Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2024 Postat Februarie 17, 2024 Bună! Mă numesc Eva și începând cu 20.02 voi fi disponibilă în Arad pentru câteva zile 🤍 SERVICII: NP / OP - ON(igiena impecabilă) DIFERITE POZIȚII, 69 ANNI/CUNNI PASIV MASAJ DE RELAXARE DOAR LA ORĂ SARUTARI ȘI MÂNGÂIERI PE CORP 250/450 ❗️Întâlnirile sunt pe baza de programare WhatsApp, ( nu răspund la telefon). ❗️Confirmarea programării cu o ora înainte, în lipsa confirmării programarea va fi anulată, iar numărul blocat. ❗️Dușul este obligatoriu! ⛔️Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, dotați!⛔️ Vă pup și abia aștept să ne cunoaștem 🤍
lucianpbt Reputație: 1689 Postat Februarie 17, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Februarie 17, 2024 3
Membru Premium zozozo Reputație: 1159 Postat Februarie 17, 2024 Oras:Peste tot. Oras:Peste tot. Membru Premium Postat Februarie 17, 2024 Wow! Ce fată făină!😍 2
Flx01 Reputație: 7451 Postat Februarie 17, 2024 Postat Februarie 17, 2024 Acum 41 minute, EvaRiver a spus: Bună! Mă numesc Eva și începând cu 20.02 voi fi disponibilă în Arad pentru câteva zile 🤍 SERVICII: OP, NP DIFERITE POZIȚII, 69 ANNI/CUNNI PASIV MASAJ DE RELAXARE DOAR LA ORĂ SARUTARI ȘI MÂNGÂIERI PE CORP 200/400 (ON EXTRA 50) ❗️Întâlnirile sunt pe baza de programare WhatsApp, ( nu răspund la telefon). ❗️Confirmarea programării cu o ora înainte, în lipsa confirmării programarea va fi anulată iar numărul blocat. ❗️Dușul este obligatoriu! ⛔️Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, dotați!⛔️ Vă pup și abia aștept să ne cunoaștem 🤍 Te asteptam cu mare interes EvaRiver😍 ... Poate te facem sa uiti Iesenii🙈😜 1
Flx01 Reputație: 7451 Postat Februarie 17, 2024 Postat Februarie 17, 2024 Acum 34 minute, lucianpbt a spus: O recomand cu mare caldura! Este o femeie educata, finuta si eleganta. Arata bomba (si la fata). Atrage o anumita categorie de persoane (nu dau spoilere). De fiecare data ma simt excelent in compania ei, stie sa se faca placuta. Noi, cei din Iasi, suntem in limba dupa ea. Spor la programari si abia astept sa va citesc recenziile! Te pup Eva! Multumim de recomandare👍 Ps: O sa facem tot ce putem sa va uite🙈😂😂😂
lucianpbt Reputație: 1689 Postat Februarie 17, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Februarie 17, 2024 2
Flx01 Reputație: 7451 Postat Februarie 17, 2024 Postat Februarie 17, 2024 Acum 1 minut, lucianpbt a spus: O putem imparti. Nu imi fa in ciuda acum Las ca si voi ne-ați facut ciuda cu ea vreun an..., de cind ne chinuim sa o convingem sa ne viziteze 🙈. Ne bucuram ca stradania noastra a dat roade😜 1
anthonio Reputație: 2574 Postat Februarie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 17, 2024 Se pare că visul meu devine realitate! Acum mă pot pensiona cu ultima mea dorință împlinită🤗 Eva îți mulțumesc din suflet 🫶 1 1
lucianpbt Reputație: 1689 Postat Februarie 17, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Februarie 17, 2024 1
Flx01 Reputație: 7451 Postat Februarie 17, 2024 Postat Februarie 17, 2024 Acum 2 minute, lucianpbt a spus: Cu siguranta ti-a reusit. Avand in vedere ca a stat numai in Iasi.. Lasa nu fi suparat! Cind ti se face dor de ea ne spui, noi o mai tinem inca o saptamîna si dupa îi dam bilet de voie de o saptamina🙈🙈🙈😂😂😂.., Sa va iubeasca 😜 1
lucianpbt Reputație: 1689 Postat Februarie 17, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Februarie 17, 2024 1
Flx01 Reputație: 7451 Postat Februarie 17, 2024 Postat Februarie 17, 2024 Acum 6 minute, lucianpbt a spus: Deja mi-e dor Tocmai deaia am spus ca o mai tinem o saptamîna... 😜😆😆😆 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 17, 2024 Postat Februarie 17, 2024 Acum 44 minute, Flx01 a spus: Tocmai deaia am spus ca o mai tinem o saptamîna... 😜😆😆😆 Mă țineți exact cât vreau eu să stau ❤️
Flx01 Reputație: 7451 Postat Februarie 17, 2024 Postat Februarie 17, 2024 Acum 13 minute, EvaRiver a spus: Mă țineți exact cât vreau eu să stau ❤️ Facem tot posibilul sa te convingem sa stai cit vrem noi😜😘🤗 1
Primordial Reputație: 74 Postat Februarie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 17, 2024 Acum 4 ore, EvaRiver a spus: Mă țineți exact cât vreau eu să stau ❤️ Când o să vezi ce oameni faini sunt în Arad nu o să mai vrei să pleci.
lucianpbt Reputație: 1689 Postat Februarie 17, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Februarie 17, 2024
Membru Premium unsuflet Reputație: 1922 Postat Februarie 17, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 17, 2024 Am mai scris acest comentariu ieri, imediat ce a deschis Eva topicul, dar nu mi s-a aptobat, depășisem nr de 10 comentarii zilnice... Bine ai venit la noi! Mă bucur ca ai onorat invitația mea, deși putea-i alege Bucureștiul sau oricare alt oras din țară. Eva este o frumusețe care participă la concursul național de poze. Anul trecut a refuzat sâ iși miște deliciosul posterior in afara dulcelui târg sl Iașilor, deși a avut cereri de peste tot. Prima ei ieșire va fi la noi, haideți să o facem să nu regrete că ne-a ales fix pe noi in dauna tuturor! 5
Primordial Reputație: 74 Postat Februarie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 17, 2024 Acum 55 minute, unsuflet a spus: Am mai scris acest comentariu ieri, imediat ce a deschis Eva topicul, dar nu mi s-a aptobat, depășisem nr de 10 comentarii zilnice... Bine ai venit la noi! Mă bucur ca ai onorat invitația mea, deși putea-i alege Bucureștiul sau oricare alt oras din țară. Eva este o frumusețe care participă la concursul național de poze. Anul trecut a refuzat sâ iși miște deliciosul posterior in afara dulcelui târg sl Iașilor, deși a avut cereri de peste tot. Prima ei ieșire va fi la noi, haideți să o facem să nu regrete că ne-a ales fix pe noi in dauna tuturor! Personal tind să cred că timpul pe care și la rezervat pentru Arad va fi unul scurt. Motiv pentru care nu o să reușim toți să ajungem la "Borcanul cu miere* 1
lucianpbt Reputație: 1689 Postat Februarie 18, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Februarie 18, 2024
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2024 Postat Februarie 18, 2024 Acum 7 ore, Primordial a spus: Personal tind să cred că timpul pe care și la rezervat pentru Arad va fi unul scurt. Motiv pentru care nu o să reușim toți să ajungem la "Borcanul cu miere* Am rezervat destul timp, dar cât voi sta depinde de voi deja 💋😉
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2024 Postat Februarie 18, 2024 Acum 8 ore, unsuflet a spus: Am mai scris acest comentariu ieri, imediat ce a deschis Eva topicul, dar nu mi s-a aptobat, depășisem nr de 10 comentarii zilnice... Bine ai venit la noi! Mă bucur ca ai onorat invitația mea, deși putea-i alege Bucureștiul sau oricare alt oras din țară. Eva este o frumusețe care participă la concursul național de poze. Anul trecut a refuzat sâ iși miște deliciosul posterior in afara dulcelui târg sl Iașilor, deși a avut cereri de peste tot. Prima ei ieșire va fi la noi, haideți să o facem să nu regrete că ne-a ales fix pe noi in dauna tuturor! Mă bucur să te văd din nou aici ❤️ Da! Cu Aradul voi sparge gheața și sper să fie o aventură interesantă!
Membru Premium unsuflet Reputație: 1922 Postat Februarie 18, 2024 Oras:Ar Oras:Ar Membru Premium Postat Februarie 18, 2024 Acum 10 ore, EvaRiver a spus: Mă bucur să te văd din nou aici ❤️ Da! Cu Aradul voi sparge gheața și sper să fie o aventură interesantă! Noi credeam că tu cauți aventuri bănoase, nu interesante🙄😇🤣. Hai numa hai odată! 1
lucianpbt Reputație: 1689 Postat Februarie 18, 2024 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Oras:🐱 + 🐺 = 🦊 Postat Februarie 18, 2024
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 18, 2024 Postat Februarie 18, 2024 Acum 26 minute, unsuflet a spus: Noi credeam că tu cauți aventuri bănoase, nu interesante🙄😇🤣. Hai numa hai odată! Corect. Asta am avut în vedere 😉💶💴💸
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum