david2019 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2024 Postat Februarie 13, 2024 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-reala-anna-bell/gd38g49g05667d5id7d4486f8i96h1e2.html Salutare! Va astept cu ceva detalii despre Anna...Multumesc!
toporculaser Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2024 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Postat Februarie 13, 2024 I-am scris eu acum câteva zile....abia răspundea...iar la telefon nu răspundea, nu știu cum e în timpul actiunii
david2019 Reputație: 8 Postat Februarie 13, 2024 Autor Postat Februarie 13, 2024 Astept mpresii de la cei care au vizitat-o!
claudion Reputație: 62 Postat Februarie 14, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 14, 2024 E reală 100%, am fost eu in vizită la ea acum ceva timp și ce pot să spun că arată de 1000 de ori mai bine decât în poze iar la acțiune nu te grăbește deloc, se merită din plin tipa
CockMando Reputație: 29 Postat Februarie 14, 2024 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 14, 2024 Arata bine, sani faini, buze faine si un puloc cat casa
zabielo Reputație: 214 Postat Februarie 15, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2024 Acum 18 ore, CockMando a spus: Arata bine, sani faini, buze faine si un puloc cat casa Eu zic sa nu exageram totusi cu pulocul 😒
CockMando Reputație: 29 Postat Februarie 15, 2024 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 15, 2024 7 minutes ago, zabielo said: Eu zic sa nu exageram totusi cu pulocul 😒 Amu nush ce sa zic, altii au zis la fel de Alexandra Gold si altele iar Anna mi se pare cel putin la fel de dotata. Fiecare cum crede
Samo1 Reputație: 12 Postat Februarie 15, 2024 Postat Februarie 15, 2024 Oare nu ne viziteaza si in cluj? As incerca-o
zabielo Reputație: 214 Postat Februarie 15, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 15, 2024 Acum 3 ore, CockMando a spus: Amu nush ce sa zic, altii au zis la fel de Alexandra Gold si altele iar Anna mi se pare cel putin la fel de dotata. Fiecare cum crede Nu se compara cu Alexandra Gold, Rebecca/Renata sau Ramona, ca idee. Oricum cine vrea sa ii vada dotarea o gaseste pe Twitter sau OF 😉
CockMando Reputație: 29 Postat Februarie 16, 2024 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 16, 2024 18 hours ago, zabielo said: Nu se compara cu Alexandra Gold, Rebecca/Renata sau Ramona, ca idee. Oricum cine vrea sa ii vada dotarea o gaseste pe Twitter sau OF 😉 Are Anna OF?
zabielo Reputație: 214 Postat Februarie 16, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2024 Acum 6 ore, CockMando a spus: Are Anna OF? Da, are
CockMando Reputație: 29 Postat Februarie 16, 2024 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 16, 2024 Link sau Twitter?
zabielo Reputație: 214 Postat Februarie 16, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Februarie 16, 2024 Acum 6 minute, CockMando a spus: Link sau Twitter? TsAnnaBell twitter si acolo vezi si OF
CockMando Reputație: 29 Postat Februarie 16, 2024 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Februarie 16, 2024 Am incurcat o cu alta. Cea de care zic eu e Anna dar uneori isi zice si ea Anna bell si de obicei enla Oradea si Cluj. my bad
Andreeew2792 Reputație: 2 Postat Iunie 16, 2024 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Iunie 16, 2024 Dupa o scurta discutie cu dansa am ajuns la concluzia ca nu este o persoana de calitate. Fara nicio rautate spun ca drogurile in exces isi spun cuvantul. Dupa primul mesaj dat mi s-a spus ca putem consuma impreuna, ceea ce nu mi-se pare ok. Exista videoclipuri pe twitter in care se vede cum nu se protejeaza intodeauna, deci riscul de preluare al bolilor este mare(nu spun ca are, spun doar ca exista acest risc). Pe langa asta, din conversatie a reiesit ca doamna nu sta foarte bine pe psihic, probabil avand niste probleme din cauza consumului. De subtilitate nici nu mai zic, daca nu ii convine ceva (nu trebuie sa faci tu nimic gresit, doar sa i se para ei) posteaza poze pe instagram si alte platforme cu conversatia/poza de profil a interlocutorului, nu mi s-a intamplat mie insa am vazut poze cu alti oameni. Mie personal mi s-a parut de evitat, bine ca nu am facut greseala de a ajunge in compania ei. 2
claudion Reputație: 62 Postat Iunie 16, 2024 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iunie 16, 2024 Acum 1 oră, Andreeew2792 a spus: Dupa o scurta discutie cu dansa am ajuns la concluzia ca nu este o persoana de calitate. Fara nicio rautate spun ca drogurile in exces isi spun cuvantul. Dupa primul mesaj dat mi s-a spus ca putem consuma impreuna, ceea ce nu mi-se pare ok. Exista videoclipuri pe twitter in care se vede cum nu se protejeaza intodeauna, deci riscul de preluare al bolilor este mare(nu spun ca are, spun doar ca exista acest risc). Pe langa asta, din conversatie a reiesit ca doamna nu sta foarte bine pe psihic, probabil avand niste probleme din cauza consumului. De subtilitate nici nu mai zic, daca nu ii convine ceva (nu trebuie sa faci tu nimic gresit, doar sa i se para ei) posteaza poze pe instagram si alte platforme cu conversatia/poza de profil a interlocutorului, nu mi s-a intamplat mie insa am vazut poze cu alti oameni. Mie personal mi s-a parut de evitat, bine ca nu am facut greseala de a ajunge in compania ei. Care e Twitterul ei?
Membru Premium povesti Reputație: 159 Postat Iunie 16, 2024 Oras:Constanța Oras:Constanța Membru Premium Postat Iunie 16, 2024 Twitter: https://x.com/tsannabell?lang=en Are OnlyFans, dar nu merită banii $15 nici să vedeti o dată (credeți-mă pe cuvânt), e ca un instagram dar mai apare din când în când o pulă. Sex și nuditate rar. Are o dubioșenie la pulă, nu știu ce e, zici că e o bilă, dar pusă cumva pe interior. Poftim clip: https://0x0.st/Xckn.mp4/tsannabelle.mp4 Mai are un topic aici, poate pot moderatorii să-l unească:
Membru Premium povesti Reputație: 159 Postat Iunie 16, 2024 Oras:Constanța Oras:Constanța Membru Premium Postat Iunie 16, 2024 Am uitat să pun și anunțurile: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-anna-bell-reala-100/40494982eggd77ged2f539177e4hdf5h.html https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/anna-maria-trasca-100-reala/260d57d6040i70g12edff049iie4h546.html https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/gay-lesbi/anunt/trans-anna-bell-anna-maria-trasca/82ei3f7i64667g91d24g0h39gf75g6ih.html Același număr ca cel din titlu, 0792565336
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum