici nu m-am prins, nu are legatura cuvintele astea in context, deplasat total omu 🤣 Aia cu etnia e tare rau. Sunt calde-n rau in pizda fetele de etnie, nu stie ce pierde 😁 2 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28 8 minutes ago, Laris said: Ce motz ce fes ? 🤣🤣🤠 https://ibb.co/WcyKxn9 Cel incercuit 😂😂😂😂 2 Link spre comentariu
Yellowstone Reputație: 6868 Postat Mai 28 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Mai 28 7 minutes ago, reptilozaurusrex said: Nu cred ca mi-ai citit recenziile, nici eu nu le fac asa scurte. In unele cazuri va ia mai mult sa scrieti recenzia decat ati stat la fata 😂😂😂 1 Link spre comentariu
D4nSt3F4N92 Reputație: 1674 Postat Mai 28 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Partajează Postat Mai 28 @Yellowstone asta imi da google Totuși, marinarii sunt cei care au găsit o utilitate majoră pentru acest moț. Aceștia purtau adesea fes pentru a simți mai bine dacă se află vreun obiect deasupra capului de care trebuie să se ferească sau pentru a atenua durerile produse de diferite lovituri, mai ales atunci când mările erau agitate<<🤣Wtf?😂🤣 Daca nu cumva era vorba despre ala de la prezervativ😂😅 caciulitza+motz😁 1 Link spre comentariu
reptilozaurusrex Reputație: 6472 Postat Mai 28 Partajează Postat Mai 28 Acum 2 minute, Yellowstone a spus: In unele cazuri va ia mai mult sa scrieti recenzia decat ati stat la fata 😂😂😂 Da, sa stii. 😅 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum