Sari la conținut

Anna Bell - 0792565336

Postări Recomandate

• cleopatra01 a schimbat titlul în Anna Bell - 0792565336
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

I-am scris eu acum câteva zile....abia răspundea...iar la telefon nu răspundea, nu știu cum e în timpul actiunii

• Oras:Bucuresti
Postat

E reală 100%, am fost eu in vizită la ea acum ceva timp și ce pot să spun că arată de 1000 de ori mai bine decât în poze iar la acțiune nu te grăbește deloc, se merită din plin tipa

Postat
Acum 18 ore, CockMando a spus:

Arata bine, sani faini, buze faine si un puloc cat casa

Eu zic sa nu exageram totusi cu pulocul 😒

• Oras:Cluj Napoca
Postat
7 minutes ago, zabielo said:

Eu zic sa nu exageram totusi cu pulocul 😒

Amu nush ce sa zic, altii au zis la fel de Alexandra Gold si altele iar Anna mi se pare cel putin la fel de dotata. Fiecare cum crede

Postat
Acum 3 ore, CockMando a spus:

Amu nush ce sa zic, altii au zis la fel de Alexandra Gold si altele iar Anna mi se pare cel putin la fel de dotata. Fiecare cum crede

Nu se compara cu Alexandra Gold, Rebecca/Renata sau Ramona, ca idee. Oricum cine vrea sa ii vada dotarea o gaseste pe Twitter sau OF 😉

Postat
18 hours ago, zabielo said:

Nu se compara cu Alexandra Gold, Rebecca/Renata sau Ramona, ca idee. Oricum cine vrea sa ii vada dotarea o gaseste pe Twitter sau OF 😉

Are Anna OF?

Postat
Acum 6 minute, CockMando a spus:

Link sau Twitter? 

TsAnnaBell twitter si acolo vezi si OF

Postat

Am incurcat o cu alta. Cea de care zic eu e Anna dar uneori isi zice si ea Anna bell si de obicei enla Oradea si Cluj.

my bad =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Dupa o scurta discutie cu dansa am ajuns la concluzia ca nu este o persoana de calitate. Fara nicio rautate spun ca drogurile in exces isi spun cuvantul. Dupa primul mesaj dat mi s-a spus ca putem consuma impreuna, ceea ce nu mi-se pare ok. Exista videoclipuri pe  twitter in care se vede cum nu se protejeaza intodeauna, deci riscul de preluare al bolilor este mare(nu spun ca are, spun doar ca exista acest risc). Pe langa asta, din conversatie a reiesit ca doamna nu sta foarte bine pe psihic, probabil avand niste probleme din cauza consumului. De subtilitate nici nu mai zic, daca nu ii convine ceva (nu trebuie sa faci tu nimic gresit, doar sa i se para ei) posteaza poze pe instagram si alte platforme cu conversatia/poza de profil a interlocutorului, nu mi s-a intamplat mie insa am vazut poze cu alti oameni. Mie personal mi s-a parut de evitat, bine ca nu am facut greseala de a ajunge in compania ei.

• Mersi 2
Postat
Acum 1 oră, Andreeew2792 a spus:

Dupa o scurta discutie cu dansa am ajuns la concluzia ca nu este o persoana de calitate. Fara nicio rautate spun ca drogurile in exces isi spun cuvantul. Dupa primul mesaj dat mi s-a spus ca putem consuma impreuna, ceea ce nu mi-se pare ok. Exista videoclipuri pe  twitter in care se vede cum nu se protejeaza intodeauna, deci riscul de preluare al bolilor este mare(nu spun ca are, spun doar ca exista acest risc). Pe langa asta, din conversatie a reiesit ca doamna nu sta foarte bine pe psihic, probabil avand niste probleme din cauza consumului. De subtilitate nici nu mai zic, daca nu ii convine ceva (nu trebuie sa faci tu nimic gresit, doar sa i se para ei) posteaza poze pe instagram si alte platforme cu conversatia/poza de profil a interlocutorului, nu mi s-a intamplat mie insa am vazut poze cu alti oameni. Mie personal mi s-a parut de evitat, bine ca nu am facut greseala de a ajunge in compania ei.

Care e Twitterul ei?

• Membru Premium
  • Oras:Constanța
Postat

Twitter: https://x.com/tsannabell?lang=en

Are OnlyFans, dar nu merită banii $15 nici să vedeti o dată (credeți-mă pe cuvânt), e ca un instagram dar mai apare din când în când o pulă. Sex și nuditate rar.

Are o dubioșenie la pulă, nu știu ce e, zici că e o bilă, dar pusă cumva pe interior.

Poftim clip: https://0x0.st/Xckn.mp4/tsannabelle.mp4

Mai are un topic aici, poate pot moderatorii să-l unească:

• Membru Premium

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...