Daniro1985 Reputație: 1308 Postat 3 ore în urmă Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, tsexterone a spus: 😊😄 Hei, bună dimineața tuturor ☕️😊😄 Astăzi m-am trezit și am hotărât să fac o schimbare, așa dar țin cana de cafea cu cealaltă mână! 😄😄😄 Se pare că weekendul acesta o să dureze ceva mai mult 😄 Zi frumoasă și weekend minunat cu multe dorințe împlinite și bucurii, distracție și voie bună!🍾🥂💥🥳 Neata. Eu am fost sa cumpăr vreo 7 cadouri la nepoții apropiați și acum ma duc sa le împart unde am copilărit 😁 Clar o sa fie un weekend lung
Criticul Reputație: 4833 Postat 3 ore în urmă Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Postat 3 ore în urmă M-am uitat pe geam... Înțeleg de ce urșii hibernează...😛
Daniro1985 Reputație: 1308 Postat 3 ore în urmă Postat 3 ore în urmă Acum 6 minute, Criticul a spus: M-am uitat pe geam... Înțeleg de ce urșii hibernează...😛 Ahahaha da. Și se anunță ploaie, șanse mari toată ziua
tsexterone Reputație: 624 Postat 2 ore în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 2 ore în urmă Acum 13 minute, Daniro1985 a spus: Neata. Eu am fost sa cumpăr vreo 7 cadouri la nepoții apropiați și acum ma duc sa le împart unde am copilărit 😁 Clar o sa fie un weekend lung Daa, foarte frumos din partea ta, respect 🫡! Și eu cu gașca noastră de prieteni, facem chetă și donăm la bătrâni și familii nevoiașe din satele apropiate, anul trecut am luat și o mașină cu lemne pentru o bătrânică care avea grijă de nepoata ei, părinții fiind plecați pe afară dar nu le mergea bine! Zicem că așa e bine, să fim mai buni măcar de sărbători, să fim noi cu sufletul împăcat că am ajutat!🫡!
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum