lukerrr1 Reputație: 3 Postat Martie 17 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 17 Buna! Fosta ta colega ta mai ofera si ea servicii de masaj? Tu ramai doar la dominare ?
PatriciDeeDe Reputație: 101 Postat Martie 20 Telefon: 0741784548 Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta Disponibila Telefon: 0741784548 Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta Disponibila Autor Postat Martie 20 Descriere: Bună! Mă numesc Patricia, am 28 de ani, sunt stăpână dominatoare și îmi place ceea ce fac. Sunt o fire jovială, carismatică, perversă și bine intenționată. Sunt înaltă, senzuală și directă. Îmi place să transform trupul unui bărbat într-o jucarie sexuala. Pun reguli și limite. Îmi place să fie o fuziune între role-play-ul Stăpână>submisiv, comunicarea, respectul, igiena și o imaginație bogată în ceea ce privesc sesiunile de dominare. Listă preturi: dominare soft: 500 lei (~1h, 1h10min) dominare + 1 fetish special: 600 lei (ex: stinky socks/underwear) dominare medium/hard asistent: 700 lei • Sesiunile ce durează mai mult de 1h, fac reducere. Prefer sesiunile mai lungi, unde mă pot destinde mai complex cu clientul. Listă practici aplicate: Soft: ☆ costumații (de tip: dresuri, curele) ☆ tease& denial ☆orgasm play ☆ nipple play ☆ female veneration (atingerea/adorarea picioarelor, fundului) ☆ diverse role-plays in funcție de fetish-ul tău ☆facesitting (lenjerie intima deasupra), spitting, slapping Medium: ☆ umilire verbala (vorbit vulgar) ☆bondage ☆ruined orgasm ☆jerk off instructions ☆animal play (dețin măști) ☆sissy play ☆feminization – accept articolele tale personale ☆ass play/masaj prostatic ☆sperm play ☆corpul tău transformat pe post de scrumieră/capră/masa/suport/preș) ☆strap-on sucking ☆ Scato simplu: 300 lei (am o alimentație sănătoasă, viață activă-sport) Scato + sexting: 350 lei URO (cu obligația de-a anunța din timp), URO simplu: 200 lei URO + sexting: 250 lei La cele 2 menționate mai sus, sexting-ul are loc doar la achiziționarea recipientului; Hard: ☆pedepse fizice ☆biciuire ☆caning ☆palme corporale ☆penetrare strap on ☆CBT ☆tortură testicule ☆ballbusting ☆trampling ☆jocuri cu ceară ☆clești sfârcuri/scrot ☆sufocare în facesitting ☆cunilingus ☆anilingus (mă decid în funcție de energia mea/ta) Accesorii: ♧ vibrator penis (inel) ♧ vibrator clitoridian si vaginal ♧ dildo sticlă (16 cm) ♧ cagulă ♧mască ♧legături de imobilizare ♧ strap ons (oral + anal), ♧cătușe ♧palete (♧piele♧lemn♧nuia) ♧biciuri ♧căluș ♧scotch ♧ lesă ♧ pană gâdilat ♧ lesă cu lanț ♧centură de castitate, Cereri particulare: scato la pachet, URO la pachet, stinky underwear, stinky socks (infuzie)/dress-uri, sexting (doar cu transfer bancar înainte), - URO la pachet (demonstrație ca este al meu), poate fi combinat cu sexting de 15-20 minute, incluse în preț dacă s-a achiziționat un recipient (material vestimentar) - Nu mai permit discuțiile anoste și adresările cu “Ce faci, Stăpână?”, “Bună!”, etc Vreau să se treacă direct la subiect, cu fetish-urile/dorințele clar explicate Doresc a fi contactata doar cu scopul sesiunilor, contracost, fără pierdere de timp prin mesaje (exceptând sexting-ul plătit). Accept persoane începătoare, dar să aibe minime cunoștințe de BDSM. Fac sesiuni și in limba engleză/I also do sessions in english language. Nu accept: săruturile, insistențele, intrarea în intimitate în mod repetat, avansurile de orice fel, lipsa de bun simț, am dreptul de a-mi selecta potențialii clienți, nu mai accept adresările de tipul: “Ce faci, Stăpână?” (fără să se treacă direct la subiect), nu mai răspund clienților care nu se obosesc nici măcar să citească regulile (Clar, acest tip de client nu are ce căuta la sesiunea mea. Voi ignora mesajele de genul)
parpalete Reputație: 69 Postat Martie 20 Oras:București Oras:București Postat Martie 20 Acum 8 minute, PatriciDeeDe a spus: Descriere: Bună! Mă numesc Patricia, am 28 de ani, sunt stăpână dominatoare și îmi place ceea ce fac. Sunt o fire jovială, carismatică, perversă și bine intenționată. Sunt înaltă, senzuală și directă. Îmi place să transform trupul unui bărbat într-o jucarie sexuala. Pun reguli și limite. Îmi place să fie o fuziune între role-play-ul Stăpână>submisiv, comunicarea, respectul, igiena și o imaginație bogată în ceea ce privesc sesiunile de dominare. Listă preturi: dominare soft: 500 lei (~1h, 1h10min) dominare + 1 fetish special: 600 lei (ex: stinky socks/underwear) dominare medium/hard asistent: 700 lei • Sesiunile ce durează mai mult de 1h, fac reducere. Prefer sesiunile mai lungi, unde mă pot destinde mai complex cu clientul. Listă practici aplicate: Soft: ☆ costumații (de tip: dresuri, curele) ☆ tease& denial ☆orgasm play ☆ nipple play ☆ female veneration (atingerea/adorarea picioarelor, fundului) ☆ diverse role-plays in funcție de fetish-ul tău ☆facesitting (lenjerie intima deasupra), spitting, slapping Medium: ☆ umilire verbala (vorbit vulgar) ☆bondage ☆ruined orgasm ☆jerk off instructions ☆animal play (dețin măști) ☆sissy play ☆feminization – accept articolele tale personale ☆ass play/masaj prostatic ☆sperm play ☆corpul tău transformat pe post de scrumieră/capră/masa/suport/preș) ☆strap-on sucking ☆ Scato simplu: 300 lei (am o alimentație sănătoasă, viață activă-sport) Scato + sexting: 350 lei URO (cu obligația de-a anunța din timp), URO simplu: 200 lei URO + sexting: 250 lei La cele 2 menționate mai sus, sexting-ul are loc doar la achiziționarea recipientului; Hard: ☆pedepse fizice ☆biciuire ☆caning ☆palme corporale ☆penetrare strap on ☆CBT ☆tortură testicule ☆ballbusting ☆trampling ☆jocuri cu ceară ☆clești sfârcuri/scrot ☆sufocare în facesitting ☆cunilingus ☆anilingus (mă decid în funcție de energia mea/ta) Accesorii: ♧ vibrator penis (inel) ♧ vibrator clitoridian si vaginal ♧ dildo sticlă (16 cm) ♧ cagulă ♧mască ♧legături de imobilizare ♧ strap ons (oral + anal), ♧cătușe ♧palete (♧piele♧lemn♧nuia) ♧biciuri ♧căluș ♧scotch ♧ lesă ♧ pană gâdilat ♧ lesă cu lanț ♧centură de castitate, Cereri particulare: scato la pachet, URO la pachet, stinky underwear, stinky socks (infuzie)/dress-uri, sexting (doar cu transfer bancar înainte), - URO la pachet (demonstrație ca este al meu), poate fi combinat cu sexting de 15-20 minute, incluse în preț dacă s-a achiziționat un recipient (material vestimentar) - Nu mai permit discuțiile anoste și adresările cu “Ce faci, Stăpână?”, “Bună!”, etc Vreau să se treacă direct la subiect, cu fetish-urile/dorințele clar explicate Doresc a fi contactata doar cu scopul sesiunilor, contracost, fără pierdere de timp prin mesaje (exceptând sexting-ul plătit). Accept persoane începătoare, dar să aibe minime cunoștințe de BDSM. Fac sesiuni și in limba engleză/I also do sessions in english language. Nu accept: săruturile, insistențele, intrarea în intimitate în mod repetat, avansurile de orice fel, lipsa de bun simț, am dreptul de a-mi selecta potențialii clienți, nu mai accept adresările de tipul: “Ce faci, Stăpână?” (fără să se treacă direct la subiect), nu mai răspund clienților care nu se obosesc nici măcar să citească regulile (Clar, acest tip de client nu are ce căuta la sesiunea mea. Voi ignora mesajele de genul) Dacă poți sa explici ce rol are asistentul... este și el stăpân, oferă și el dominare hard??
PatriciDeeDe Reputație: 101 Postat Martie 20 Telefon: 0741784548 Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta Disponibila Telefon: 0741784548 Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta Disponibila Autor Postat Martie 20 8 minutes ago, parpalete said: Dacă poți sa explici ce rol are asistentul... este și el stăpân, oferă și el dominare hard?? Nu, este asistent pasiv.
babai Reputație: 7 Postat Martie 21 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 21 Dacă vrei o experiență BDSM autentică, fugi de aici! "Mistress" Patricia e o glumă proastă, fără pic de experiență și fără nicio urmă de carismă. Are în jur de 25 de ani, după accent pare de prin zona Moldovei, se comportă ca o amatoare care a văzut două clipuri pe internet și crede că știe ce face. Locatia pute a iarbă/weed! Fumează non-stop! e plin de fum și miroase îngrozitor. Foarte neprofesional! Dacă aveti așteptări de profesionalism, va înșelati grav! Ca aspect fizic? Are aproximativ 1,75 înălțime, complet plată la sâni – zero forme, platfus total! Dacă îți imaginezi o Dominatoare impunătoare, aici nu e cazul! Arată mai degrabă ca un adolescent confuz decât ca o femeie dominantă. Atitudine rece, dezinteres total. Nu a fost nici măcar minim amabilă, pare complet plictisită și absentă. În loc să arate ca o dominatoare impunătoare, pare mai degrabă un travestit nereușit! Dacă ai în minte imaginea unei femei dominatoare, sexy și autoritare, pregătiti-va să fiti dezamăgit! Patricia lucra la vremea respectiva cu o țigăncușă, care, a fost sociabilă și mai prezentabilă decat ea! Dacă vrei pe cineva care măcar știe să poarte o conversație normală și să nu te facă să te simți ca un client nedorit, țigăncușa ar fi fost o alegere mai bună la single date. Zero atmosferă! Nu creează tensiune, nu știe să conducă sesiunea, nu are absolut nicio idee despre cum să impună respect sau teamă erotică. Orice sugestie o încurcă. Dacă îi ceri să fie mai dură, începe să exagereze forțat, ca un copil care joacă teatru. Dacă taci și aștepți să preia controlul, doar stă acolo confuză. Instrumentele folosite? Nimic special. Un bici tras la întâmplare, fără ritm, fără tehnică, fără intensitate. Mai bine îți iei singur un flogger și te lovești pe spate, că tot aia e. Final fără nicio satisfacție. Totul pare făcut doar ca să termine mai repede și să îți ia banii. Nicio conexiune, nicio dorință reală de a oferi o experiență de neuitat. Sesiunea a avut loc în septembrie anul trecut! Dacă vrei dominare reală, mergi la cineva care știe ce face. Aici pierzi bani și timp! 1 1
Rosnei Reputație: 0 Postat Martie 21 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 21 Acum 11 ore, babai a spus: Dacă vrei o experiență BDSM autentică, fugi de aici! "Mistress" Patricia e o glumă proastă, fără pic de experiență și fără nicio urmă de carismă. Are în jur de 25 de ani, după accent pare de prin zona Moldovei, se comportă ca o amatoare care a văzut două clipuri pe internet și crede că știe ce face. Locatia pute a iarbă/weed! Fumează non-stop! e plin de fum și miroase îngrozitor. Foarte neprofesional! Dacă aveti așteptări de profesionalism, va înșelati grav! Ca aspect fizic? Are aproximativ 1,75 înălțime, complet plată la sâni – zero forme, platfus total! Dacă îți imaginezi o Dominatoare impunătoare, aici nu e cazul! Arată mai degrabă ca un adolescent confuz decât ca o femeie dominantă. Atitudine rece, dezinteres total. Nu a fost nici măcar minim amabilă, pare complet plictisită și absentă. În loc să arate ca o dominatoare impunătoare, pare mai degrabă un travestit nereușit! Dacă ai în minte imaginea unei femei dominatoare, sexy și autoritare, pregătiti-va să fiti dezamăgit! Patricia lucra la vremea respectiva cu o țigăncușă, care, a fost sociabilă și mai prezentabilă decat ea! Dacă vrei pe cineva care măcar știe să poarte o conversație normală și să nu te facă să te simți ca un client nedorit, țigăncușa ar fi fost o alegere mai bună la single date. Zero atmosferă! Nu creează tensiune, nu știe să conducă sesiunea, nu are absolut nicio idee despre cum să impună respect sau teamă erotică. Orice sugestie o încurcă. Dacă îi ceri să fie mai dură, începe să exagereze forțat, ca un copil care joacă teatru. Dacă taci și aștepți să preia controlul, doar stă acolo confuză. Instrumentele folosite? Nimic special. Un bici tras la întâmplare, fără ritm, fără tehnică, fără intensitate. Mai bine îți iei singur un flogger și te lovești pe spate, că tot aia e. Final fără nicio satisfacție. Totul pare făcut doar ca să termine mai repede și să îți ia banii. Nicio conexiune, nicio dorință reală de a oferi o experiență de neuitat. Sesiunea a avut loc în septembrie anul trecut! Dacă vrei dominare reală, mergi la cineva care știe ce face. Aici pierzi bani și timp! Ce Stăpâne poti recomanda ca fiind de calitate ?
babai Reputație: 7 Postat Martie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22 12 hours ago, Rosnei said: Ce Stăpâne poti recomanda ca fiind de calitate ? îți pot recomanda MistressAl cu care am avut experiențe foarte plăcute soft si medii. De asemenea, Mistress Unlimited mi-a lăsat o impresie foarte bună și intenționez să-i las un review în curând. Dacă ești în căutarea unei experiențe mai soft și erotice de calitate, ți-o recomand pe FuriaStheno (cunoscută și ca Antonia), Twitter o poți vedea fără blur. Oferă o abordare senzuală și rafinată, menținând totodată un nivel ridicat de profesionalism. Alegerea unei Mistress depinde de preferințele personale, dar aceste opțiuni mi-au oferit experiențe de calitate.
lukerrr1 Reputație: 3 Postat Martie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22 On 3/21/2025 at 1:25 PM, babai said: Dacă vrei o experiență BDSM autentică, fugi de aici! "Mistress" Patricia e o glumă proastă, fără pic de experiență și fără nicio urmă de carismă. Are în jur de 25 de ani, după accent pare de prin zona Moldovei, se comportă ca o amatoare care a văzut două clipuri pe internet și crede că știe ce face. Locatia pute a iarbă/weed! Fumează non-stop! e plin de fum și miroase îngrozitor. Foarte neprofesional! Dacă aveti așteptări de profesionalism, va înșelati grav! Ca aspect fizic? Are aproximativ 1,75 înălțime, complet plată la sâni – zero forme, platfus total! Dacă îți imaginezi o Dominatoare impunătoare, aici nu e cazul! Arată mai degrabă ca un adolescent confuz decât ca o femeie dominantă. Atitudine rece, dezinteres total. Nu a fost nici măcar minim amabilă, pare complet plictisită și absentă. În loc să arate ca o dominatoare impunătoare, pare mai degrabă un travestit nereușit! Dacă ai în minte imaginea unei femei dominatoare, sexy și autoritare, pregătiti-va să fiti dezamăgit! Patricia lucra la vremea respectiva cu o țigăncușă, care, a fost sociabilă și mai prezentabilă decat ea! Dacă vrei pe cineva care măcar știe să poarte o conversație normală și să nu te facă să te simți ca un client nedorit, țigăncușa ar fi fost o alegere mai bună la single date. Zero atmosferă! Nu creează tensiune, nu știe să conducă sesiunea, nu are absolut nicio idee despre cum să impună respect sau teamă erotică. Orice sugestie o încurcă. Dacă îi ceri să fie mai dură, începe să exagereze forțat, ca un copil care joacă teatru. Dacă taci și aștepți să preia controlul, doar stă acolo confuză. Instrumentele folosite? Nimic special. Un bici tras la întâmplare, fără ritm, fără tehnică, fără intensitate. Mai bine îți iei singur un flogger și te lovești pe spate, că tot aia e. Final fără nicio satisfacție. Totul pare făcut doar ca să termine mai repede și să îți ia banii. Nicio conexiune, nicio dorință reală de a oferi o experiență de neuitat. Sesiunea a avut loc în septembrie anul trecut! Dacă vrei dominare reală, mergi la cineva care știe ce face. Aici pierzi bani și timp! In cazul meu amandoua au fost "binevoitoare", cea mica mai draguta cea inalta putin mai cu curaj in a incerca dominarea dar nu la fel de placuta. Nu m-a deranjat experienta, avand in vedere ca a fost cu 2 fete, dar intr-adevar nu s-au priceput prea bine la dominare. M-am simtit in control pe tot parcursul sedintei si a trebuit sa le zic pe parcurs ce as sa facem(desi initial am explicat destul de bine ce vreau). Nu mi-au creat acea senzatie de lipsa de control si frica combinata cu placere pe care o cautam. Ca o concluzie, pentru 500 de lei poate m-as fi mai dus la amadoua, cu speranta ca au mai invatat, dar doar la Patricia nu as reveni. 1
babai Reputație: 7 Postat Martie 22 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22 23 minutes ago, lukerrr1 said: In cazul meu amandoua au fost "binevoitoare", cea mica mai draguta cea inalta putin mai cu curaj in a incerca dominarea dar nu la fel de placuta. Nu m-a deranjat experienta, avand in vedere ca a fost cu 2 fete, dar intr-adevar nu s-au priceput prea bine la dominare. M-am simtit in control pe tot parcursul sedintei si a trebuit sa le zic pe parcurs ce as sa facem(desi initial am explicat destul de bine ce vreau). Nu mi-au creat acea senzatie de lipsa de control si frica combinata cu placere pe care o cautam. Ca o concluzie, pentru 500 de lei poate m-as fi mai dus la amadoua, cu speranta ca au mai invatat, dar doar la Patricia nu as reveni. Mai precizez și faptul că, am 36 de ani, 1.85 și undeva pe la 80kg, fac sală și arăt destul de decent, respect sexul opus si nu înjur niciodată, deci sunt 100% convins ca nu aspectul sau conduita mea au afectat întâlnirea. si cu mine cea mica a fost foarte OK, Patricia la fel doar ca total deconectată, falsă, si părea foarte afectată de consumul de weed, ceea ce a făcut interacțiunea destul de ciudată, În plus, aspectul ei nu corespundea deloc cu așteptările mele, având trăsături care nu păreau feminine pe scurt ca un travestit adolescent. pe fetlife Patricia are vârsta de 30 ani, aici a scris că 28 dar in realitate nu cred că are mai mult de 24-25. PE SCURT DE EVITAT
sclav2008 Reputație: 2 Postat Martie 23 Postat Martie 23 Multumesc pentru recenzii! Clar e de evitat. Mi-am cam dat seama din simpla discutie avuta pe whatsapp. Probabil inca o fatuca ce a zis ca poate face niste bani extra din dominare, ea neavand nici o atractie, placere, inclinatie sau experienta in asa ceva. 1
andrei_andrey Reputație: 297 Postat Martie 24 Postat Martie 24 Eu le am cunoscut pe fete la o sesiune online, nu mi s a părut a fii ce de scrie mai sus, Patricia chiar a avut un vibe misto, am și ras puțin cu ele pentru ca deși plătisem 30 de min, eu am finalizat în nici 10 😅, ele fiind puțin dezamăgite de acest aspect! Pe partea fizica oricum m a excitat Patricia mai.mult decât colega mai scunda, într-adevăr Deedee avea o voce mai autoritara dar cam atât pentru mine! Ca aspect fizic, nu știu ce sa zic fiecare cu gusturile și fetishurile lui, dacă vrei un bombshell, nu prea cauti stăpâne! Pentru mine ideea de a fi dominat este fix de o tipa cu aspect real! In concluzie eu o sa merg la ea când o sa fiu în București și sper sa nu mai explodez în nici 10 minute😅 1
chris c Reputație: 64 Postat Martie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24 La 21.03.2025 la 13:25, babai a spus: Dacă vrei o experiență BDSM autentică, fugi de aici! "Mistress" Patricia e o glumă proastă, fără pic de experiență și fără nicio urmă de carismă. Are în jur de 25 de ani, după accent pare de prin zona Moldovei, se comportă ca o amatoare care a văzut două clipuri pe internet și crede că știe ce face. Locatia pute a iarbă/weed! Fumează non-stop! e plin de fum și miroase îngrozitor. Foarte neprofesional! Dacă aveti așteptări de profesionalism, va înșelati grav! Ca aspect fizic? Are aproximativ 1,75 înălțime, complet plată la sâni – zero forme, platfus total! Dacă îți imaginezi o Dominatoare impunătoare, aici nu e cazul! Arată mai degrabă ca un adolescent confuz decât ca o femeie dominantă. Atitudine rece, dezinteres total. Nu a fost nici măcar minim amabilă, pare complet plictisită și absentă. În loc să arate ca o dominatoare impunătoare, pare mai degrabă un travestit nereușit! Dacă ai în minte imaginea unei femei dominatoare, sexy și autoritare, pregătiti-va să fiti dezamăgit! Patricia lucra la vremea respectiva cu o țigăncușă, care, a fost sociabilă și mai prezentabilă decat ea! Dacă vrei pe cineva care măcar știe să poarte o conversație normală și să nu te facă să te simți ca un client nedorit, țigăncușa ar fi fost o alegere mai bună la single date. Zero atmosferă! Nu creează tensiune, nu știe să conducă sesiunea, nu are absolut nicio idee despre cum să impună respect sau teamă erotică. Orice sugestie o încurcă. Dacă îi ceri să fie mai dură, începe să exagereze forțat, ca un copil care joacă teatru. Dacă taci și aștepți să preia controlul, doar stă acolo confuză. Instrumentele folosite? Nimic special. Un bici tras la întâmplare, fără ritm, fără tehnică, fără intensitate. Mai bine îți iei singur un flogger și te lovești pe spate, că tot aia e. Final fără nicio satisfacție. Totul pare făcut doar ca să termine mai repede și să îți ia banii. Nicio conexiune, nicio dorință reală de a oferi o experiență de neuitat. Sesiunea a avut loc în septembrie anul trecut! Dacă vrei dominare reală, mergi la cineva care știe ce face. Aici pierzi bani și timp! Am citit ce a scris colegul "babai", m-a amuzat copios si totodata m-a intristat la fel de mult. Confirm 100% ce a scris si cum a scris, lucru care m-a amuzat. Ce m-a intristat, a fost faptul ca vizitandu-le anul treut prin vara, mi-am pierdut atat timpul cat si banii. Am fost la ele cand aveau cuibusorul in Rahova, un complex de blocuri la intersectia Trafic Greu cu Nasaud, blocuri unde incepusera oamenii sa se mute de curand... Comunicarea a fost buna, inceputa pe Fetlife, continuata pe WhatsApp, au fost responsive, receptive la ce am cerut, samd. Cand am ajuns, am gasit fix ce a scris colegul mai sus, un mare minus fiind ca Patricia nu poarta tocuri niciodata, ci doar niste ghete, care te cam fac sa ti se ia de ce venisei... Tinutele nu erau cele mai interesante si ele cam la fel... Ma rog, o sesiune slabuta rau, fetele pareau ca-si dau silinta, dar fara sa le iasa natural si fara a avea inclinatii serioase asupra fenomenului. Abia am asteptat sa se termine, am mai facut rapid un dus si am setrs-o cu gandul sa nu mai revin vreodata. Succes in alte experiente! 1
babai Reputație: 7 Postat Martie 24 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 24 4 hours ago, andrei_andrey said: Eu le am cunoscut pe fete la o sesiune online, nu mi s a părut a fii ce de scrie mai sus, Patricia chiar a avut un vibe misto, am și ras puțin cu ele pentru ca deși plătisem 30 de min, eu am finalizat în nici 10 😅, ele fiind puțin dezamăgite de acest aspect! Pe partea fizica oricum m a excitat Patricia mai.mult decât colega mai scunda, într-adevăr Deedee avea o voce mai autoritara dar cam atât pentru mine! Ca aspect fizic, nu știu ce sa zic fiecare cu gusturile și fetishurile lui, dacă vrei un bombshell, nu prea cauti stăpâne! Pentru mine ideea de a fi dominat este fix de o tipa cu aspect real! In concluzie eu o sa merg la ea când o sa fiu în București și sper sa nu mai explodez în nici 10 minute😅 Mă bucur că ai avut o experiență diferită online, dar asta nu schimbă faptul că recenzia mea reflectă realitatea trăită de mine. Fiecare are propriile gusturi și fetișuri – până la urmă, despre asta e vorba, nu? Doar că una e să faci spectacol online, unde ai timp să-ți construiești un personaj, mai ales când ai un „ajutor” chimic la bord, și alta e să performezi live, unde adevărata valoare iese la iveală. În fața camerei e ușor să pari stăpână pe situație, dar când trebuie să susții o sesiune față în față, e altă poveste. Nu toată lumea e făcută pentru asta, iar cine își face treaba doar pe sfert sau jumătate nu are ce căuta într-un astfel de domeniu. Cât despre aspectul fizic, nu e vorba că mă așteptam la un bombshell – știu foarte bine că o Dominatrix nu trebuie neaparat să arate ca un model de revistă ci doar să compenseze cu profesionalismul și implicarea, trebuie să aibă o prezență puternică, un aer impunător, ceva care să inspire autoritate și respect. Iar când în loc de asta vezi pe cineva care nici măcar nu se apropie 50% de imaginea pe care o vinde, e normal să te simți tras pe sfoară, ar trebui trecuta la escorting, acolo probabil ar găsi înțelegere. O dominatoare trebuie să domine prin prezență, prin atitudine, nu doar prin titlul pe care și-l pune în fața numelui. Există o diferență clară între o femeie care emana forță și autoritate implicare și cineva care doar se costumează și speră că asta e suficient. Dacă pentru tine a fost ok online, super. Dar asta nu schimbă faptul că experiența mea a fost una dezamăgitoare și că așteptările trebuie să fie aliniate cu realitatea, nu cu iluzii create online. Dar cine știe? Poate vei avea ocazia să o vezi și live, și sper să ai parte de o experiență mai bună decât a mea. Dacă reușește să fie la înălțimea așteptărilor tale și să nu te dezamăgească, felicitări! Să fie cu succes! Eu, însă, am tras deja concluziile.
gauloise07 Reputație: 136 Postat Martie 25 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 25 M-am întâlnit de 3 ori cu fetele, când formau un cuplu, și a fost ok. Cu Patricia chiar am rezonat. Dacă situația îmi va permite, intenționez să o vizitez și în București. 1 1
PatriciDeeDe Reputație: 101 Postat Aprilie 13 Telefon: 0741784548 Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta Disponibila Telefon: 0741784548 Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta Disponibila Autor Postat Aprilie 13 Video scurt de prezentare pentru doritorii de footfetish, edging, tease and denial, footgag 🥰 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. 1
PatriciDeeDe Reputație: 101 Postat Aprilie 14 Telefon: 0741784548 Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta Disponibila Telefon: 0741784548 Oras:Iasi/Bucuresti/Constanta Disponibila Autor Postat Aprilie 14 On 3/20/2025 at 3:42 PM, parpalete said: Dacă poți sa explici ce rol are asistentul... este și el stăpân, oferă și el dominare hard?? @parpalete da, partenerul meu de colaborare este si stăpân. Face dominare, este bisexual, foarte deschis la fetish-uri (URO, deep throat, anal fucking, etc) 😊 De asemenea, ofer sesiuni de cuckhold cu el.
andrei_andrey Reputație: 297 Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 Acum 12 ore, PatriciDeeDe a spus: Video scurt de prezentare pentru doritorii de footfetish, edging, tease and denial, footgag 🥰 Nu aveti permisiunea ca sa vizualizati acest video! Ca sa puteti vedea video-uri cu escorte trebuie sa aveti un abonament Premium. Click AICI pentru UPGRADE. Din secunda în care am auzit vocea și cu cuvintele "come here slave"!, a trecut efectiv un curent prin mine și mi a dat o stare ....abia aștept da o aud în realitate!! 1
freedom2024 Reputație: 54 Postat Aprilie 14 Postat Aprilie 14 Eu am rezonat bine cu ele (cand erau impreuna). M-am mirat de unele comentarii. Acum as vizita-o ptr cuckold, sper sa o fac curand! 1
andrei_andrey Reputație: 297 Postat Aprilie 16 Postat Aprilie 16 Recomand să faceți un sexting, de fapt prin mesaje vocale....nu va dau 5 minute😅 Acum cadoul....în funcție de ce vreți sa auziți! Dar va garantez ca un orgasm cu vocea ei este alt nivel
MistPatricia Reputație: 12 Postat Mai 16 Telefon: 0741784548 Oras:București Disponibila Telefon: 0741784548 Oras:București Disponibila Postat Mai 16 Bună seara! Pentru cei interesați de sesiuni de dominare cu mine, vă invit să-mi vizitați noul profil de care mă voi ocupa exclusiv de acum inainte. "PatriciDeeDe" nu va mai fi valabil, de asemenea, vă rog să nu mă mai întrebați de fosta parteneră. Telefonul de contact, rămâne același (0741784548). Pot fi contactată pe WhatsApp sau Telegram (MistressPatricia3) sau Fetlife (Mistress Patricia). Vă aștept cu nerăbdare și poftă la sesiunile mele! ✔️🍷🙏🤭
atlet Reputație: 2 Postat Mai 17 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Mai 17 Patricia e o stăpână deosebita din toate punctele de vedere
atlet Reputație: 2 Postat Mai 17 Oras:Botosani Oras:Botosani Postat Mai 17 Eu am fost mai demult la stăpâna Patricia când lucra împreună cu cealaltă stăpână și a venit la Iași. Patricia mi a lăsat o impresie ffff buna din toate punctele de vedere. Vorbește ffff frumos și are răbdare. Ii sta bine in rolul de stăpână și clientul trebuie sa i spună exact ce dorește și să fie hotărât. Mai ales clienții trebuie să știe că nu vin la stapane pt sex. Eu am mai fost și la alte stăpâne din Bucuresti, dar pe Patricia o consider cea mai buna stăpână. Știe să facă clientul mulțumit.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum