Sari la conținut

Reby 0749681662

Reby1

Postări Recomandate

Postat

Bunaaa mă găsiți disponibilă începând cu ora 12:30 până la 18:00 și de la 21:30 la 00:30 intervale disponibile 😘pupici cu sclipici 🥰

Locatia :Q rezidence 😘💚

Postat

Bună dragilor locuri disponibile începând cu ora 14:30 până la 01:00 

❤️

Locația:Q rezidence ❤️

Postat

Bună dimineața disponibilă începând cu ora 12:00 până la 00:00astăzi 💦vă aștept cu programări pupici 😘 

Locația:Q rezidence 🤗❤️

Postat

Bunaaa dragilor eu sunt la birou mă găsiți disponibilă pentru programări ❤️

Pupici 😘 

să aveți o zi liniștită ❤️

Postat

Bunaaa dragilor eu sunt la birou mă găsiți disponibilă pentru programări începând cu ora 11:00 până la 16:00 astăzi  ❤️

Pupici 😘 

să aveți o zi liniștită ❤️

• Oras:Piatra Neamț
Postat

Cam neserioasa din păcate. Dar mai.bine ca nu am ajuns . Ma pus pe drumuri un pic

Fara sa mai dea explicatie.. ca are prob în fine.. alti stiu mai.bine. care au vizitat. 

Postat

Bună dragilor mă găsiți disponibilă pentru programări până la 00:00 

😘
Locație:Q rezidence 😘

Pupici 🥰

Postat
La 24.12.2024 la 17:23, fete12345 a spus:

Cam neserioasa din păcate. Dar mai.bine ca nu am ajuns . Ma pus pe drumuri un pic

Fara sa mai dea explicatie.. ca are prob în fine.. alti stiu mai.bine. care au vizitat. 

Dacă eram atât de neserioasă cred ca din atâtea persoane care au fost la mine mai erau care își puteau scrie aici dezamăgirea ! Dar nu te ai trezit tu care nici măcar nu erai hotărât cat cum vei sta ,erai nehotărât dacă să vii sau nu 1 la mana 2 a intervenit o problemă personală și ți am scris ca nu mai pot !Nu ai fost singurul care mi a scris în aceea seară dar nu s a mai trezit nimeni sa scrie ca sunt neserioasă !Toti mai avem probleme cum eu va pot înțelege aștept și eu asta la rândul meu  să fiu înțeleasă !cum și eu mereu i am înțeles pe alții care poate mă anulau în ultimul moment ,sau care își făceau programări doar ca să mă țină încurcată și etc !! 

• Like 1
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat
22 minutes ago, Reby1 said:

Dacă eram atât de neserioasă cred ca din atâtea persoane care au fost la mine mai erau care își puteau scrie aici dezamăgirea ! Dar nu te ai trezit tu care nici măcar nu erai hotărât cat cum vei sta ,erai nehotărât dacă să vii sau nu 1 la mana 2 a intervenit o problemă personală și ți am scris ca nu mai pot !Nu ai fost singurul care mi a scris în aceea seară dar nu s a mai trezit nimeni sa scrie ca sunt neserioasă !Toti mai avem probleme cum eu va pot înțelege aștept și eu asta la rândul meu  să fiu înțeleasă !cum și eu mereu i am înțeles pe alții care poate mă anulau în ultimul moment ,sau care își făceau programări doar ca să mă țină încurcată și etc !! 

Nu iti bate capul cu el. E un ciudat din Piatra Neamt daca imi aduc aminte bine. A comentat destul pe topicul lui Anais, de asta il stiu.

• Mersi 1
Postat
Acum 12 ore, lucianpbt a spus:

Nu iti bate capul cu el. E un ciudat din Piatra Neamt daca imi aduc aminte bine. A comentat destul pe topicul lui Anais, de asta il stiu.

Stai calm boss. Nici măcar nu ști  cu cine vorbești.  Fiecare are dreptul sa își spună părerea.  Dacă e rău spun. Dacă e bine spun. Atat.

• Like 1
Postat
La 26.12.2024 la 17:02, Reby1 a spus:

Voi mai fi în oraș până pe data de 30.12.2024  incluziv,😘
Pupici 😘 IMG_5028.jpeg.89ff97e8dbcc25c25e4b5888db61582a.jpeg😘

Bună dragilor sunt disponibilă începând cu ora 11:30 până la 00:00 ❤️

Locație :Q rezidence  

Postat

Bunaaa dimineața dragilor sunt disponibilă începând cu ora 11:30 până la 00:00 ❣️

Locația:Q rezidence 🩶

pupici 😘 ❣️

Postat

Ultima ziiiii !!!!Bunaaa dragilor începând cu ora 11:30 până la 17:00mă găsiți disponibilă pentru programări ❣️

Locația :Q rezidence ❣️

Sa aveți o zi frumoasa 

Postat

Mulțumesc dragilor pentru vizite !🥳🤩Sa aveți un an nou fericit 🥳🥂

Va pup si vă îmbrățișez cu drag ❣️

Sa ne revedem cu bine ❣️

IMG_5077.jpeg

• Inimioara 1
  • Oras:iasi
  • Disponibila
  • Oras:iasi
  • Disponibila
Postat
La 29.12.2024 la 20:26, Reby1 a spus:

Mulțumesc dragilor pentru vizite !🥳🤩Sa aveți un an nou fericit 🥳🥂

Va pup si vă îmbrățișez cu drag ❣️

Sa ne revedem cu bine ❣️

IMG_5077.jpeg

Un nou an fericit si tie!!!!😘😍😘

• Like 1

Postat
Acum 1 oră, st3fan1981 a spus:

Un nou an fericit si tie!!!!😘😍😘

Mulțumesc asemenea ❣️🥂

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...