tsexterone Reputație: 736 Postat 2 ore în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 2 ore în urmă 😂 O blondă către medic: - Este adevărat că aspirina are efect anticoncepțional? - Da, dacă o ții strâns între genunchi! 🤣🤣🤣🤣🤣
tsexterone Reputație: 736 Postat 2 ore în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 2 ore în urmă Acum 5 minute, Daniro1985 a spus: Săptămâna viitoare fac iahnie de fasole. Se știe 😁👌 Eu am un fel de pilaf cu pui 😁 Buuun, dacă e pui de la țară e super 😋
Daniro1985 Reputație: 1444 Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă Acum 1 minut, tsexterone a spus: Buuun, dacă e pui de la țară e super 😋 Nu e de la țară 😒... Dar merge și asa. Ia sa ma duc sa pun o porție. Anul trecut am tot primit carne de la țară. Intr-adevar e altceva.. Alt gust
Daniro1985 Reputație: 1444 Postat 2 ore în urmă Postat 2 ore în urmă @tsexterone Gata am și mâncat. Eu fac sex cum și mănânc. Cu pofta și termin repede primul fel, maxim 10 minute 😂
tsexterone Reputație: 736 Postat 1 oră în urmă Oras:Pitești Oras:Pitești Postat 1 oră în urmă Acum 25 minute, Daniro1985 a spus: @tsexterone Gata am și mâncat. Eu fac sex cum și mănânc. Cu pofta și termin repede primul fel, maxim 10 minute 😂 😄 Să îți fie de bine! Mâncarea și păsărica trebuie gustată pe îndelete, mestecată bine, savurată, să îi simți gustul și aroma … 😋😉😄 😂😂😂
natoporus Reputație: 5034 Postat 52 minute în urmă Oras:* Oras:* Postat 52 minute în urmă 50 minutes ago, tsexterone said: 😄 Să îți fie de bine! Mâncarea și păsărica trebuie gustată pe îndelete, mestecată bine, savurată, să îi simți gustul și aroma … 😋😉😄 😂😂😂 Adica sexul e arta de a gati iar gatitul e arta de a face sex?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum