Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2024 Postat Februarie 23, 2024 Acum 12 ore, mister.z a spus: Am trecut și eu pe la Eva.. Programarea făcută cu două zile înainte ,era prea ocupată și nu e de mirare.. Am ajuns la ușă și îmi deschide o domnișoară superbă ,pot să zic a doua dintre preferatele mele ,cu un chip angelic și cu o voce calmă mă invită înăuntru.. Ma invitat la un pahar de apă (avea și altceva dar am preferat apa,) și după ce am schimbat câteva vorbe ne-am dus direct în dormitor..optasem pentru o finalizare cu ON halatul fiind 250 Și-a dat halatul jos și dedesubt a apărut un trup aproape perfect și a urcat în pat lângă mine începând ci sărutări pe corp și coborând mai jos la junior alintându-l .. Am schimbat în 69 poziția mea unde gustăndu-i piersicuța fină ,curată de parcă nu mai venea să scot capul de-acolo..Dar juniorul avea alte planuri așa că am pus pelerina și dăi în misionar și pe urmă umeri craci unde după câteva minute am terminat involuntar..(zic asta că aveam de gând să schimb și capriță dar era prea faină priveliștea și nu am rezistat,) am mai stat așa preț de câteva secunde peste ea,nu te grăbește deloc..un mare plus După ce mi-am revenit am mai stat preț de câteva minute povestindu-i de problemele mele și mi se părea că vorbesc cu o prietenă ..e pur și simplu minunată.. Pentru mine ar fi în top one dacă ar avea în listă și mult lipsitul FK.. Un mare mulțumesc 🤍 Te mai aștept cu drag 🤍
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 23, 2024 Postat Februarie 23, 2024 Hey! Mă găsiți ultima zi 😢 Pot lua câteva programări pentru mâine în prima parte a zilei 🙏 Vă pup și o zi minunată vă doresc ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2024 Postat Februarie 24, 2024 VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITE, OAMENI FRUMOȘI ❤️ SĂ NE REVEDEM CU BINE 🙏
Primordial Reputație: 83 Postat Februarie 25, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Februarie 25, 2024 La 24.02.2024 la 13:39, EvaRiver a spus: VĂ MULȚUMESC PENTRU VIZITE, OAMENI FRUMOȘI ❤️ SĂ NE REVEDEM CU BINE 🙏 Sperăm sa revii la noi cât mai curând posibil. Avem nevoie de o fată că tine!
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 25, 2024 Postat Februarie 25, 2024 Acum 1 oră, Primordial a spus: Sperăm sa revii la noi cât mai curând posibil. Avem nevoie de o fată că tine! Te pup 😙
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 20, 2024 Postat Aprilie 20, 2024 Hey 👋 Începând cu ziua de mâine voi fi disponibilă în Arad pentru 3-4 zile. Vă pup și aștept să ne revedem ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2024 Postat Aprilie 21, 2024 ❌Disponibilă în Arad până joi ❌ Program: LUNI/JOI 9:00-20:00 SERVICII: NP / OP - ON(igiena impecabilă) DIFERITE POZIȚII, 69 ANNI/CUNNI PASIV MASAJ DE RELAXARE DOAR LA ORĂ SARUTARI ȘI MÂNGÂIERI PE CORP 250/450 ❗️Întâlnirile sunt pe baza de programare 0799666546 WhatsApp, ( nu răspund la telefon). ❗️Confirmarea programării cu o ora înainte, în lipsa confirmării programarea va fi anulată, iar numărul blocat. ❗️Dușul este obligatoriu! ❗️Nu primesc de etnie ❗️Vârsta Max 55 ani ❗️ Vârsta Min 30 ani ⛔️Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, dotați!⛔️ Vă pup și abia aștept să ne revedem și să ne cunoaștem 🤍
Semakaone Reputație: 435 Postat Aprilie 21, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 21, 2024 Ce liniște pe aici 🤣??
rorakjr Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2024 Postat Aprilie 21, 2024 Acum 13 ore, EvaRiver a spus: ❌Disponibilă în Arad până joi ❌ Program: LUNI/JOI 9:00-20:00 SERVICII: NP / OP - ON(igiena impecabilă) DIFERITE POZIȚII, 69 ANNI/CUNNI PASIV MASAJ DE RELAXARE DOAR LA ORĂ SARUTARI ȘI MÂNGÂIERI PE CORP 250/450 ❗️Întâlnirile sunt pe baza de programare 0799666546 WhatsApp, ( nu răspund la telefon). ❗️Confirmarea programării cu o ora înainte, în lipsa confirmării programarea va fi anulată, iar numărul blocat. ❗️Dușul este obligatoriu! ❗️Nu primesc de etnie ❗️Vârsta Max 55 ani ❗️ Vârsta Min 30 ani ⛔️Îmi rezerv dreptul de a-mi selecta clientela! Nu accept domni cu bile sau alte accesorii, în stare de ebrietate sau sub influența altor substanțe, dotați!⛔️ Vă pup și abia aștept să ne revedem și să ne cunoaștem 🤍 Imi ceri buletinul daca n-am 30 de ani ?😛
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2024 Postat Aprilie 22, 2024 Neața❤️ O nouă zi în care meritați ce-i mai bun 😁 Disponibilă până la 20:00 🕗 Adora Park, programare doar WhatsApp 0799666546
Flx01 Reputație: 7682 Postat Aprilie 22, 2024 Postat Aprilie 22, 2024 1 oră în urmă, EvaRiver a spus: Neața❤️ O nouă zi în care meritați ce-i mai bun 😁 Disponibilă până la 20:00 🕗 Adora Park, programare doar WhatsApp 0799666546 Sper sa se implineasca.. "o noua zi in care meritați ce e mai bun" 😜🤪🤪😍😘🤗
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2024 Postat Aprilie 22, 2024 Acum 29 minute, Flx01 a spus: Sper sa se implineasca.. "o noua zi in care meritați ce e mai bun" 😜🤪🤪😍😘🤗 Te aștept ❤️
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2024 Postat Aprilie 23, 2024 Neața🙃 Disponibilă pentru programări 😛
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2024 Postat Aprilie 23, 2024 Pentru astăzi nu am loc disponibil, program mâine 10:00-20:00 🙂
Semakaone Reputație: 435 Postat Aprilie 23, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Aprilie 23, 2024 Bună Eva îmi place ce am văzut în poze 🙈.. și colegii au scris lucruri frumoase despre tine 😉... Recunosc pe față că nu mă incadrez la limitarea de vârstă 🤦...dar promit sa fiu civilizat și să dau cum este permis 😁..și să nu s-ar calu 🤣. Ce zici 😘😘😘?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2024 Postat Aprilie 24, 2024 Bună! Pentru astăzi disponibil doar intervalul 14:00-16:00
anthonio Reputație: 2581 Postat Iulie 17, 2024 Oras:Arad Oras:Arad Postat Iulie 17, 2024 Nu e glumă! Nici durere E ceva ce-mi da plăcere 🔥 “Ieșeanca” sa spulberat Spre altceva sa orientat 🙏 Inima îmi crește mare ❤️ Când o prietenă îmi dispare Din ringul plăcerilor Și lăcomia banilor Și începe propriul zbor Ca un tânăr puișor 🐥 Cărui puful ia căzut Și a sa viață a început 🫶 Îi doresc multă culoare Și în viața numai soare ☀️ Clipe numai fericite Și dorințe împlinite 🙏 Îi transmit felicitări! De aici din depărtări De iubire adevărată ❤️ Să ai parte viața toată 🤗 Eva a fost "spectacol" și va rămâne mult timp îi sufletul meu❤️ 5 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum