Cristinel007 Reputație: 12 Postat Iunie 30 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 30 Niște poze mai convingătoare se poate ? Link spre comentariu
denisamoldo Reputație: 527 Postat Iulie 1 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iulie 1 🩷🩷🩷🩷 Bună dimineața oameni dragi, Ne putem vedea zilele acestea: ☘️Luni: 11:00 - 20:00 ☘️Marți: 11:00 - 19:00 (joacă România🤣😂) ☘️Miercuri: 11:00 - 20:00 ☘️Joi: 11:00 - 20:00 vă doresc un început de săptămână minunat💋💋 1 Link spre comentariu
ikatox Reputație: 33 Postat Iulie 1 Oras:Honolulu Oras:Honolulu Partajează Postat Iulie 1 Acum 22 ore, Subteranaa a spus: Am vizitat si eu fata, prezentat la usa unde raman putin dezamagit. Pozele o avantajează in mod special cele cu fata in care are niste ochi mari de Bambi si buze misto realitatea fiind diferită nu zici ca e aceeasi persoana. Mi-am asumat diferența de înfățișare si raman(din jena de a pleca si cu speranta ca primesc ceva bun). Actiunea: proaspat dusat începem actiunea care a fost lipsită de orice dorința din parte ei de a ne simți bine, prea serioasa in așa fel in cât nu-ti mai ramane nicio placere sa faci sex. A funcționat 🍆 ca eram oarecum statut. Oralul absolut banal fara nimic notabil. La normal schimbam doua poziții, misionar si doggy ea a stat si atat, niciun gest nicio contra nimic in afara de câteva gemete in doggy. Am fost inspirat sa iau o finalizare deoarece in afara de locație nimic nu a fost pe gustul meu. Imi pare rau sa-i las recenzia asta pt ca pare o fata ok însă dacă te-ai plictisit de meseria pe care o practici faci schimbări sa fie mai bine si poate ca recenzia asta este un “sut in cur” pentru o schimbare in bine. Notele Locatia: 9 zona buna, bloc modern, tot ce vrei la baie, pat ok. Denisa: gusturile diferă, nu a fost pe gustul meu, pozele o avantajează, fizic sanii sunt ok in rest necesita munca, la față depinde mult de gusturi. Atitudine: prea serioasa, monotonia si plictiseala pluteau in aer pana si in conversația de inainte si după sex Igiena: nu am simtit nimic suspect, nu am făcut cunni sau fk Oralul: 6 banal, nimic notabil, lent. Normal: 6 banal si asta Gfe: nu am cautat deci nu notez Concluzia: pentru mine nu-si justifica tariful, poate pentru alti colegi e ce trebuie deoarece gusturile diferă, mie mi-a fost suficienta o vizita. Sistem notare: 10= exelent 9=bun spre foarte bun 8 =serviciu “muncit” si bun 7= așa si așa/cu bune si rele 6= banal 5= doar sa nu fie corigenta 4= prost/corigenta Probabil cea mai realista recenzie, în comportamentul ei se găsesc majoritatea fetele care presteaza ocazional în București! 2 Link spre comentariu
denisamoldo Reputație: 527 Postat Iulie 2 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iulie 2 🩷🩷🩷☘️☘️☘️🔞🔞🔞 bună dragilor, Inclusiv Joi ne putem vedea pana la ora 20:00 🔝🔝🔝💋💋💋 3 12 Link spre comentariu
tymmy90 Reputație: 400 Postat Iulie 2 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 2 La 01.07.2024 la 10:26, denisamoldo a spus: 🩷🩷🩷🩷 Bună dimineața oameni dragi, Ne putem vedea zilele acestea: ☘️Luni: 11:00 - 20:00 ☘️Marți: 11:00 - 19:00 (joacă România🤣😂) ☘️Miercuri: 11:00 - 20:00 ☘️Joi: 11:00 - 20:00 vă doresc un început de săptămână minunat💋💋 Joacă ai noștri, exxxact🤣. O săptămână la fel de minunată îți doresc!!!🤗 1 Link spre comentariu
denisamoldo Reputație: 527 Postat Iulie 2 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iulie 2 Acum 8 ore, tymmy90 a spus: Joacă ai noștri, exxxact🤣. O săptămână la fel de minunată îți doresc!!!🤗 Multumesc la fel 🩷🩷 Link spre comentariu
dragosalex92 Reputație: 30 Postat Iulie 2 Oras:București Oras:București Partajează Postat Iulie 2 Acum 4 ore, denisamoldo a spus: Multumesc la fel 🩷🩷 Doar sapt aceasta m-ai esti disponibilă ? 1 Link spre comentariu
denisamoldo Reputație: 527 Postat Iulie 3 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iulie 3 Acum 8 ore, dragosalex92 a spus: Doar sapt aceasta m-ai esti disponibilă ? Astăzi și mâine 11:00 - 20:00 1 Link spre comentariu
denisamoldo Reputație: 527 Postat Iulie 4 Oras:Romania Oras:Romania Autor Partajează Postat Iulie 4 ☘️☘️☘️🩷🩷🩷 Bună dimineața dragilor, astăzi este ultima zi, ne putem vedea până la ora 18:00 💋💋💋 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17092 Postat Iulie 5 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iulie 5 22 hours ago, denisamoldo said: ☘️☘️☘️🩷🩷🩷 Bună dimineața dragilor, astăzi este ultima zi, ne putem vedea până la ora 18:00 💋💋💋 Ne revedem cand incepe campionatu Mondial ?😜🫣🤣😘😘 Link spre comentariu
JeanVal Reputație: 1927 Postat Iulie 5 Partajează Postat Iulie 5 1 hour ago, only-me said: Ne revedem cand incepe campionatu Mondial ?😜🫣🤣😘😘 Eu trag speranțe că se întoarce pentru Olimpiadă… 😂😂 Aș vedea-o la gimnastică ritmică la proba cu măciucile. 🤪🤣🤣 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum