reptilozaurusrex Reputație: 6697 Postat 5 ore în urmă Postat 5 ore în urmă Acum 2 ore, Scorpions70 a spus: Conform unui studiu recent realizat de cercetătorii britanici, lucrul cel mai ținut în mână este telefonul. Pwla a trecut pe locul 2 ...🤭 La barbati poate. La femei tot pula e campioana.
Scorpions70 Reputație: 225 Postat 5 ore în urmă Oras:Capitala Oras:Capitala Postat 5 ore în urmă Acum 8 minute, reptilozaurusrex a spus: La barbati poate. La femei tot pula e campioana. Să înțeleg că îți este frica sa pui mana pe ea....🤭😂 1
reptilozaurusrex Reputație: 6697 Postat 5 ore în urmă Postat 5 ore în urmă Acum 3 minute, Scorpions70 a spus: Să înțeleg că îți este frica sa pui mana pe ea....🤭😂 Poate ma musca de mana, mai stii? 😅
Daniro1985 Reputație: 1316 Postat 4 ore în urmă Postat 4 ore în urmă Neața veselie! Am dormit dus, eram obosit. Astăzi nu știu ce sa fac. Nu am planuri ca ieri. Trebuie sa găsesc 😁
reptilozaurusrex Reputație: 6697 Postat 4 ore în urmă Postat 4 ore în urmă Chiar acum, Daniro1985 a spus: Neața veselie! Am dormit dus, eram obosit. Astăzi nu știu ce sa fac. Nu am planuri ca ieri. Trebuie sa găsesc 😁 Du-te cu capra.🐐😅
Scorpions70 Reputație: 225 Postat 4 ore în urmă Oras:Capitala Oras:Capitala Postat 4 ore în urmă Acum 14 minute, reptilozaurusrex a spus: Poate ma musca de mana, mai stii? 😅 🤭😂Am înțeles....la tine se numește "anaconda".😉 1
Daniro1985 Reputație: 1316 Postat 4 ore în urmă Postat 4 ore în urmă Acum 13 minute, reptilozaurusrex a spus: Du-te cu capra.🐐😅 Ma duc sa pun una capra. Da, buna idee 😁😂 1
reptilozaurusrex Reputație: 6697 Postat 4 ore în urmă Postat 4 ore în urmă Acum 8 ore, clubbing a spus: Usyk vs Fury ce ziceti? L-a spart Usyk. 😀
tsexterone Reputație: 628 Postat 4 ore în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 4 ore în urmă 😊 Bună dimineața, bună dimineața tuturor ☕️😊😄 Planuri făcute, fonduri suficiente, ultimele retușuri rezolvate, totul este bine, ne-am antrenat puțin aseară 😉😄! Zi frumoasă cu momente minunate și multe dorințe împlinite să aveți 😊😄🫡 !!! 1
clubbing Reputație: 976 Postat 1 oră în urmă Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat 1 oră în urmă Acum 2 ore, reptilozaurusrex a spus: L-a spart Usyk. 😀 Ma asteptam, prea rapid pt fury..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum