D4nSt3F4N92 Reputație: 1717 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Postat Iunie 2 Acum 7 minute, Criticul a spus: Când poți 😅😂 nam timp 🤷♂️....<time is 🤑> Chiar acum, Larisaaa111 a spus: Daa o lesă de metal îmi trebuie ceva strong 😅 😅🤣😂 ....daia cu tepii la zgarda 🤣😂😅
Membru Premium Criticul Reputație: 4874 Postat Iunie 2 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 2 minute, Larisaaa111 a spus: nu aș crede… Eu sunt sigur, am verificat în decursul timpului. Și azi mi-am făcut o "prietenă" în urma unei recenzii postate dar și un "amic" dintre recenzori când i-am spus că exagerează ca să nu supere. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
natoporus Reputație: 5011 Postat Iunie 2 Oras:* Oras:* Postat Iunie 2 @Criticul, dvs ce pictograma ati alege sa va reprezinte in titlul topicului? 2
Larisaaa111 Reputație: 3626 Postat Iunie 2 Telefon: 0792478119 Disponibila Telefon: 0792478119 Disponibila Postat Iunie 2 Chiar acum, Criticul a spus: Eu sunt sigur, am verificat în decursul timpului. Și azi mi-am făcut o "prietenă" în urma unei recenzii postate dar și un "amic" dintre recenzori când i-am spus că exagerează ca să nu supere. Te iubește femeileeee, nota maximă este 6 cumva? 😅 1
Membru Premium Criticul Reputație: 4874 Postat Iunie 2 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 1 minut, D4nSt3F4N92 a spus: 😅😂 nam timp 🤷♂️....<time is 🤑>. Ție îți voi dona mai multe semne de punctuație dar și o carte despre sintaxa frazei și altă despre coerența în exprimarea ideilor. Ai scuză doar dacă nu ești român și ai învățat-o doar ascultând vorbind pe alții. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 4874 Postat Iunie 2 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 2 minute, natoporus a spus: @Criticul, dvs ce pictograma ati alege sa va reprezinte in titlul topicului? @AlexaNdra1q nu a pus-o dar m-a definit ca Grinch... Ca fizic, nu văd vreun hipopotam sau rinocer. 2 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 4874 Postat Iunie 2 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 1 minut, Larisaaa111 a spus: Te iubește femeileeee, nota maximă este 6 cumva? 😅 Notele sunt de la 0 la 10, cu 6 poți lua și Bacalaureatul. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
natoporus Reputație: 5011 Postat Iunie 2 Oras:* Oras:* Postat Iunie 2 1 minute ago, Criticul said: @AlexaNdra1q nu a pus-o dar m-a definit ca Grinch... Ca fizic, nu văd vreun hipopotam sau rinocer. Este deja un rinocer pe lista, dar mi se pare ca e luat. 1
D4nSt3F4N92 Reputație: 1717 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Postat Iunie 2 Acum 3 minute, Criticul a spus: ascultând vorbind pe alții. 😅🤣😂 am inregistrat ..si seara imi puneam in casti ca sa invat Acum 4 minute, Criticul a spus: rinocer E luat 😁💪😎 altuu....
Larisaaa111 Reputație: 3626 Postat Iunie 2 Telefon: 0792478119 Disponibila Telefon: 0792478119 Disponibila Postat Iunie 2 Acum 3 minute, Criticul a spus: Notele sunt de la 0 la 10, cu 6 poți lua și Bacalaureatul. Altfel te bucuri la un 9.50-10 😅 2
Membru Premium MisterX Reputație: 25333 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 13 minute, Criticul a spus: @AlexaNdra1q nu a pus-o dar m-a definit ca Grinch... Ca fizic, nu văd vreun hipopotam sau rinocer. Ce zici de asta ⚰️? 🤭 @AlexaNdra1q...da cine-i "sarpili" 🐍? Si-a facut "maciuca" cont? 🤨 3 4 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
D4nSt3F4N92 Reputație: 1717 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Postat Iunie 2 Acum 11 minute, Criticul a spus: Notele sunt de la 0 la 10, cu 6 poți lua și Bacalaureatul Eu nici nu mam mai prezentat la BAC ca stiam ca tot sofer de Tir ma fac😂🤣🤣😅😈💥🚛 2
reptilozaurusrex Reputație: 6754 Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Acum 4 ore, varzarosie a spus: Băi reptilozaurusrex-ule chiar nu zici nimic de biletul meu ? Mi-ai dat minusuri la toate postările mele, frustratule. Ești labil psihic. Uite-te la știrile pro TV diseară să vezi biletul. Nu ma intereseaza biletele tale. Nici macar nu cred ca e al tau. Ti-am mai dat niste minusuri ca tot ziceai ca ti-am dat la toate postarile. Mai am pana ajung la zi. Asa ca idee, ti-am dat minus pentru offtopic pe topicuri oficiale, unde teoretic se fac doar recenzii, nu ca am ceva personal cu tine. Astept scuze daca vrei sa le retrag. Daca nu, voi continua sa te minusez pana ma plictisesc. 😉 2
Membru Premium Criticul Reputație: 4874 Postat Iunie 2 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 8 minute, Larisaaa111 a spus: Altfel te bucuri la un 9.50-10 😅 Dar și cât ai de muncit pentru el, nu? 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 4874 Postat Iunie 2 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 12 minute, natoporus a spus: Este deja un rinocer pe lista, dar mi se pare ca e luat. Atunci șobolan sau gândac de bucătărie căci cam asta e reacția ce o stârnesc multora când îmi simt prezența. 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Membru Premium Criticul Reputație: 4874 Postat Iunie 2 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 2 minute, D4nSt3F4N92 a spus: Eu nici nu mam mai prezentat la BAC ca stiam ca tot sofer de Tir ma fac😂🤣🤣😅😈💥🚛 Nu comentez activitatea, nici o muncă nu e josnică, doar că te altoiesc ca să fii mai atent în exprimarea ideilor, măcar la modul inteligibil. Nu-ți doresc dar te poate ajuta inclusiv în relația cu Poliția Rutieră, examenele pentru atestate sau, mult mai grav, în fața unui judecător când contești un PV. Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
D4nSt3F4N92 Reputație: 1717 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Postat Iunie 2 Acum 3 minute, MisterX a spus: sarpili" 🐍? @goodboy11 este sarpalauu😅 ....(goodsnake😋) Acum 2 minute, Criticul a spus: reacția ce o stârnesc multora când îmi simt prezența 😅😅 neam obisnuit deja cu tne 😜👍 2
Membru Premium MisterX Reputație: 25333 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 3 minute, reptilozaurusrex a spus: Nu ma intereseaza biletele tale. Nici macar nu cred ca e al tau. Ti-am mai dat niste minusuri ca tot ziceai ca ti-am dat la toate postarile. Mai am pana ajung la zi. Asa ca idee, ti-am dat minus pentru offtopic pe topicuri oficiale, unde teoretic se fac doar recenzii, nu ca am ceva personal cu tine. Astept scuze daca vrei sa le retrag. Daca nu, voi continua sa te minusez pana ma plictisesc. 😉 Vrei sa-ti ceara scuze ca troleaza pe topicele fetelor? 😂 3 2 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
reptilozaurusrex Reputație: 6754 Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Acum 1 minut, Criticul a spus: Nu comentez activitatea, nici o muncă nu e josnică, doar că te altoiesc ca să fii mai atent în exprimarea ideilor, măcar la modul inteligibil. Nu-ți doresc dar te poate ajuta inclusiv în relația cu Poliția Rutieră, examenele pentru atestate sau, mult mai grav, în fața unui judecător când contești un PV. Criticule, cred ca ti s-ar fi potrivit o cariera in invatamant, prea iti place sa-i corectezi pe altii. Zic si eu, nu dau cu paru'. 😄
D4nSt3F4N92 Reputație: 1717 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Postat Iunie 2 Acum 5 minute, Criticul a spus: Nu comentez activitatea, nici o muncă nu e josnică, doar că te altoiesc ca să fii mai atent în exprimarea ideilor, măcar la modul inteligibil. Nu-ți doresc dar te poate ajuta inclusiv în relația cu Poliția Rutieră, examenele pentru atestate sau, mult mai grav, în fața unui judecător când contești un PV. 👍👍👍 thx 😁>>>>>(am Cpi marfa 😋 )
Membru Premium MisterX Reputație: 25333 Postat Iunie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 3 minute, D4nSt3F4N92 a spus: @goodboy11 este sarpalauu😅 ....(goodsnake😋) Aha...deci de acolo vine numele de "goodboy" 😁 5 Trateaza-ma ca o curva cand iti dau limbi si iubeste-ma cand ne futem pentru ca asa te voi trata si eu!
reptilozaurusrex Reputație: 6754 Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Acum 1 minut, MisterX a spus: Vrei sa-ti ceara scuze ca troleaza pe topicele fetelor? 😂 Scuze pt ca m-a jignit. Putea sa vorbeasca civilizat si i le scoteam ca nu ma durea mana. Nu il vad bine daca continua sa trolleze pe topicele fetelor si sa jigneasca lumea. 1
reptilozaurusrex Reputație: 6754 Postat Iunie 2 Postat Iunie 2 Acum 2 minute, D4nSt3F4N92 a spus: 👍👍👍 thx 😁>>>>>(am Cpi marfa 😋 ) Atestat?
D4nSt3F4N92 Reputație: 1717 Postat Iunie 2 Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Oras:Bucharest/Ploesty/Pitesty/Brasov Postat Iunie 2 Acum 2 minute, MisterX a spus: Aha...deci de acolo vine numele de "goodboy" 😁 🤣😂 cred ca da Acum 2 minute, reptilozaurusrex a spus: Atestat? Da 😁 .pai fara el si cardu tahograf nam voie sa conduc camioane😋
Membru Premium Criticul Reputație: 4874 Postat Iunie 2 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Iunie 2 Acum 8 minute, reptilozaurusrex a spus: Criticule, cred ca ti s-ar fi potrivit o cariera in invatamant, prea iti place sa-i corectezi pe altii. Zic si eu, nu dau cu paru'. 😄 Adică să fie plină țara de elevi ce termină clasele primare după majorat?!? 😛 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum