Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat Luni la 19:57 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Luni la 19:57 Chiar acum, deea97 a spus: Am zis mai sus a fost o data apoi am schimbat lista ca nu mi-a plăcut:)) N-ai găsit persoana potrivită... Știu eu un fan al acestui serviciu cu care să incerci 😇 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
deea97 Reputație: 729 Postat Luni la 19:58 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 19:58 Chiar acum, Criticul a spus: N-ai găsit persoana potrivită... Știu eu un fan al acestui serviciu cu care să incerci 😇 Nu mai vreau deloc :))
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat Luni la 19:58 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Luni la 19:58 Chiar acum, deea97 a spus: Nu mai vreau deloc :)) Așa a spus și virgina după prima dată... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
bancheru24 Reputație: 2791 Postat Luni la 19:59 Postat Luni la 19:59 Acum 2 minute, deea97 a spus: Am zis mai sus a fost o data apoi am schimbat lista ca nu mi-a plăcut:)) Nu ai intalnit pe cine trebuie ... 😉😏 1
natoporus Reputație: 5125 Postat Luni la 19:59 Oras:* Oras:* Postat Luni la 19:59 14 minutes ago, deea97 said: Nu practic anal! De funduletul meu nu se atinge nimeni 🤭 Dar o poza cu funduletul se poate? Asa, pentru evaluare. 1
Scorpions70 Reputație: 1644 Postat Luni la 19:59 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Luni la 19:59 Acum 5 minute, LUMIAR a spus: Pufoseniile au farmecul lor. Au acel ceva “special”, ceva care nu poate fi oferit de nici o “scandura”…🤣 Mare adevăr ai grăit....sfetnicule! Femeia fara forme (fara puf) este ca muzica fara lăutari...😉 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Luni la 20:00 Postat Luni la 20:00 8 minutes ago, Criticul said: Gata pe azi, am de făcut 450 de kilometri pentru o întâlnire... 😛 Să .... tu? Pe bune ? Dus-intors sau numa dus?
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat Luni la 20:00 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Luni la 20:00 Ați văzut că @AlexaNdra1q a dispărut de minute bune?!? Acuși vine cu relatarea primului CIM... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
deea97 Reputație: 729 Postat Luni la 20:00 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 20:00 Chiar acum, natoporus a spus: Dar o poza cu funduletul se poate? Asa, pentru evaluare. Ia cauta la mine ca am :)) dacă vrei sa facem preselecti ;)) 1
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat Luni la 20:01 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Luni la 20:01 Acum 1 minut, guiness a spus: Să .... tu? Pe bune ? Dus-intors sau numa dus? Doar un drum... Și sunt fete ce pot confirma asta, chiar pe acest topic... În fapt și pe @sweetkati și pe @AlexaNdra1q le-am cunoscut în urma unor sexcursii... Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
natoporus Reputație: 5125 Postat Luni la 20:01 Oras:* Oras:* Postat Luni la 20:01 Just now, deea97 said: Ia cauta la mine ca am :)) dacă vrei sa facem preselecti ;)) Nt, nu eu evaluez. 1
deea97 Reputație: 729 Postat Luni la 20:01 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 20:01 Acum 1 minut, guiness a spus: Să .... tu? Pe bune ? Dus-intors sau numa dus? Bunaaaa
tsexterone Reputație: 1022 Postat Luni la 20:02 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Luni la 20:02 Acum 5 minute, deea97 a spus: Daaaaa normal dar nu sunt asa pufoasa am 58 de kg la 1.70 😄 De ce sunt eu așa mai plinuță? Pentru că dacă aș fi mai slăbuță, nu ar încape în mine toate calitățile bune pe care le am! 😉😄 1
deea97 Reputație: 729 Postat Luni la 20:02 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 20:02 Chiar acum, natoporus a spus: Nt, nu eu evaluez. Maaaa hotule tu vrei sa ma bagi la vreun casting ceva nu?
natoporus Reputație: 5125 Postat Luni la 20:04 Oras:* Oras:* Postat Luni la 20:04 1 minute ago, deea97 said: Maaaa hotule tu vrei sa ma bagi la vreun casting ceva nu? Nu, ma gandeam ca poate Criticul ar dori sa examineze mai aprofundat chestiunea. 1
Scorpions70 Reputație: 1644 Postat Luni la 20:04 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Luni la 20:04 Acum 4 minute, natoporus a spus: Dar o poza cu funduletul se poate? Asa, pentru evaluare. Ești și tu un "critic de artă" și vrei să ANALizezi in de aproape FUNdalul culorilor,nu?!🤭 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Luni la 20:05 Postat Luni la 20:05 2 minutes ago, deea97 said: Bunaaaa Bunăă Deea! 1 minute ago, Criticul said: Doar un drum... Împrumută elicopterul prezidențial. Cred că îl închiriază ieftin acum, dat fiind faptul că nu mai avem președinte...
deea97 Reputație: 729 Postat Luni la 20:05 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 20:05 Chiar acum, natoporus a spus: Nu, ma gandeam ca poate Criticul ar dori sa examineze mai aprofundat chestiunea. Îl bagi pe el acuma? 🤭
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat Luni la 20:05 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Luni la 20:05 Acum 2 minute, deea97 a spus: Maaaa hotule tu vrei sa ma bagi la vreun casting ceva nu? Mă ajută de pe margine... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
deea97 Reputație: 729 Postat Luni la 20:05 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 20:05 Chiar acum, guiness a spus: Bunăă Deea! Împrumută elicopterul prezidențial. Cred că îl închiriază ieftin acum, dat fiind faptul că nu mai avem președinte... 😘🥰 ce faceti domnul?
Membru Premium Criticul Reputație: 5432 Postat Luni la 20:06 Oras:Nicăieri Oras:Nicăieri Membru Premium Postat Luni la 20:06 Chiar acum, deea97 a spus: Îl bagi pe el acuma? 🤭 Mă descurc să o bag și singur... 😛 1 Condiția principală când mergi la fete e discreția de ambele părți, când te expui așteaptă-te să se afle ce faci, indiferent de care parte a pulii te afli. "Sex: the pleasure is momentary, the position ridiculous, and the expense damnable." Philip Stanhope, 4th Earl of Chesterfield
natoporus Reputație: 5125 Postat Luni la 20:06 Oras:* Oras:* Postat Luni la 20:06 1 minute ago, Scorpions70 said: Ești și tu un "critic de artă" și vrei să ANALizezi in de aproape FUNdalul culorilor,nu?!🤭 Eu nu ma pricep sa critic.
tsexterone Reputație: 1022 Postat Luni la 20:06 Oras:Pitești Oras:Pitești Postat Luni la 20:06 Chiar acum, deea97 a spus: Îl bagi pe el acuma? 🤭 Fuge de răspundere! 😂😂😂 1
deea97 Reputație: 729 Postat Luni la 20:07 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 20:07 Chiar acum, tsexterone a spus: Fuge de răspundere! 😂😂😂 E timid și el
deea97 Reputație: 729 Postat Luni la 20:07 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Luni la 20:07 Acum 1 minut, Criticul a spus: Mă descurc să o bag și singur... 😛 Cu o mana sau cu 2?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum