Issabela Reputație: 48 Postat Aprilie 24 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 24 Acum 35 minute, consult a spus: Hola, azi am trecut pe la Isabela, Cluj. Ce sa zic, fizic este inalta, frumoasa si amabila si fara fite. GFE nota 10 Oral NP nota 10 Actiune pe gustul meu, schimbat 3 pozitii cu finalizare in balonas. Recomand! Mersi frumos , te mai astept 😘😘🩵💋
Issabela Reputație: 48 Postat Aprilie 25 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 25 🩵Disponibila 🩵Zi frumoasa si linistita sa aveti 😘☀️💋🥰🩵
Issabela Reputație: 48 Postat Aprilie 26 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 26 🩵Hei scumpilor ,disponibila 🩵Ultimele 2 zile 🩵😊☀️📲🥳
Cucutare Reputație: 19 Postat Aprilie 26 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Aprilie 26 Salutare! După câteva zile de stat pe gânduri am ales să o vizitez pe această domnișoară. Pot spune ca a fost cea mai bună interacțiune sexuala pe care am avut-o. Contact ușor și rapid pe whatsapp, răspuns aprope la minut. -10 Ajuns la locație, ușor de găsit, mai greu cu locurile de parcare, dar găsești în zonă dacă ajungi un pic mai repede. Locația micuță, drăguță, o canapea extensibila, dar pe mine nu m-a deranjat. -8/9 Aspect-9.5 M-a așteptat într-un body negru prin care i se vedeau sânii, foarte sexy, din nou am apreciat faptul ca s-a străduit totuși să fie plăcută la prima impresie. E o fată destul de înaltă, frumoasă și cu un corp foarte frumos și bine proporționat, pozele de pe forum o dezavantajează aș zice eu. Comunicare-10 M-a poftit la masă să discutăm cum doresc să se desfășoare acțiunea și m-a servit cu un pahar de apă GFE-10 Mai apoi a început acțiunea unde am avut parte de o grămadă de FK, si cu mâna l-a trezit pe junior și l-a pregătit de acțiune. Am încercat ON, 69, NP. ON- făcut lent, la cererea mea, cu mișcări din limba, o tehnică pe care nu am mai întâlnit-o, nu s-a grăbit să pune prezervativul și am apreciat foarte tare. -10 NP- a pus căciulița, lubrifiere naturală dar și cu lubrifiant, pentru plăcerea mea și a ei. Am avut parte de LOT , reverse LOT, doggy și misionar. A fost super din punctul meu de vedere. -10 Din păcate nu am reușit să finalizez, dar am apreciat încercările ei de a mă face să termin, s-a străduit foarte mult dar dacă nu a fost să fie, aia e, poate data viitoare. Am încetat încercările să finalizez la cererea mea, nu voiam să o încurc cu programările următoare. Per total, din punctul meu de vedere fata e de revizitat ori de câte ori poți. DTD-30 minute 150 de lei înmânați la început Una dintre cele mai bune experiențe pe care le-am avut cu fetele din domeniu, dacă nu chiar cea mai bună. Depinde foarte mult de cum te comporți cu ea, dacă te comporți frumos cu ea, întâlnirea va fi una bună, 100% garantat. Iti mulțumesc foarte mult pentru întâlnire, sper să ne mai vedem la următoare ta vizită în Cluj. ”Ai un caracter foarte frumos”-sper să știi cine sunt:))) 2
Issabela Reputație: 48 Postat Aprilie 26 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 26 Acum 2 ore, Cucutare a spus: Salutare! După câteva zile de stat pe gânduri am ales să o vizitez pe această domnișoară. Pot spune ca a fost cea mai bună interacțiune sexuala pe care am avut-o. Contact ușor și rapid pe whatsapp, răspuns aprope la minut. -10 Ajuns la locație, ușor de găsit, mai greu cu locurile de parcare, dar găsești în zonă dacă ajungi un pic mai repede. Locația micuță, drăguță, o canapea extensibila, dar pe mine nu m-a deranjat. -8/9 Aspect-9.5 M-a așteptat într-un body negru prin care i se vedeau sânii, foarte sexy, din nou am apreciat faptul ca s-a străduit totuși să fie plăcută la prima impresie. E o fată destul de înaltă, frumoasă și cu un corp foarte frumos și bine proporționat, pozele de pe forum o dezavantajează aș zice eu. Comunicare-10 M-a poftit la masă să discutăm cum doresc să se desfășoare acțiunea și m-a servit cu un pahar de apă GFE-10 Mai apoi a început acțiunea unde am avut parte de o grămadă de FK, si cu mâna l-a trezit pe junior și l-a pregătit de acțiune. Am încercat ON, 69, NP. ON- făcut lent, la cererea mea, cu mișcări din limba, o tehnică pe care nu am mai întâlnit-o, nu s-a grăbit să pune prezervativul și am apreciat foarte tare. -10 NP- a pus căciulița, lubrifiere naturală dar și cu lubrifiant, pentru plăcerea mea și a ei. Am avut parte de LOT , reverse LOT, doggy și misionar. A fost super din punctul meu de vedere. -10 Din păcate nu am reușit să finalizez, dar am apreciat încercările ei de a mă face să termin, s-a străduit foarte mult dar dacă nu a fost să fie, aia e, poate data viitoare. Am încetat încercările să finalizez la cererea mea, nu voiam să o încurc cu programările următoare. Per total, din punctul meu de vedere fata e de revizitat ori de câte ori poți. DTD-30 minute 150 de lei înmânați la început Una dintre cele mai bune experiențe pe care le-am avut cu fetele din domeniu, dacă nu chiar cea mai bună. Depinde foarte mult de cum te comporți cu ea, dacă te comporți frumos cu ea, întâlnirea va fi una bună, 100% garantat. Iti mulțumesc foarte mult pentru întâlnire, sper să ne mai vedem la următoare ta vizită în Cluj. ”Ai un caracter foarte frumos”-sper să știi cine sunt:))) Buna , mersi frumos pentru cuvintele frumoase , si recenzia lasata , da da stiu cine esti , te astept oricand vrei cu drag 😊💋🥰😘🥳
Issabela Reputație: 48 Postat Aprilie 27 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 27 🩵 Disponibila , ultima zi la voi 🩵🥳☀️😊🥰❤️ 1
Issabela Reputație: 48 Postat Aprilie 28 Oras:Cluj Oras:Cluj Autor Postat Aprilie 28 ❌INDISPONIBILA❌❌❌❌
Cucutare Reputație: 19 Postat Iulie 21 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 21 Salutare! Mai știe cineva de ea? Am văzut ca nu a mai fost activă pe forum din 30 aprilie. Mai activează pe undeva? Mersi!
sundisk79 Reputație: 50 Postat Iulie 23 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 23 On 7/21/2024 at 12:21 PM, Cucutare said: Salutare! Mai știe cineva de ea? Am văzut ca nu a mai fost activă pe forum din 30 aprilie. Mai activează pe undeva? Mersi! Sa speram ca nu!!
Cucutare Reputație: 19 Postat Iulie 24 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Iulie 24 Acum 22 ore, sundisk79 a spus: Sa speram ca nu!! Pot sa te întreb și de ce? Eu unul m-am simțit foarte bine cu ea. a deranjat pe cineva sau s-a întâmplat ceva? Vad ca ești mai în temă decât mine:)))
consult Reputație: 11 Postat Noiembrie 11 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 11 e aceeasi issabela???
Cucutare Reputație: 19 Postat Noiembrie 11 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Noiembrie 11 Acum 3 ore, consult a spus: e aceeasi issabela??? Nu e ea colegu’ Cred ca s-a retras sau ceva….
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum